Arată versiune īntreagă : [caut] Content writter
Caut persoane serioase, cu experienta pentru scriere articole sau rescriere.
Caut volum dar si calitate de aceea va cer ca sa imi trimiteti prin pm ofertele voastre!
Resping din pacate oferte exagerate de genul: 10 euro pe un articol,sau nu daca nu cumva ati terminat o facultate la UNATC
Nisa: orice
Pana cand: pana cand vreti banii
Cat de lungi: cat mai scurte cu atat mai ieftine
Limba: romana
Plata: lunar sau saptamanal
Marime minima articol: 500 caractere
Intrebarile aici, ofertele pe PM!
Plata o faci pentru fiecare articol?
Scurt inseamna 200 de caractere pentru tine?
Am scris completat cu raspunsul la intrebare.
Plata nu o pot face la fiecare articol pentru ca nu am timp.Una e sa faci un lucru alta e sa faci 10 asa ca imi rezerv o zi pe saptamana in care fac plati, sitesc si vad daca s-au respectat cerintele!
Rectific: Marime minima articol: 500 caractere in Marime minima articol: 500 cuvinte
...si vad daca s-au respectat cerintele!
Care sunt aceste cerinte?
Ai oferta mea pe PM.
Care sunt aceste cerinte?
Cele stabilite cu fiecare in parte!
Dupa ce iau legatura cu studentii de la jurnalism si vad ce preturi au ei voi avea o imagine clara intre pretul cerut de amatori si pro!
Off topic: mai bine ziceai cat oferi si lasai la o parte aberatiile. Crezi ca studentii de la jurnalism sunt genii sau ca scriu articole mai bune decat altii?
Pur si simplu, un student de la jurnalism este mai bun fiindcă altceva decāt sa scrie si sa citească nu stie,s-ar putea sa sa fi uimit de faptul ca un simplu student care nu a făcut jurnalism sa fie mai bun decāt unul care a făcut jurnalism.
Oricum un student de la jurnalism altceva decāt geografie/istorie ,romana si o limba străina no sa ştie, ar fi de toată jena un student ce nu are legătura cu jurnalismul sa presteze aceeaşi calitatea cānd vinde un articol sau chir mai rău un student ce nu are legătura cu jurnalismul sa fie mai bun decāt un tānăr jurnalist.
Un student are acele tehnici pe care nici unul din noi nu le avem.Ai auzit de scoala titlului de ziar?
Ei scriu altfel, scriu ca sa atraga, scriu extrem de pe placul cititorului!
In fine, niciodata un veterinar nu-i mai bun decat un medic neurolog!
Datorita faptului ca asta e specialitatea deasta sunt asa priceputi dar daca vei fi vro data socat sa intalnesti persoane care scriu destul de placut,atractiv pentru cititor iar acele persoane o sa iti zica ca nu au facut facultatea de jurnalism sa nu te mire.