Arată versiune īntreagă : Patru modalitati pentru a maximaliza traficul siteului tau (ebook gratis)
Ma grabesc dar, pun repede linkul. Un ebook gratuit foarte bun. 4 modalitati ca sa primesti mii de viyitatori pe siteul tau, pas cu pas, un tutorial foarte bun.
Pentru descarcare trebuie sa va inregistrati la paretea stanga a siteului. Inregistrare gratuita!
Descarcarea ebookului: http://www.beverlyhillstrafficreport.com
Atentie! Link de affiliate.
indesign
17.01.2009, 07:29
Ma grabesc dar, pun repede linkul. Un ebook gratuit foarte bun. 4 modalitati ca sa primesti mii de viyitatori pe siteul tau, pas cu pas, un tutorial foarte bun.
Pentru descarcare trebuie sa va inregistrati la paretea stanga a siteului. Inregistrare gratuita!
Descarcarea ebookului: http://www.beverlyhillstrafficreport.com
Atentie! Link de affiliate.
Un singur lucru nu am gasit, unde sa downloadez cartea. Poti sa pui pe un server si sa-mi trimiti linkul?
nu intleg nimica care carte
cristian
17.01.2009, 22:19
trebuie sa va inregistrati ca sa puteti lua cartea
indesign
17.01.2009, 22:28
Am sters mesajele, nu poti sa pui pe un server si sa ne dai linkul? Daca oricum e gratuit.
cristian
17.01.2009, 22:33
cred ca este o marea teapa
am intrat pe site, m-am inregistrat
ma pus sa astept nu stiu cate minute
si dupa ce a trecut acele minute ma pus iar sa astept 700 si ceva de ore
parerea mea este sa nu intrati pe acel site deloc
Nu este nicio *tzeapa* cum spuneti - este un simplu viral-traffic
Cine s-a inregistrat sa fie sanatos - citeste ce scrie pe site sau informeazate inainte de a te inregistra *orb* intr-un program de acest gen. Folositi google pentru a gasi definitia de la viral-traffic
Cu stima
nightwish3007
09.02.2009, 19:10
nu prea e cine stie ce . E ceva ce stie toata lumea sa faca :)
djhmusic
05.06.2009, 15:38
caterinca sa stranga adrese de mail, daca vrei iti dau eu un fisier cu vreo 2 milioane