Arată versiune īntreagă : Anunturi Imobiliare - O parere va rog !
computerscom
25.06.2011, 18:34
Va salut ! Astazi 25.06.2011, in jur de ora 14, am pus online http://imobiliare-vile.ro, un website cat de cat profesional. Ce sugerati si ce credeti ca ar mai trebui facut ? Multumesc !
CiprianG
25.06.2011, 20:06
Salut,
Cateva sugestii:
1. Incearca sa ridici acel logo la nivelul campurilor utilizator & parola.
2. Daca ai adaugat in meniul din header legaturile cu "Home; Adauga anunt..." scoate-le din sidebar, deoarece cred ca strica aspectul.
Astea sunt care mi-au satit in ochi, daca mai este ceva de modificat, mai dau un reply.
Bafta!
computerscom
25.06.2011, 20:15
Multam fain ! Acum nu mai modific nimic ca am tras o tzuica ! Dimineata, vin cu forte noi !
Multumesc.
andreipala
25.06.2011, 20:16
Mie unul imi place cum arata. Cel putin asa, design-ul.
Acum poate o sa te superi pe mine, cu toate ca as vrea mai mult sa intelegi ca nu vreau sa fac ceva rau. Ce-ar fi ca mai intai sa inlocuiesti asta: "Dupa parerea noastra, acest site are toate sansela sa ajunga intr-un timp foarte scurt, aproape de prima pagina Google, pentru expresiile "anunturi imobiliare" si respectiv "imobiliare", asteptam !" cu asta: "Dupa parerea noastra, acest site are toate sansele sa ajunga intr-un timp foarte scurt, aproape de prima pagina Google, pentru expresiile "anunturi imobiliare" si/respectiv(una din ele ca e pleonasm) "imobiliare". Asteptam !" si apoi, sa realizezi si pagina "Termeni si Conditii". Nu de alta dar de cele mai multe ori, lucrurile astea conteaza si daca vrei ca site-ul sa fie unul profesionist, limba romana (aia buna) nu strica.
OffTopic: De multe ori am fost injurat pentru chestia asta pe unele forumuri. Asta e. Fac multa multa romana la liceu si tocmai de aceea cred ca nu ma pot abtine. Dar nu e vorba numai de asta. Ce vreau sa spun este ca e una sa ai greseli cand scrii mai tot timpul pe blog de exemplu si una e sa ai greseli intr-un site care se respecta. Asa ca ori de cate ori fac observatii de acest gen, nu va suparati pe mine.
computerscom
25.06.2011, 20:29
Nu ne suparam, stai linistit, adica eu nu ma supar ! Pai stii cum este ? Limba romana si gramatica sunt intr-adevar grele, mai ales daca ai mai baut si cerneala ! In domeniul meu, incerc sa promovez ceva si nu este posibil sa leg acele expresii sau cuvinte cheie decat intr-un anumit mod. In SEO, exista un fel de aritmetica a cuvintelor sau expresiilor cheie (densitatea), nu le poti "brodi", mereu si poate de acolo mai vin si expresiile eronate, zic "poate" ! Acum ce sa spun, fiecare este apt pentru un anumit domeniu, tu la Limba Romana, eu la SEO, etc. Important este sa invatam si sa nu fim suparati cand ni se sugereaza ceva.
Multumesc !
CiprianG
25.06.2011, 20:31
Dupa parerea noastra, acest site are toate sansela sa ajunga intr-un timp foarte scurt, aproape de prima pagina Google, pentru expresiile "anunturi imobiliare" si respectiv "imobiliare", asteptam !
Fara suparare, dar fraza asta nu-si are locul la "Despre noi", acolo ar trebui prezentat website-ul.
andreipala
25.06.2011, 20:31
Ma bucur ca (ce-i drept, rar) dau si peste oameni care inteleg ce vreau sa spun. Cu cea mai mare placere!
@CiprianG-pentru inceput merge, mai ales ca e pentru optimizare. Macar sa fie corecta.
computerscom
25.06.2011, 20:46
Dreptate aveti, am sa modific. Site-ul l-am inceput ieri dimineata si astazi am vrut sa fie online, chiar nu aveam ce sa scriu acolo si am preferat acel text. Am sa pun ceva maine, sau am sa renunt la pagina. Cand pui un site online si dai voie crawlerelor sa indexeze, trebuie sa ai un anumit numar de link-uri, la mine erau cam lipsa si am suplimentat cu cateva pagini. Daca observati, este deja indexat destul de bine intr-un timp foarte scurt. Ramane sa "bibilesc", textele.
Vad ca de optimizare nu am primit nici o sugerare, numai la text si expresii.
Multumesc pentru toate raspunsurile si pentru sugerari, asa mai avansam si noi !
andreipala
25.06.2011, 20:48
Te pot ajuta cu textele alea daca vrei. Densitate keyword-uri, 500-600 caractere, sa dea bine. Numai daca imi spui exact cam la ce sa faca referinta.
Cu optimizarea, tu le ai!
CiprianG
25.06.2011, 20:50
Dorel,
Cateva recomandari:
- sterge metatag-ul generator, nu te ajuta la nimic.
- adauga mai multe categorii.
- adauga pe pagina anuntului legaturi catre site-uri de socializare (share). Vezi aici (http://addthis.com).
- ar fi recomandat sa traduci 100% scriptul in romana.
- o pagina "top articles" dupa numarul de afisari.
Cam atat deocamdata... :-?
computerscom
25.06.2011, 20:57
Pai nu's ce categorii sa mai adaug ! Am sa ma uit mai bine pe site-urile de imobiliare. Legaturile catre site-urile de socializare, trag site-ul in jos la partea de optimizare, chiar scad cate 7-8, procente si nu ma incanta. Pagina cu " Top Articles", este o idee buna si am sa o pun in aplicare.
Bine ca mai sunt pe forum-uri si persoane care dau indicatii fara intepaturi ! Merci Ciprian.
CiprianG
25.06.2011, 21:13
Ia-ta categorii:
Vanzari:
- Garsoniere
- Apartamente 2 camere
- Apartamente 3 camere
- Apartamente 4 camere
- Apartamente 5+ camere
- Case / vile
- Terenuri
- Spatii birouri
- Spatii comerciale
- Spatii industriale
Inchirieri:
- Garsoniere
- Apartamente 2 camere
- Apartamente 3 camere
- Apartamente 4 camere
- Apartamente 5+ camere
- Case / vile
- Terenuri
- Spatii birouri
- Spatii comerciale
- Spatii industriale
- Regim Hotelier / Pensiuni
Cereri:
- Garsoniere
- Apartamente 2 camere
- Apartamente 3 camere
- Apartamente 4 camere
- Apartamente 5+ camere
- Case / vile
- Terenuri
- Spatii birouri
- Spatii comerciale
- Spatii industriale
Bine ca mai sunt pe forum-uri si persoane care dau indicatii fara intepaturi ! Merci Ciprian.
Cu placere. :)
andreipala
25.06.2011, 21:43
Apropo, nu cred ca ar strica daca ai prezenta macar unele din acele "alte site-uri"(mai importante/bune), asa, de ochii celui care citeste si acolo.
Avantajul pe care il oferim este ca - anuntul va fi online 60 de zile, va fi aprobat urgent si se va promova pe inca 28 de pagini web.
computerscom
26.06.2011, 06:03
Am pus cateva link-uri catre site-uri mai importante. Multumesc de sugestie, a fost bine venita. In general cand te gandesti la un anumit proiect, ai punctele tale si pot spune ca nu sunt 100%, idei geniale (ar exista numai genii), asa ca poti cere ajutor, pareri, idei, etc. In momentul in care cineva sugereaza ceva, "cenusiul", incepe sa lucreze si ai alte variante, alegi ce crezi ca este avantajos insa, in cele din urma faci tot dupa capul tau !
Multumesc tuturor !