Arată versiune īntreagă : O tema... Mohito
Am mai facut o tema pentru astia cu "toapele" aardvark
Mohito
Download: aici (http://www.cwr.ro/forum/downloads.php?do=file&id=375):tongue:
Demo: din parti :D
Pareri:rolleyes:?
PS: MaCeLMp4 poate de data asta nu mai scoti "designed by..." :) ms
PS2: Link fixed izzy :p
ce sa zik prima parerea este ca eu nu am asa ceva si a 2a as fi vrut sa ma uit peste sa vad cum arata da nu merge link de downlod
cristian
21.01.2009, 18:50
este super tema cu a iesit
...multumesc pentru tema, empty
Am sa incarc tema la noi in rubrica de scripturi si am sa schimb link-ul pentru a fi in concordanta cu regulamentul.
Multumesc inca odata si in numele utilizatorilor nostrii.
Cu stima
dupa ce am terminat site-ul lu' cabron ... am avut chef sa mai fac ceva ... atunci am facut tema... o sa mai fac cateva teme :-" pentru mai multe scripturi ... si daca nu se supara cineva si il lasa inima sa imi doneze si mie 100 - 200 $ :rolleyes: pt. mail pm ... ca nu am voie sa pun mail :(
roscabgdn
21.01.2009, 21:13
arata super bine.. bravo
numa 100 200 dream on bro ;)) multumeste-te cu cativa dolari...traimi in romania ...:)) criza financiara...alea alea
felicitari empty frumoasa tema :smile:
FanAleex
22.01.2009, 07:43
hmmm uni chiar cred ca din internet se poate trai :)))) facand situri de muzica , topuri si teme :)) ... heloooooooo =))))
hmmm uni chiar cred ca din internet se poate trai :)))) facand situri de muzica , topuri si teme :)) ... heloooooooo =))))
scuza-ma dar nu am voie sa te jignesc ... era doar o gluma dar uni cu capu' mai mare:rolleyes: ... nu si-au dat seama ... o zi buna:-j:smile:
aahh si eu cred ca se poate trai destul de bine ... sau cel putin eu ma descurc :))
roscabgdn
22.01.2009, 10:32
@FanAleex chiar se poate trai ;) daca esti descurcaret ;) si mie imi merge destul de bine nu ma plang :P
fulgerul101
27.01.2009, 14:26
Multumesc Empty pentru tema, am instalato si eu .. dar nu gasesc nicaieri cum sa o instalez .. imi poti spune te rog?:smile:
Multumesc Empty pentru tema, am instalato si eu .. dar nu gasesc nicaieri cum sa o instalez .. imi poti spune te rog?:smile:
1.Instalezi scriptul Aardvark Topsites PHP 5.2.0
2.intri in file manager, deschizi folderul "skins" si acolo pui tema "Mohito"
3. intri pe site.ro/index.php?a=admin&b=skins si acolo o sa vezi "Categorii si skin-uri" si selectezi tema de acolo "Mohito" dupa dai pe butonul "Activeaza" ...
daca nu ai inteles ceva da reply aici :P
fulgerul101
27.01.2009, 15:07
multumesc .. merge ..
Eu luam doar thema .. credeam ca e cu tot cu script :biggrin:
InSe55ion
27.01.2009, 19:09
suer frumoasa tema .. seamana putin cu tema blogului meu da cu siguranta nu e aceeasi :))
oricum super ..
roscabgdn
27.01.2009, 21:37
seamana da nu rasare...
nu stiu cum ti sa parut tie ca seamana....e diferenta mare intre ele ...:P
InSe55ion
27.01.2009, 22:58
iar intram in OFFtopic ?? daca te uiti la screenshot nu-ti dai seama de diferente ... si DA Mi s-a parut :| ..