PDA

Arată versiune īntreagă : Filehoster romanesc gratuit - Websniper.eu

Dennis
14.10.2007, 21:23
Websniper.eu - primul filehoster din Romania va pune acum SPATIU WEB GRATUIT la dispozitie.

Imagini, fotografii sau chiar arhive intregi - toate acestea le poti acum incarca si prezenta prietenilor cat si utilizatorilor in internet.

Daca doresti, poti prezenta imaginile incarcate in galeria publica a site-ului. La Websniper.eu tu hotarasti cum sa fie afisate fotografiile.

Incarca gratuit (free upload) si descarca gratuit (free download) cu websniper. Trimite link-ul catre fisierul sau fila incarcat/a prietenilor, posteaza-l in forumuri, carti de oaspeti sau trimite-l ca imagine in eMail-urile tale catre prieteni si cunostinte.

Filehoster -ul Websniper iti pune la dispozitie doua modalitati de incarcare a arhivelor, imaginilor si fotografiilor proprii cu facilitati diferite. Caracteristicile oferite de fiecare modalitate le gasesti listate aici (http://www.websniper.eu/conturi.php)

Acum poti oferi utilizatorilor tai pe site-ul propriu posibilitatea ca acestia sa incarce imagini si arhive direct, prin propria interfata de incarcare pe care websniper o pune tot gratuit la dispozitie.

Websniper.eu - hosting gratuit din Romania!