Arată versiune īntreagă : Advertoriale gratis
val33ntyn
14.08.2011, 16:49
Ce parere aveti de advertorialegratis.eu ? inca nu este gata de aceea astept sugestii.
Ce zici acolo ? Developat de Mihalcea Valentin si carat in spate de Wordpress
deluxethemes.com/comfy/
Configureaza tema ca cea originala. Sterge chestia cu reclama ta si pune un banner, ceva sa arate bine.
Uita-te intr-un alt director vechi si vezi cum faci categoriile si subcategoriile. Posteaza cateva articole scrise de tine pentru ca putini sunt cei care vor posta articole intr-un director gol.
val33ntyn
14.08.2011, 18:28
Am rezolvat treaba cu developatu. Acum am vorbit cu cineva sa imi faca si un logo si am cateva articole care trebuiesc publicate. Zimi ce nu e bine la categorii si alte sugesttii daca mai ai legate de tema/nume domeniu/ timp de incarcare/ titlu, descriere, taguri etc
Categoriile sunt putine. Este enervant sa vrei sa postezi un articol si sa nu gasesti categoria potrivita. Check articole.org.
Tinand cont ca tema nu este nici macar configurata nu am ce sugestii sa-ti dau.
val33ntyn
14.08.2011, 18:52
In ce sens nu este configurata? pe prima pagina nu este afisat nimic pentru deocamdata nu am publicat articole.
AboutWeb
15.08.2011, 13:29
Faci abuz de culoarea gri in tema, incat arata ca o schema electronica sau un playlist.
val33ntyn
12.03.2012, 10:29
Topic closed.