PDA

Arată versiune īntreagă : Linkuri interne de pe site modificate

bboyvasy
15.03.2011, 17:18
Buna seara

Am un site pe platforma wordpress, 50 de posturi. Toate posturile sunt indexate de google si primesc vizite, din motoarele de cautare. Am modificat structura linkurilor in setarile wordpress, am reconstruit sitemap-ul, dar google are linkurile vechi in baza de date si atunci cand intru de pe google pe un post imi da eroarea "pagina inexistenta".
ex:
caut pe google: cum vopsesc masina
imi da rezultatul siteulmeu.ro/cum-se-vopseste-o-masina =linkul vechi intrand pe el primesc eroarea "pagina inexistenta".
linkul nou e : siteulmeu.ro/masini/cum-se-vopseste-o-masina =acest vreau sa fie loat in considerare de google si cel vechi sa dispara.

Cum sa fac sa sterg linkurile vechi din google, si google sa mi le ia in considerare cele noi?
Primesc ceva penalizari daca am prea multe pagini inexistente?

Va multumesc anticipat.

Stanccone
15.03.2011, 17:34
Va dura ceva timp pana ce G va reindexa...da-ti seama ca nu esti doar tu cel care face modificari.
Incearca totusi sa trimiti un sitemap catre webmaster tools.

bboyvasy
15.03.2011, 17:36
Mersi de raspuns. Am trimis, astept :)

kenvello
16.03.2011, 07:30
Aceeasi problema am avut-o si eu. Totul pleaca de la permalinks.O penalizarea nu primesti ci doar vizitatori nemultumiti.Urca din nou sitemap-ul in webmaster tools si ai ceva rabdare ca va dura.Daca ai foarte multe pagini poate dura de la 1 saptamana la cateva saptamani pentru o reindexare totala.In plus poti vedea in webmastertools link-urile No Found si iti dai seama cam cate link-uri se repara la 3 4 zile.