Arată versiune īntreagă : [vand] Comentarii pe Bloguri DoFollow
Salut, doresc sa fac un anunt cu un serviciu pe care-l ofera un prieten si eu bine inteles.
Oferta suna asa:
Se ofera comentarii cu link pe bloguri dofollow din .ro, lista blogurilor este luata de pe dofollow .ro, dar poate sa fie propusa si de cei ce vor acest tip de promovare (Daca doriti comentari pe o nisa anume vom face noi lista pt. Dvs, dar asta doar in cazul in care sunt suficiente bloguri pe nisa respectiva.)
Preturile sunt asa:
- 100 de comentarii aprobate - 20 euro.
- 150 de comentarii aprobate - 30 euro.
- 200 de comentarii aprobate - 40 euro.
Preturile NU sunt negociabile. Termenul de executie este unul ales de dvs. Se pot scrie 20-30 de comentarii pe zi sau se pot scrie 5 comentarii pe zi (Cum ar fii bine de altfel).
Cei ce doresc comentarii pe o nisa anume, pot sa ne-o zica, urmand ca noi sa facem o lista cu blogurile, site-urile, s.a.m.d de pe nisa respectiva si sa va oferim comentarii pe el, asta depinde, sa nu ne cereti pe o nisa unde avem 3 bloguri, e normal ca nu se va putea onora "comanda".
Cei ce doresc ii rog sa-mi lase un reply in acest topic sau sa-mi trimita un mesaj personal.
Salut,mi se pare atractiva oferta, un model, un numar de cuvinte,nu-mi poti zice te rog frumos?
Buna, un model nu pot sa-ti arat pentru ca nu cred ca exista asa ceva. Numarul de cuvinte poate fi de 20-30 sau de 150-200, comentariile sunt la subiect si scopul lor este sa fie aprobate si de ce nu comentate si de alte persoane. Serviciul trebuie sa te multumeasca si pe tine si pe mine, adica bloggerul sa-si primeasca comentarii la subiect, iar tu sa primesti link-ul dofollow din partea lui.
maldinii
13.09.2011, 09:15
Se poate folosi ancora custom la nume ? Un nume de site, sau cuvant.
Se poate folosi in unele cazuri, nu toate blogurile accepta asta, dar ne putem apropia de kw-ul dorit. Adica, daca e vorba de un keyword long tail e posibil ca sa nu-l pot adauga peste tot, dar unde se poate va fii adaugat asa.
Ps. E trist ca nu multi folosesc keyword luv, daca ar fi mai "folosit" atunci probabil as putea garanta pentru o rata de succes mai mare pe partea de aprobare a commenturilor cu direct keyword in nume.
Plata se face pentru numarul de comentarii postate sau pentru numarul de comentarii aprobate?
Plata se face pentru numarul de comentarii postate sau pentru numarul de comentarii aprobate?
Salut, cum zice si in primul post, comentarii aprobate. De asta se vor face mereu cu 15-30 comentarii mai multe care sa acopere marja de erroare. Dar oricum, suntem amandoi atenti pe unde lasam comentarii si ele vor fii verificate.
Banuiesc de asemenea ca nu ai nici o idee in cat timp vor fi aprobate comentariile si care este rata de aprobare.
Banuiesc de asemenea ca nu ai nici o idee in cat timp vor fi aprobate comentariile si care este rata de aprobare.
Sa fim sinceri, nimeni nu poate sa-ti zica exact cand iti vor fii aprobate comentariile. De asta ar fii indeal sa ai minim 10 comentarii publicate / zi, pentru ca sa se mentina o rata de 5-10 comentarii noi. Majoritatea blogurilor sunt bloguri active, astfel spus in proportie de 90-95 % sunt toate publicate si probabil ca in 1-2 zile intarziere si apar pe site.
Ps. Tind sa cred ca acele 30 de comentarii in plus vor compensa pentru cei 5-10 % care nu sunt publicate. Oricum, ideea mea e sa castig si eu banii intr-un mod cinstit si voi sa fiti multumiti pentru a reveni dupa o perioada. Toata lumea trebuie sa aibe de castigat din asta :).
cristiancc
21.09.2011, 13:07
Daca blogurile sunt din anumita nisa sunt si eu interesat ( doar educatie ) in proportia specificata 100 comentarii diferite =20 euro
binenteles as dori sa stiu si vizitatorii pe care-i au aceste bloguri . Ma intereseaza sa stiu daca se poate pune link in interiorul comentariului.
Astept raspunsul tau.
Salut, nu pot sa-ti spun ce trafic au blogurile respective (Nu am abosolut nici o idee, majoritatea folosesc analytics pentru statistici).
Cat despre cele 100 de comentarii, daca e vorba de 100 comentarii pe 100 de bloguri diferite, atunci nu te pot ajuta. Nu cred ca gasesc 20-30 de bloguri din nisa, deci chiar si asta mi-ar lua 1-2 zile sa caut bloguri pe nisa respectiva, iar apoi sa vina comentariile.
Oricum, daca doresti putem discuta mai multe pe PM si de acolo ne vedem de treaba.
PS. Cat despre link-ul din comentariu, cred ca deja e spam..