Arată versiune īntreagă : Tema forum ( vBulletin ) pt site de CS
FanAleex
04.02.2009, 21:24
salutare are cineva teme pentru vBulletin® Version 3.8.1 pentru un site de counter-strike sau ceva teme cu bg negru sau gri .... :d ca nu prea mi-a placut ce am gasit pana cum :P
redaingel
04.02.2009, 22:16
cred ca trebuie sa platesti pentru ele,nu cred ca sunt site-uri cu template-uri free pentru vbulletin
FanAleex
04.02.2009, 22:25
cred ca trebuie sa platesti pentru ele,nu cred ca sunt site-uri cu template-uri free pentru vbulletin
ba da sunt o gramada ... dar sunt mai mult desenate cu pixu :)) si sunt si pe site-uri de warezz... dar nu imi plac :|
redaingel
04.02.2009, 22:32
nu m-am pronuntat eu corect,free sunt dar sunt varza,cele care sunt reusite sunt cu plata,si daca ceeace faci tu este de viitor,eu zic ca merita sa cumperi un template calumea
FanAleex
04.02.2009, 23:26
nu m-am pronuntat eu corect,free sunt dar sunt varza,cele care sunt reusite sunt cu plata,si daca ceeace faci tu este de viitor,eu zic ca merita sa cumperi un template calumea
pai nui de viitor vreau sa fac un forum la un server de cs pt astia de la bloc ... si-au facut si ei server si vor forum acum :))) si am zis sa le dau o mana de ajutor :P
ai grija cu forumurile astea vbuletin si IPB ...
radiofan
12.02.2009, 20:13
Nu cred ca vei gasi una gratuita!! Si eu iti recomand sa nu folosesti Vbulletin de pe warez pentru ca daca vei fi prins vei regreta enorm!!!
ia phpbb3 e mai usor de luat teme si nu e asa stresant :biggrin:
mf.reLax
18.04.2009, 03:14
Iti dau eu o tema pentru vbulletin la doar 10 euro.
Screen : http://img186.imageshack.us/img186/7688/mindfreakrotheme.png
Daca vrei sa discutam add : Editat de Dennis
mf.reLax ba nu mai baga id in mesaje !! daca vrei sa vb cu el dai un PM !!
ati inceput sa vindeti "mazgaleli" pe bani?
Cine vrea templates free vbulletin dar nu "desenate cu pixu`" sa ma adauge pe Mesenger sa ia ***** de la profilul meu.
mazgaleli ? asa le numesti tu ? ffa tu ceva daca te pricepi si arata-mi ce inseamna o tema calumea nu mazgalita .
Tu stii cat iti ia sa faci o tema ? Daca iti trebe platesti daca nu nu
ketaddict
20.04.2009, 18:44
Gasesti teme premium free pe site-uri de warez.Eu am gasit o groaza de teme de CS dar nu mai tin minte siteurile
mf.reLax
22.04.2009, 11:41
inteleg ca suntem in Romania dar va rog nu mai postati daca nu sunteti interesati.