Arată versiune īntreagă : Programele grafice
As vrea sa intreb ce programe de grafica mai stiti (bune) gen photshop corel?
Hetzenauer
11.10.2007, 02:47
Ulead Photoimpact... am licenta gratuita, sa-mi traiasca hostul!!!
Gimp, clonul lui PhotoShop dar gratuit ;-)
Cracknel
15.10.2007, 16:07
jasc paintshop pro mi se pare competitiv :)
Sorry de intrebare :P dar care e cel mai bun dintre toate si cel mai usor de folosit...(na ca v-am dat ceva bataie de cap)
Cracknel
17.10.2007, 16:30
cel recizat de mine mai sus si gimp :)
adobe photoshop e bun dar e prea aglomerat si ca incepator te cam sperii :)
@rajix
...in functie de ce vrei sa faci cu aceste programe.
Daca esti pregatit sa citesti si sa inveti intr-adevar ce vrei sa faci si vrei sa te specializezi in domeniul design, este recomandat sa incepi cu Gimp si cand crezi ca ai destula experienta treci la PhotoShop.
@Cracknel
...redu te rog semnatura la un singur link, uneori este putin - mult mai mult ;-)
Daca ai o oferta posteaza aceasta la rubrica adecvata nu in semnatura, multumesc pentru intelegere.
Hetzenauer
17.10.2007, 23:22
am incercat si eu gimp acum ceva vreme, insa dupa ce ani buni de zile te obisnuiesti cu photoshop e ca si cum te-ai sui intr-un trabant dupa ce ai condus un bugatti. photoshop inca nu are rival in domeniu, inca nu am gasit nici o alta varianta care sa faca macar 50% din ce poate photoshop. bineinteles ca lumea poate spune "nu ai nevoie de toate facilitatile oferite de photoshop" si au dreptate, insa pe masura ce lucrezi in grafica iti deschizi mereu noi orizonturi despre ce poti face si ajungi intr-un final sa ai nevoie de facilitatile respective. si atunci iti dai seama cat timp ai pierdut cu programele de mana a 2-a. sfatul meu pentru oricine se apuca de design grafic: there can be only one - photoshop.
balazs_szabi
03.11.2007, 23:30
sunt de acord cu Hetzenauer...photoshop e cel mai tare...e mai greu la inceput pana te obisnuiesti, dar pe net gasesti multe tutoriale si alte chestii care te ajuta sa te obisnuiesti, sa stii sa folosesti programu si sa faci cateva lucruri faine...dar dak vrei sa fii designer trebuie sa te apuci de photoshop, nare rost sa te chinui si cu alte programe si dupa aia sa incepi cu ps
Unde Pot Sami Fac Un Site Gratuit?
RedPoint
26.11.2007, 19:54
Salut,
In viitor deschide te rog o discutie proprie si nu mai scrie unde tema este total diferita de a ta.
...foloseste www.arhivarul.ro => scrie o fraza si gasesti raspuns la intrebarea ta ;-)
Mult succes, dar nu uita: de la ce este gratuit nu poti astepta calitate ;-)
ceva usor Pain si nu in ultimul rand Photoscape (asta il folosesc fetele de la mine din clasa sa-si faca poze pt hi5cand leam facut o poza in photoshop toate se dadeau la mine sa le fac) :))
depinde ce fel de site vrei sa iti faci adica deja facut si doar sa modifici sau doar ftp ?
pentru FTP si site-ul il faci singur adresa www.lx.ro spatiu 300 MB
iar pentru Site deja facut si doar sa modifici prin el www.cabanova.ro
photoshop cs 3 ii cel mai tare program ;)
ganditorul_2003
05.01.2009, 07:10
Mai poti face cate ceva si cu ACDSee Professsional. Are ceva optiuni de editare dar nu foarte avansate. Pentru un incepator merge.
SlipKnoT
05.01.2009, 07:11
Paint eu lam mai folosi mai demult ;)) dar tot photoshopu e la putere..
indesign
24.01.2009, 18:43
photoshop cs 3 ii cel mai tare program ;)
Su fan photoshop, cred ca dintre toate programele Photoshop stiu cel mai bine. Sincer am pe calculator instalat CS 3 si totusi folosesc Photoshop 7 care mi se pare un pic mai simplu si mai stabil.
In plus este separat partea pentru uneltele web ImageReady cea ce mi se pare o solutie foarte buna, cel putin asa m-am obisnuit, iar in CS 3 este integrat, si pe mine asta un pic m-a deranjat.
Photoshop 7 in plus merge mult mai repede, are nevoie de mai putine resurse. :smile: cel putin pe calculatorul meu.
Webnetinfo
25.01.2009, 16:44
eu nu am nici o treaba cu photoshop - afon :((
cristian
25.01.2009, 18:11
toti stiu ca photoshop este cel mai bun
dar de gimp sau gimpshop ce parere aveti
Eugenyus
29.01.2009, 10:34
Va dau o lista cu programe specifice pentru ce va trebuie. Cele mai bune.
Pentru Design (prelucrare poze) este Photoshop-ul . Nici un program nu il intrece. Este dificil, dar odata invatat, iti poti "permite" multe lucruri interesante.
Iar pentru grafica simpla sau chiar de gen arhitectural este CorelDRAW .
Eu folosesc gimp :P e si free si bun ! si daca ii mai pui tu scripturi etc ... il faci chiar foartea util !
chachy4evere
03.02.2009, 17:15
Sorry de intrebare :P dar care e cel mai bun dintre toate si cel mai usor de folosit...(na ca v-am dat ceva bataie de cap)
Inca un program simplu de folosit dar eficient este Photoscape.Nu este la fel de profesional ca Photoshop dar cred ca pentru incepatori este foarte buni!!Si in plus este gratis!!
pt siteuri gratis...si in 3 minute...puteti intra pe MyForum (www.myforum.ro) /UCOZ (www.ucoz.com) /ForumGratuit.Ro (www.http://www.forumgratuit.ro)
Punisher
15.02.2009, 20:17
eu folosesc photoshop cs 3 si cate o data photoscape :))