PDA

Arată versiune īntreagă : Parere despre "www[dot]despregazduire[dot]ro"

Laurentiu
21.06.2011, 16:01
Caut de mult timp o firma de host buna, pe care sa pot derula o minicomunitate(momentan ramane in stadiul de proiect si nu dau detalii).
As dorii sa stiu daca aceasta firma, despregazduire[dot]ro este una serioasa si are servicii de calitate.
Din vizita mea pe site pare a fi totul in regula, am gasit datele firmei, oferta este una buna ca si pret, in plus as avea o luna gratuita pentru testarea serviciilor.
Dar daca totusi cineva foloseste serviciile lor, sau are vreo idee despre ei, il rog sa ma ajute.
Cu respect, Laurentiu.

val33ntyn
21.06.2011, 18:49
Eu mai am putin si fac o luna. Nu a fost cazut niciodata, cel putin in timpul zilei cand stau pe el, dar recent apelez la un sistem de monitorizeaza cand pica, cat timp sta asa si cand isi revine si am observat ca nu cade. O singura data am avut o problema cu ip-u dar s-a rezolvat in 15 min, suport excelent.

Mihai Alexandru
12.07.2011, 13:48
Am avut host la ei 3 luni, iar in momentul de fata am 2 licente software active. Este o firma serioasa (parerea mea), hostul mergand foarte bine.

Laurentiu
12.07.2011, 19:14
Va multumesc pentru pareri. Am achizitionat deja un pachet de webhosting de la ei si merge bine. Discutam pe viitor!