PDA

Arată versiune īntreagă : Oportunitatea de a dezvolta o idee noua.

Jok3
14.03.2011, 11:34
Caut staff pentru forumul http://tutorialehd.info/ vreau sa dezvolt acest forum si sa vin cu ceva nou. Cine doreste sa ajute la dezvoltarea lui sa lase mesaj sau sa dea PM. Cu timpul cei care si-au dat interesul vor fi rasplatiti asa cum trebuie.

Maryo
14.03.2011, 11:48
offtopic: scuze de off dar cu ce vi nou?

Jok3
14.03.2011, 11:59
Din cate stiu nu exista vreun forum in Romania in care, sa se faca discutii asupra tutorialelor! - in format (high definition)- un loc in care oricine sa poata face un tutorial iar ceilalti sa discute sau chiar sa aduca idei noi ... plus ca vreau sa aduc si unele lucruri auxiliare pe langa tutoriale : idei monetizare (videohd) ,vanzari cumparari link-uri/advertoriale/review-uri - in general monetizare , limbaje de programare - in detaliu (videohd) - cum se face un site de la 0, un script ,un layout ,securitatea site-urilor de exemplu ... plus review-uri (videohd) - Photoshop - la fel (videohd) etc.
Deci toate lucrurile acestea in detaliu.

netul
14.03.2011, 12:00
Ce legatura are acest topic cu sectiunea "Coltul ofertelor gratuite"? Ce oferi tu altor webmasteri pentru a pune acest topic aici?
Edit: Mutat la "Parteneriate"

inocent
14.03.2011, 12:02
Pe mine ma intereseaza dar nu gratis, atata timp cat am sa-ti ofer tutoriale originale :)

Jok3
14.03.2011, 12:08
Nu trebuie pentru inceput sa oferi tutoriale originale forumul dispune de tutoriale originale pe care le-am facut eu doar ca nu le-am publicat , deocamdata nu am fonduri si ma gandeam sa lucrez cu oameni care nu doresc in prima faza sa castige nimic , in timp vor venii si banii.Asa cum s-au dezvoltat multe forumuri asa se poate dezvolta si acesta.

inocent
14.03.2011, 12:10
Nu cred ca vei gasi pe cineva care sa faca asta gratis. O sa vina banii dar pana vin, te saturi. Nu e asa usor sa dezvolti un forum.

Jok3
14.03.2011, 12:14
Daca nu voi gasii, atunci voi continua singur , stiu ca va fi greu dar incerc , plus ca este ceva nou si nu are cum sa nu iasa ceva profitabil. Oricum astept sa vad ce zice lumea, iar mai apoi, voi trage linie si voi decide.

crt_
14.03.2011, 18:15
Jok3 daca te gandesti doar la eventualele castiguri nu o sa ai prea multe rezultate pt. ca dupa un anumit timp, daca nu iti ies bani, vei abandona totul. Gandeste-te ca e un hobby si dedicati o parte din timpul liber pentru acest forum. E greu (foarte greu) de unul singur dar daca iti dai interesul si iti place o sa apara si persoane care sa te ajute. Nu va abandonati ideile doar pt. ca la un moment dat vi se pare ca treaba nu merge. Site-urile de top se fac cu eforturi mari.

Mult succes

Jok3
15.03.2011, 11:26
Ai zis foarte bine si chiar nu sunt genul de persoana care sa se lase asa cu una cu doua si in primul rand nu ma gandesc la bani o fac din pasiune si plus ca doresc sa invat mai multe lucruri dar se subintelege faptul ca , cu timpul am sa investesc si bani in forum doar ca pentru moment il las asa sa se dezvolte pe munca proprie fara investitii banesti.Am incercat sa intreb pe acest forum cu speranta ca cineva mai doreste sa ia parte la dezvoltarea acestui forum acestei idei mai mult din pasiune. Banii vor venii cu timpul... nu vreau sa-l dezvolt intr-o saptamana cat altele intr-un an , ci treptat.

inocent
15.03.2011, 16:40
Pai... eu ma bag. Daca esti de acord, da-mi pm cu ceva detalii.

Jok3
15.03.2011, 18:11
Pai... eu ma bag. Daca esti de acord, da-mi pm cu ceva detalii.

Din cate vad ori nu am voie sa dau mesaje private ori nu ai activata aceasta optiune. Intra la mine pe profil i-a id-ul de messenger si conteacteaza-ma ca sa vorbim acolo.

Jok3
17.03.2011, 11:18
Mai doreste cineva sa ia parte la dezvoltarea acestui forum?