Arată versiune īntreagă : PHP unlock ?
D3rbedeul_
18.01.2009, 15:14
This PHP script has been encoded using the excellent eAccelerator Optimizer, to run it you must install eAccelerator or the eLoader
Am incercat sa fac cu eAccelerator.. dar nu am reusit... *nu am inteles nimic din tutorialele gasite pe site-ul oficial - si pe alte site-uri*
Cum as putea decoda acest script in alt mod ? *(sal decodez sa il pot si uploada)* :-?
Multumesc !
Offtopic:
Am mutat topicul tau aici, este o intrebare legata de administrarea/functionalitatea unui site/script si nu un tutorial.
Ontopic:
Asa cum spune si notificarea respectiva, pentru ca acest script sa functioneze, trebuie sa fie instalat pe server/domeniul tau scriptul eAccelerator sau eLoader.
Pentru aceste detalii, contacteaza administratorul serverului unde se afla domeniul respectiv sau unde ai incercat sa instalezi scriptul.
Cu stima
D3rbedeul_
18.01.2009, 17:43
ok ...
Am contactat administratorul serverului .. cel care imi ofera domeniul.. sa puna eAccelerator.. astept un raspuns prin mail de la "ei" ...
Insa mai am o intrebare..
Nu se poate "decoda" acel script ? pe calculatorul meu dupa care sa'l uploadez pe server ... ?
Nu am cunostinte despre acest mod de a rula eAcc.
Salut acest gen de problema a mai fost discutata si aici (http://www.cwr.ro/forum/showthread.php?t=1513), poate te ajuta, macar acea idee de a folosi APC in loc de eAccelerator, in wamp 2.0.
Cu respect
D3rbedeul_
19.01.2009, 00:51
ztunad ...
Nu pe propriul calculator tin scripturile codate.. le uploadez cu ftp ...
Le-am uploadat am dat de eroarea aia... am incercat sa instalez la mine pe calculator eAccelerator si eLoader ca sa incerc sa "decodez" scriptul....
Eu am urmatoarea intrebare pentru ca nu am mai intampinat "problema" aceasta nici odata ....
Cum pot "decoda" scriptul ca sa'l uploadez ? sau cum pot face mai usor ceva ...
Scuze ca va dau batai de cap ... dar chiar nu am mai dat de aceasta problema :D
Multumesc ! :)
savage149
13.02.2009, 20:41
si eu am acceasi problema cu serverul
am un script de triburile al meu facut
si da aceeasi eroare
This PHP script has been encoded using the excellent eAccelerator Optimizer, to run it you must install eAccelerator or the eLoader
nu mai stiu ce sa mai fac.:confused::confused::confused::confused::confu sed:
kenvello
14.02.2009, 00:55
nu merge din cauza scriptului....si nu va merge deloc...pentru ca scriptu nu e al tau si pentru copierea lui instalarea si buna functionare a lui sunt necesare niste "programe"care totusi nu sunt programe...sunt niste scripturi pe care nu aveti cum sa le vedeti...doar cei care au facut acel script pot rezolva problema...si aceea eroare nu e una des intalnita...e mai speciala..
totusi nu stie nimeni sa decodeze eAcelelator ? :|