PDA

Arată versiune īntreagă : Concursuri pe Facebook

vipe
16.11.2011, 00:22
Stiti cu totii ca in ultima vreme(1 an) au inceput sa apara concursurile pe Facebook care mai de care mai atragatoare dar multe din ele fiind false.
M-am gandit ca daca exista la fel de multe site-uri cu concursuri online sa realizez unul ce publica doar concursuri ce se desfasoara pe Facebook.
Acum este inca in constructie insa am nevoie de niste pareri despre aceasta idee.
Pe langa acestea eu ma gandeam sa cer ca cei ce doresc publicarea concursului sa puna la ei pe pagina sau site si o sigla ce sa ateste faptul ca acel concurs este pe bune.

isshmen
16.11.2011, 00:57
O mica intrebare: Cum iti vei da tu seama ca acel concurs e pe bune?
In rest, ideea mi se pare una buna.

vipe
16.11.2011, 13:05
Vali, aici inca nu am ajuns.Ma gandesc ca se vede.Adica daca e un concurs cu 300 de mii de tricouri, cate unul pentru fiecare like organizat de un noname, e cam lesne de inteles ca nu e pe bune.
Uite, Andra de exemplu a organizat concurs pe FB cu premiu Iphone 4S.E pe bune deci merita pus pe site.
Un concurs pe bune trebuie sa aiba un regulament, sa fie organizat ori de cineva cunoscut care nu poate risca sa traga tepe ori sa fie de o firma care nu e fantoma.
Eu incerc, daca nu iese si nu se bucura nimeni de asa ceva asta e.
Am luat un domeniu .info ca mi-a venit ideea pe la 4 dimineata.Acum incepe sa ia amploare si daca merge iau .ro ca sa fie si site-ul luat in serios chiar daca nici domeniile .info nu sunt de aruncat.

alexbaran
16.11.2011, 16:53
lumea e reticenta cand vine vorba sa puna sigle pe site-ul propriu; mai degraba iti faci un site special pt concursuri (desi deja sunt cateva, dar nu atat de multe), decat sa mergi pe o nisa asa ingusta si sa te orientezi doar pe concursuri facebook; ideea de a face un concurs pe facebook este de a genera trafic spre alt site, e o modalitate de a-si face reclama;

vipe
16.11.2011, 16:55
Ideea este sa fie un site de nisa special pentru Facebook.Nu ma intereseaza alte concursuri.Este un site care le ia pe acelea!
Nu e neaparata nevoie sa puna sigla, doar ca daca nu e public pe se nu e verificat de nimeni asa ca e fake.Nu stiu cat de mult va fi nevoie sa promovez asta ca sa fie luata treaba in serios ca aici vine greutatea, ca tu participant sa stii de site-ul meu!

alexbaran
16.11.2011, 17:00
tu vrei sa faci o chestie care le ia automat (atunci ti-ar trebui o aplicatie facebook) sau sa vina lumea sa-si inscrie concursul la tine pe site? pt ca daca vrei a doua varianta, repet: concursul facebook de cele mai multe ori contine un link catre alt site; lumea vrea reclama la acel site, nu vrea reclama la concursul de pe facebook. deci ai monetiza mai usor un site de concursuri general, decat un site de concursuri facebook.

vipe
16.11.2011, 17:45
Nu le va lua automat.
Lumea vrea reclama la concurs indiferent ca este pentru site sau purcel.Ca acel concurs va genera reclama site-ului sau purcelului e treaba organizatorului.Site-urile de concursuri promoveaza concursurile!