Arată versiune īntreagă : Care sunt metatagurile corecte?
Eu ma cautat dar la fiecare site imi da difeit,pentru a indexa corect care ar fi cel mai corect ?
Google nu prea mai tine cont de meta tag-uri. O sa observi ca si fara ele ai aceleasi rezultate. Descrierea si cuvintele cheie sunt de ajuns. Este mai important ca site-ul sa fie organizat cat mai bine pt. a fi usor de indexat. Backlink-uri "valoroase" + continut cat mai bogat.
Eu ma cautat dar la fiecare site imi da difeit,pentru a indexa corect care ar fi cel mai corect ?
Exprima-te mai corect, plus ca nu vad legatura intre metataguri si indexare
Gresit crt_. Google tine cont de meta taguri si nu numai. Google nu mai tine cont deloc de cuvintele cheie de ani buni, daca citesti ce spune Matt Cutts pe blogul lui despre asta sai pe webmasterscentral vei afla si de ce. Descrierea este necesara pentru afisarea mai corecta a paginii in SERP.
Cele recomandatede Google sunt:
- description
- title
- robots
- content-type
- language
Din anul 2009 a aparut un nou standard numit Dublin Core, acesta nu are o mare relevanta pentru anumite motoare de cautare dar este recomandata folosirea lui.
- DC.description
- DC.title
- DC.subject
- DC.publisher
- DC.date
- DC.type
- DC.language
Poti afla mai multe detalii despre folosirea lor pe dublincore.org
Eu nu spun ca afirmatiile mele sunt cele corecte. Am citit si citesc in continuare multe articole leagate de SEO. Sunt abonat la multe newslettere pe site-uri de SEO. Crezi ca intotdeauna cei de la Google au interesul sa ne spuna cum sta treaba cu motorul lor de cautare? Tu ne spui noua toate planurile si toate ideile tale? Iar Matt Cutts e angajat Google.
Pe de alta parte am vazut site-uri care aveau doar meta-tag-ul title si care erau pe prima pozitie in Google. Ideea e ca trebuie sa testezi sa vezi exact cum sta treaba.
Eu personal inca folosesc aceste meta-tag-uri pt. ca stiu sigur ca nu sunt afectat de ele intr-un sens rau. Ca Google mai tine cont de ele sau nu este de discutat.
ce deranj ar fi sa optimizezi si meta tags ??? Cum spune romanul - Lasa ca e bun si ala si ala. Daca nu imi trebuie lasa-l acolo poate imi trebuie.
Alex nu era vorba de deranj mai ales ca la anumite CMS-uri exista pluginuri care se ocupa de aceasta treaba. Discutia era daca trebuie sau nu sa ne mai preocupe foarte mult aceste meta tag-uri. Din pacate am observat ca sunt detinatori de site-uri care nu se preocupa deloc de SEO si detinatori care se preocupa mult de SEO si promovare dar foarte putin de continut care dupa parerea mea e cel mai important aspect.