PDA

Arată versiune īntreagă : Scoaterea regulii fara linkuri externe in mesaje

fulgerul101
21.01.2009, 10:02
18. Link-uri externe in mesaje.
Este strict interzisa inscrierea de link-uri externe in mesaje.

Este destul de enervanta aceasta regula, ar fi mult mai usor daca am pune linkuri in meaje .. ca exemple

imp3rial21
21.01.2009, 10:33
Eu sunt de de acord ca link-urile din mesaje sa fie si scoase, sau sa fie lasate.
Sunt de parere ca daca ar fi lasate, ar fi mai usor pentru cel care are nevoie de ceva anume, un demo, un link catre ce are nevoie urgent, si nu sa astepte PM de la cel care are acele link-uri.(pierdere de timp).
Dar sunt si de parere ca nu ar trebui, pentru ca acele link-uri pot influenta PR-ul acelor site-uri, dar pot fi accesate si de cei care nu sunt inregistrati pe site, si s-ar putea sa nu se mai inregistreze multi useri, deoarece gasesc acele link-uri fara sa se mai intregistreze.
Deci sunt de acord cu ambele variante. Acuma este alegerea Adminului ce sa faca. Un sfat ar putea fii, sa faca la fiecare link afisat in mesaj, sa fie ascuns vizitatorilor, iar celor care sunt inregistrati sa le fie afisat. Asta as fi eu de parere. Si cum am zis, este alegerea lui.
Mult Succes!

Dennis
21.01.2009, 11:02

Este destul de enervanta aceasta regula, ar fi mult mai usor daca am pune linkuri in meaje .. ca exemple

...tinand cont ca ai scos complet din context acest paragraf, banuiesc ca pentru a pastra nuanta cunoscuta noua in Romania de 'scandalizare massmedia' ca ulterior sa venim cu dezmintiri si comentarii si mai banale decat prima afirmatie, am sa-l postez eu in totalitate:

Exceptie de la aceasta regula este permisa in urmatoarele situatii:

rubrica destinata review-urilor
prezentarea de portofoliu personal la rubricile de oferta/cerere job
in cadrul profilului personal

Asa cum vezi, exista rubrici unde acestea sunt acceptate, ba chiar binevenite din punctul de vedere al rubricii respective.
In continuare se poate plasa link catre site-ul propriu in semnatura & in profil - bine inteles in ramele bunului simt - altfel avem semnaturi de 10x mai mari decat mesajul/raspunsul inscris de catre utilizator.

Eu sunt de de acord ca link-urile din mesaje sa fie si scoase, sau sa fie lasate.
Sunt de parere ca daca ar fi lasate, ar fi mai usor pentru cel care are nevoie de ceva anume, un demo, un link catre ce are nevoie urgent, si nu sa astepte PM de la cel care are acele link-uri.(pierdere de timp).
Dar sunt si de parere ca nu ar trebui, pentru ca acele link-uri pot influenta PR-ul acelor site-uri, dar pot fi accesate si de cei care nu sunt inregistrati pe site, si s-ar putea sa nu se mai inregistreze multi useri, deoarece gasesc acele link-uri fara sa se mai intregistreze.
Deci sunt de acord cu ambele variante. Acuma este alegerea Adminului ce sa faca. Un sfat ar putea fii, sa faca la fiecare link afisat in mesaj, sa fie ascuns vizitatorilor, iar celor care sunt inregistrati sa le fie afisat. Asta as fi eu de parere. Si cum am zis, este alegerea lui.
Mult Succes!

Desigur, daca mergem pe premiza *pierdere de timp* atunci putem spune ca si activitatea de a raspunde unui alt utilizator este pierdere de timp.
...prin simplu click pe numele utilizatorului putem accesa direct rubrica de trimitere a unui pm - este vorba de cca. 30 de secunde - sunt sigur ca acestea nu au chiar asa de mare greutate in viata noastra cand pierdem zeci de ore cu trimiterea de sms-uri sau alte activitati banale.

Mesaj general
Regulamentul nu a fost implementat pentru a fi supus la vot - ci pentru a fi respectat.

Va multumim pentru intelegere si colaborare
Echipa administrativa