Arată versiune īntreagă : Tema Free Drupal - Corporate feel
Am creat o tema free de Drupal - Corporate Feel. Am sa incerc in zilele urmatoare sa o urc pe site la Drupal, daca mi-o vor accepta.
Pana atunci puteti vedea un demo la http://960px.ro/corfeel/
Parerile si sugestiile de orice natura sunt binevenite.
E prima tema Drupal? Pentru ca lipsesc regiunile in general si mai ales cele de sidebar.
La meniu <span> nu are ce cauta in <a> si scoate outlineul.
Inputurile nu au niciun style, fieldsetul e cel default, nu ai un design pentru box-ul de block si e prea mult alb intre menu si content.
Eu zic sa mai lucrezi putin la design inainte de a o propune pentru ca acum pentru mine arata ca tema Stark cu un meniu mai frumos.
Da, e prima.
Spanul din <a> e pentru a seta inaltimea, am sa scot outlineul.
Nu am lucrat inca la elementele pe care le-ai mentionat pentru ca intentionam sa fie o tema foarte simpla pentru siteuri de prezentare foarte simple. Dar cred ca am sa merg pana la capat :)
Merci de feedback.
Spanul din <a> e pentru a seta inaltimea, am sa scot outlineul.
Nu e bine ca e acolo. Fa-i la <a> din css un display: block; sa-i poti seta inaltimea pentru ca noi cand scriem un link care vrem sa-l afisam folosim
$link = l(t('This is link text and I don not want to add span here too'), 'path/to/content', array(
'attributes' => array(
'id' => 'uniq-link-id',
'class' => array('cool-link', 'red-link'),
),
)
);
si nu vream sa-l inconjuram de element HTML.
Cu cat lucrezi mai usor cu o tema cu atat e mai apreciata. Trebuie sa faci un style pentru toate elementele: inputuri, liste, tabele, boxuri etc. ca sa fie de succes tema.