PDA

Arată versiune īntreagă : help

bogdan1b
23.01.2009, 11:31
Salutare am acasa instalat apache,php,mysql si am incercat sa pun un script php de trimitere a datelor prin e-mail, nu imi da nici o eroare doar ca nu trimite.Ar fi nevoie sa mai instalez ceva?

Dennis
23.01.2009, 19:28
...qmail - se numeste unul dintre serverele de email ;-)

radiofan
23.01.2009, 19:30
este mai bine sa instalezi un server web complet care include functia send.email ! eu iti recomand a folosesti serverul Wamp

zyxxx
23.01.2009, 19:32
ai linux sau windows? daca ai linux iti recomand sa instalezi lamp, sau daca vrei ceva mai complex si eventual sa oferi servicii de webhosting(nu recoman) poti incerca vhcs, este un fel de cpanel doar ca este gratuit. daca ai windows, poti incerca wamp, cum a spus radiofan

bogdan1b
25.01.2009, 17:23
Ms pt ajutor o sa incerc mai intai cu qmail daca nu reusesc o sa pun wamp-ul :smile:

bogdan1b
27.01.2009, 23:27
Am instalat wamp server dar tot nu reusesc sa trimit nici un mail ,fiseru html si php le-am pus in folderul "www" si nush eu nu gasesc functia pt trimitere mail-uri ,imi puteti spune cum sa activez functia asta sau daca ar mai fi nevoie sa adaug vreun cod in fiserul php.

<?php
error_reporting(E_ALL|E_STRICT);
$to = 'bla@yahoo.com;
$subiect = 'Mesaj de pe site';
$mesaj = $_POST['mesaj'];
$from = $_POST['email'];

if (mail($to, $subiect, $mesaj, $from) {
echo 'Mesajul a fost trimis cu succes.';
}
else
echo 'Eroare, mesajul nu a putut fi expediat.';
?>

fulgerul101
27.01.2009, 23:33
bogdan1b cand ai instalat scriptu ti-a cerut sa bagi un mail?
Ce mail ai bagat? unul existent?
Daca ai bagat unul inexistent acolo este buba!

bogdan1b
28.01.2009, 09:44
La adresa de e-mail am pus adresa mea dar la SMTP am lasat localhost de acolo sa problema?