PDA

Arată versiune īntreagă : Google loveste Yahoo! peste nas - Infinity Plus One

Dennis
08.10.2007, 21:37
http://www.cwr.ro/imagini/articole/googlemail_logo.jpg
Mountain View, CA – Google a anunţat astăzi (09.04.07) că īn curānd clienţii serviciului lor, Gmail, va avea spaţiu de stocare de "infinity plus one." (infinit + 1) :) . Anunţul vine la puţin timp după ce anunţul lui Yahoo! că cei care folosesc Yahoo ! Mail vor beneficia de spaţiu nelimitat. Greg Tomkins, un inginer Google, e cel creditat ca fiind omul cu ideea "infinity plus one" . "Eram afară, īn grădină cānd copiii mei alergau īn jurul meu ţipānd unul la celălalt. Fiul meu i-a zis fiicei mele, 'Te urăsc la infinit.' Ea a răspuns, 'Eu te urăsc la infinit + 1.' si chiar atunci stiam că am soluţia pentru a concura cu spaţiul nelimitat," a relatat Tomkins.
El a continuat să zică faptul că idea fiului său cu privire la punerea "dragonilor and Pokémon" pe paginile Gmail nu a mers asa de bine din punct de vedere al management-ului.
Tomkins a zis de asemenea că ei ar folosi tehnologii RAID cu ajutorul cărora pot stoca copii ale e-mailurilor in orizonturi paralele. Asta īnseamnă că dacă serverele lor păţesc ceva ei ar putea recupera informaţiile de la celălalt orizont.
"Odata ce box-ul de Yahoo e-mail e plin, il vei putea transfera la Gmail si să mai adaugi īncă un mesaj," a zis Tomkins. "Cei de la Yahoo se vor chinui ceva timp pānă cīnd ne vor īntrece oferta."

Cānd a fost contactat despre anunţul Google, un reprezentant de la Yahoo a zis, "Vom face un anunţ īn curānd despre stocarea noastră milion-trilion-bilion infinită," si a adăugat, "Neener, neener, neener."
Aflānd de prosperitatea serviului cu stocarea e-mailurilor, un reprezentant Hotmail a spus că ei "nu pot oferi spaţiu nelimitat, ei pot sterge toate conturile de e-mail la intervale aleatorii in legătură cu serviciul lor Live OneCare, pentru a se asigura că nu rămān niciodată fără spaţiu."