Arată versiune īntreagă : Putin Ajutor
redaingel
12.01.2009, 00:54
Am achizitionat de curand scriptu/RPG-ul dracusori.ro si l-am pus pe un domeniu gratis merge perfect si am zis sa ii fac un domeniu mai atragator cu numele lui insa cand l-am urcat si m-am inregistrat normal in stanga trebuia sa imi arate poza cu dracusoru si linkurile necesare insa ele au disparut.de ce ca nu am editat index.php .ms
...daca ne spui si domeniul poate atunci te putem ajuta, aptfel va trebui sa intrebam bila de cristal :D
redaingel
12.01.2009, 12:22
cel care merge corect fara nici o eroare este pe www.promusic.0fees.net/dracusori
diamondnetwork
12.01.2009, 15:23
Hmmm.... oare de ce zice :
Address Not Found
Firefox can't find the server at www.promusic.0fees.net.
The browser could not find the host server for the provided address.
* Did you make a mistake when typing the domain? (e.g. "ww.mozilla.org" instead of "www.mozilla.org")
* Are you certain this domain address exists? Its registration may have expired.
* Are you unable to browse other sites? Check your network connection and DNS server settings.
* Is your computer or network protected by a firewall or proxy? Incorrect settings can interfere with Web browsing.
:confused::confused::confused::confused::confused: :confused::confused:
redaingel
12.01.2009, 15:55
cum sa nu mearga?:-??
84
diamondnetwork
12.01.2009, 17:07
acum merge...cand am postat nu mergea... :) :confused:
redaingel
12.01.2009, 17:34
poate ca o fi fost picat hostul........sti sa imi spui cum sa fac sa mut scriptu de acolo pe dracusori.info fara a aparea problema aceea?
imp3rial21
12.01.2009, 20:36
Poti sa copii toata baza de date si sa o muti pe dracusori.info,iar dupa aceea sa copii toate fisierele de pe site-ul gratis pe dracusori.info, modificand fisierul config.php cu datele necesare bazei de date. Foarte simplu!
roscabgdn
12.01.2009, 21:12
am intrat am citit articolul...am intrat pe pagina si pagina mergea....si nu stiam ce sa zic....[[ credeam ca ai remediat problema intre timp ] :)) bine ca s-a rezolvat...
redaingel
12.01.2009, 22:30
poi nu s-a remediat canu merge...am facut asa am mutat sii nu a mers,am bagat si scriptul original care nu era editat si tot nu merge ,probabil se schimba ea,am editat si index.php dupa ce l-am uploadat si tot asa,dupa ce ma loghez dispar casutele de logare dar nu imi apare in locul lor poza cu dracusorul pe care mi l-am ales si adresele spre profil si ce mai trebuie:( .daca nu remediez problema va cer de acuma alt script ofer la schimb viva war dar tot gen dracusori...tamaghotchi ceva.ms pt raspunsuri