PDA

Arată versiune īntreagă : Putin Ajutor

redaingel
12.01.2009, 00:54
Am achizitionat de curand scriptu/RPG-ul dracusori.ro si l-am pus pe un domeniu gratis merge perfect si am zis sa ii fac un domeniu mai atragator cu numele lui insa cand l-am urcat si m-am inregistrat normal in stanga trebuia sa imi arate poza cu dracusoru si linkurile necesare insa ele au disparut.de ce ca nu am editat index.php .ms

Dennis
12.01.2009, 01:16
...daca ne spui si domeniul poate atunci te putem ajuta, aptfel va trebui sa intrebam bila de cristal :D

redaingel
12.01.2009, 12:22
cel care merge corect fara nici o eroare este pe www.promusic.0fees.net/dracusori

diamondnetwork
12.01.2009, 15:23
Hmmm.... oare de ce zice :

Address Not Found

Firefox can't find the server at www.promusic.0fees.net.

The browser could not find the host server for the provided address.

* Did you make a mistake when typing the domain? (e.g. "ww.mozilla.org" instead of "www.mozilla.org")
* Are you certain this domain address exists? Its registration may have expired.
* Are you unable to browse other sites? Check your network connection and DNS server settings.
* Is your computer or network protected by a firewall or proxy? Incorrect settings can interfere with Web browsing.

:confused::confused::confused::confused::confused: :confused::confused:

redaingel
12.01.2009, 15:55
cum sa nu mearga?:-??
84

diamondnetwork
12.01.2009, 17:07
acum merge...cand am postat nu mergea... :) :confused:

redaingel
12.01.2009, 17:34
poate ca o fi fost picat hostul........sti sa imi spui cum sa fac sa mut scriptu de acolo pe dracusori.info fara a aparea problema aceea?

imp3rial21
12.01.2009, 20:36
Poti sa copii toata baza de date si sa o muti pe dracusori.info,iar dupa aceea sa copii toate fisierele de pe site-ul gratis pe dracusori.info, modificand fisierul config.php cu datele necesare bazei de date. Foarte simplu!

roscabgdn
12.01.2009, 21:12
am intrat am citit articolul...am intrat pe pagina si pagina mergea....si nu stiam ce sa zic....[[ credeam ca ai remediat problema intre timp ] :)) bine ca s-a rezolvat...

redaingel
12.01.2009, 22:30
poi nu s-a remediat canu merge...am facut asa am mutat sii nu a mers,am bagat si scriptul original care nu era editat si tot nu merge ,probabil se schimba ea,am editat si index.php dupa ce l-am uploadat si tot asa,dupa ce ma loghez dispar casutele de logare dar nu imi apare in locul lor poza cu dracusorul pe care mi l-am ales si adresele spre profil si ce mai trebuie:( .daca nu remediez problema va cer de acuma alt script ofer la schimb viva war dar tot gen dracusori...tamaghotchi ceva.ms pt raspunsuri