it_nolimit
06.07.2011, 21:18
Am si eu o problema la un proiect. Nustiu cum sa strcuturezi baza de date mai bine.
De exemplu am 5 utilizatori ... sau n utilizatori
Fiecare utilizator face un eveniment, adauga fotografie, adauga comentariu, adauga video ...
Cum ceilalti 4 utilizatori sa vada ca un utilizator a adaugat un eveniment... si cind unul din acei utilizatori apasa pe acel eveniment sa fie ca citit numai pentru el, pentru ceilalti evenimentele sunt noi .
De exemplu :
Ion a adaugat fotografie
Vasile a adaugat video ....
Mi-e imi arata ca sunt 2 evenimente noi, cind apas pe Ion a adauga fotografie , evenimente noi sa fie 1 ,...
La evenimentul Ion a adaugat o fotografie sa poti comenta si daca sunt comentarii noi tot trebuie sa-mi apara notificari ca sunt comentarii la evenimentul dat
Trebuie sa mai fie optiunea Citeste toate evenimentele
Nustiu daca m-am exprimat corect... Daca nu o sa ma incerc odata sa lamuresc
Ce sfaturi, idei imi dati... ?
De exemplu am 5 utilizatori ... sau n utilizatori
Fiecare utilizator face un eveniment, adauga fotografie, adauga comentariu, adauga video ...
Cum ceilalti 4 utilizatori sa vada ca un utilizator a adaugat un eveniment... si cind unul din acei utilizatori apasa pe acel eveniment sa fie ca citit numai pentru el, pentru ceilalti evenimentele sunt noi .
De exemplu :
Ion a adaugat fotografie
Vasile a adaugat video ....
Mi-e imi arata ca sunt 2 evenimente noi, cind apas pe Ion a adauga fotografie , evenimente noi sa fie 1 ,...
La evenimentul Ion a adaugat o fotografie sa poti comenta si daca sunt comentarii noi tot trebuie sa-mi apara notificari ca sunt comentarii la evenimentul dat
Trebuie sa mai fie optiunea Citeste toate evenimentele
Nustiu daca m-am exprimat corect... Daca nu o sa ma incerc odata sa lamuresc
Ce sfaturi, idei imi dati... ?