PDA

Arată versiune īntreagă : [caut] Programator.

isshmen
11.03.2011, 12:04
Sa incep cu inceputul. Am site-ul tasksworkers.biz cu cateva buguri:

1. Userii din US, UK, Canada sau Australia, NU pot vedea si joburile disponibile INTERNATIONAL. Pot vedea DOAR joburile (campaniile) destinate acestor tari.
2. Userii din "International" (Romania, Franta, India, ..etc), POT aplica si la joburile destinate US, UK, Canada sau Australia, DAR doar daca le 'vad' pe index (prima pagina). Normal, lista de joburi e la "Available jobs", in jobs.php

De aceea ma trezesc cu useri din India, Franta sau Germania care pot aplica la joburi destinate doar userilor din US, UK, Canada sau Australia.

3. Daca la o campanie sunt disponibile 30 de pozitii (locuri), aceasta nu intra in "Finished" (nu se termina) cand a ajuns la numarul de pozitii ales.

Exemplu: Daca la o campanie am 30 de pozitii, pot aplica chiar si 50 de useri. 60-70-80 ..etc. Trebuie sa opresc eu campania MANUAL. Desi, ar trebui sa o faca automat.

4. Daca un advertiser alege sa opreasca campania, restul de bani ar trebui sa i se restituie in cont. Acum o poate opri, dar nu i se mai baga restul de bani in cont. As dori ca atunci cand cineva alege sa opreasca o campanie, sa i se retraga o taxa de 0.5$ la fiecare campanie oprita. Bineinteles, inainte sa i se anunte acest lucru.
5. As dori ca la fiecare job aplicat, sa se opreasca o 'taxa' de 10% de fiecare data cand acesta a fost platit.

Exemplu: Daca cineva aplica la un job la care trebuie sa primeasca 0.20$, sa mai primeasca doar 0.18$

Si ar mai fi cateva, mai putin importante. ma intereseaza mai mult cele mai de sus.
Daca se va gasi cineva, ii voi mai aduce si imbunatatiri scriptului.

Multumesc CWR

isshmen
02.04.2011, 07:29
Ma mira faptul ca NICI macar prin PM nu am fost contactat. Unde sunt webmasterii ?

In mare parte, tot ce am spus mai sus, s-a rezolvat. Acum as vrea niste imbunatiri (dupa cum am spus).
O mica lista de imbunatairi o voi da prin PM celor interesati.

Dennis
02.04.2011, 11:28
Vali, daca dai detaliile prin PM risti sa te trezesti cu 'oferte' de doi lei - fi precaut, ofera detaliile aici in forum, nu este nimic secret, banuiesc

isshmen
02.04.2011, 20:45
Nu stiu daca mai are rost sa ofer detalii. Si prima oara am facut la fel si, spre dezamagirea mea TOTALA, nu ma asteptam sa nu primesc nimic. Nu inteleg de ce "nu se baga" nimeni.
Am gasit in alta parte un baiat care mi-a reparat 99% din buguri + cateva imbunatatiri (si nu mi-a cerut 2 lei)

Eu stiu ca e greu sa lucrezi pe un script deja facut, dar daca PLATESC nu vad unde e problema.
Eu stiu ca e o COPIE, dar daca PLATESC nu vad unde e problema. Am spus asta pentr ca, unii programatori nu suporta clonele, copiile sau cum vreti voi.

Intrebarea mea e: Ce iti pasa tie (ca programator)ce cere clientul atata timp cat PLATESTE ? Daca veti gasi un client care vrea copie dupa facebook, ce faceti ? Il trimite-ti la indieni ? Ca vezi Doamne, tu esti un "programator" si nu faci clone. Si uite asa "mori de foame" (era o expresie).

Ok. Deci ce vreau eu. Dupa cum se vede pe ORIGINALUL microworkers.com , in partea dreapta au o lista cu imbunatatirile care le-au adaugat scriptului. Aceleasi imbunatatiri le-as vrea si eu + altele si, cateva modificari de design.

Simplu: Analizati tasksworkers.biz , apoi microworkers.com si o sa vedeti cateva diferente. Diferente care, sper sa-mi aduca un profit mai bun pe viitor. Va voi da un cont de proba facut pe ambele site-uri, sa vedeti despre ce e vorba (cum arata panoul "employer-ului" si "Worker-ului" pe ambele site-uri.

Dupa oferta dumneavoastra va voi da un raspuns simplu: DA sau NU

netul
02.04.2011, 22:12
Sa iti dau niste raspunsuri care probabil sunt valabile pt majoritatea programatorilor:

Daca veti gasi un client care vrea copie dupa facebook, ce faceti ? Il trimite-ti la indieni ? Ca vezi Doamne, tu esti un "programator" si nu faci clone. Si uite asa "mori de foame" (era o expresie).

Cred ca ai inteles tu gresit. Probabil ti s-a zis ca e mult mai greu sa modifici codul unui script gata facut decat sa afci unul de la zero. Nu are nicio treaba cu faptul ca vrei tu o clona, e vorba ca vrei modificarea unui cod existent. Nu cred ca deranjeaza pe nimeni sa faca o clona, atat timp cat o face de la zero. Fiecare programatorul are propriu stil de munca, propria gandire, isi face propriul algoritm. O problema se poate rezolva in mai multe moduri, fiecare cu gandirea sa. Ca sa modifici ceva facut de altii, in primul rand trebuie vazut modul cum a gandit respectvul codul, de studiat fiecare fisier. E munca multa si inutila doar pentru a vedea modul de functionare. E mult mai usor si mai recomandat ca fiecare sa faca de la zero.

Intrebarea mea e: Ce iti pasa tie (ca programator)ce cere clientul atata timp cat PLATESTE ?

GRESIT. Niciun progamator care se respecta nu accepta un proiect DOAR pt ca e platit. Eu de exemplu nu lucrez pe scriptul altora si refuz toti clientii care imi cer modificari ale altor scripturi. Si nu pentru ca nu as putea sa le fac. Ci pentru ca consider timp pierdut degeaba doar sa analizez codul altora, cand in acelasi timp po face eu de la zero. Si nu in ultimul rand, pt mine conteaza sa lucrez cu placere. Si nu pot avea satisfactie decat atunci cand creez eu ceva de la zero.

Sfatul meu:
Decat sa te chinui cu acel script, mai bine faceai o oferta cu exact facilitatile dorite de tine, facute de cineva de la zero.

isshmen
02.04.2011, 22:31
Ca sa modifici ceva facut de altii, in primul rand trebuie vazut modul cum a gandit respectvul codul, de studiat fiecare fisier. E munca multa si inutila doar pentru a vedea modul de functionare.

Ok. Dar tu poti include si acest aspect in pret. Nu vad unde e problema.

Eu de exemplu nu lucrez pe scriptul altora si refuz toti clientii care imi cer modificari ale altor scripturi.

Tu nu, ca tu ai clientii tai. Ai (cred) foarte mult de munca.
Dar altii ?

Sfatul meu:
Decat sa te chinui cu acel script, mai bine faceai o oferta cu exact facilitatile dorite de tine, facute de cineva de la zero.

Pe scurt: Am cumparat scriptul cu suma de 50$ (plin de buguri). Am bagat pana acum in el (treptat) peste 75$... + ca mai e mult de munca la el = alti bani.
Crezi ca daca stiam unde ajung, nu plateam pentru unul de la 0 ?

Si cred ca voi urma sfatul tau. Voi astrange niste bani si voi comanda unul de la 0 cu toate facilitatile ce le doresc.

crt_
03.04.2011, 00:12
Vali nu e vina ta ci cred ca e o problema a programatorilor. Ori scriptul e facut acum mult timp, ori programatorul e unul incepator. Din pacate sunt programatori care lucreaza asa cum se lucra cu multi ani in urma. Ce iese din mana lor e functional dar sa nu dea D-zeu sa vrei alte functii la script ca e jale. Gabriel are dreptate, a greu sa intelegi codul altui programator daca acesta nu stie sa si-l organizeze. Si de multe ori muncesti atat de mult dupa altul incat iti dai seama ca faceai in timpul asta un script mult mai bun ca acesta.

Asta nu inseamna ca tu nu poti fi ajutat. Eu am incercat dar nu mi-a iesit dupa care am si uitat de problemele tale. Trebuie sa intelegi ca acele "mici modificari" iti mananca de multe ori mult timp.

isshmen
03.04.2011, 10:29
Sa-ti raspund: Scriptul a fost facut de mult. Cel care l-a facut cred ca a fost unul incepator (cum ai spus si tu) si la facut asa cum era microworkers.com la acea vreme, plus ca avea 80% buguri. Acum, cei de la microworkers.com i-au adus multe imbunatatiri scriptului pe care eu nu le am.

Dupa Paste, voi face unul de la 0.