Arată versiune īntreagă : Invisible yahoo detector
DUPA LUNGI DISCUTII M-AM HOTARAT SA FAC PUBLIC GRATUIT ACEST SCRIPT...SPER SA APRECIATI ACEST LUCRU SI SA APASATI PE BUTONUL THANKS :P :):tongue::smile::biggrin:
Invisible yahoo detector
demo :
http://muzica-mea.info/yh/
Trebuie decat urcat pe ftp ... si merge si pe servere de linux si windows
Dowload
Inter:
http://www.cwr.ro/forum/downloads.php?do=file&id=584
OFFTOPIC-MODERARE:Am editat eu topicul deoarece incalca prevederile articolului 15 din regulament!
ONTOPIC:Scriptul chiar functioneaza. Multam:wink:
ketaddict
07.02.2009, 22:18
Off nu il pot downloada de pe cwr.ro pentru ca inca nu am indeplinit toate cerintele pentru a avea drept de download :(
ketaddict
09.02.2009, 15:53
@dorikut: pei vezi ca sunt destule posturi pe aici cu linkuri catre alte siteuri gen rapidshare :biggrin:
roscabgdn
12.02.2009, 11:28
fratele meu ...am niste probleme legate de felul tau de a te adresa
DUPA LUNGI DISCUTII M-AM HOTARAT SA FAC PUBLIC GRATUIT ACEST SCRIPT...SPER SA APRECIATI ACEST LUCRU SI SA APASATI PE BUTONUL THANKS :
1. sa fac public gratuit acest scrip : acest script se gaseste deja pe net e free deci ....nu mai ai cum sa il faci tu public si gratuit din moment ce nu e facut de tine
2. sper sa apreciati : avand in vedere primul punct nush ce se mai poate aprecia :(
ca sa iti demonstrez cele scrise mai sus : http://fan-fotbal.com/smicv1.1/ uite ....asta era scriptu luat de pe un site de warez [ la fel ca tine ]
you are so buster my friend :)
bafta
Nu merge demo.. oricum multumesc!
sorinake23
30.04.2009, 15:47
nu merge demo-ul pui altul? mersi.
al3cs_no1
30.04.2009, 16:31
@roscabgdn: Ai perfecta dreptate , e imposibil sa ceri bani pentru asa ceva , da asa sunt oameni din ziua de azi cer bani pentru orice :)
demo-ul il puteti vedea si aici www.fan-fotbal.com/smicv1.1/ ;)
sorinake23
01.05.2009, 08:34
demo-ul il puteti vedea si aici www.fan-fotbal.com/smicv1.1/ ;)
arata super, nota 10 pentru script insa am o nelamurire:
daca imi bag ID meu "x" imi da : "x" is Error / Busy
si daca bag ID sorei mele "y" imi da : offline bla bla download avatar etc
inteleg ca este vreo problema cu ID meu? sau are bug scriptul?
are scriptul un bug, apasa de mai multe ori pe "GO"
sorinake23
01.05.2009, 10:17
da, merge, a doua oara a mers.
totusi exista o multime de astfel de scripturi nu mi-as alege tocmai unul cu bug-uri... gresesc?
de ce nu-l pot downloada?:?
de ce nu-l pot downloada?:?
pentru ca nu ai acces la download, citeste regulamentu
ionutz4u92
04.06.2009, 06:12
Din pacate acest script este free pe net de foarte mult asa ca nu poti spune ca te`ai hotarat tu sa il pui. Pe multe site`uri am gasit acest script cum mult timp inainte.
Acesta(scriptu) , este pus de mult ... Cand nu circula asa in voie . Si atunci vedeam altfel lucrurile . Dar oamenii se schimba . Eu sper sa ma fii schimbat in bine .
Acesta(scriptu) , este pus de mult ... Cand nu circula asa in voie . Si atunci vedeam altfel lucrurile . Dar oamenii se schimba . Eu sper sa ma fii schimbat in bine .
Bine ,bine dar demo-ul ala nu ai de gand sa il pui :|.
A expirat domeniul ... Am sa pun si demo pe parcursul zilei de azi .
ionutz4u92
05.06.2009, 12:42
Uite un demo aici: http://www.anonym-url.info/ym/
daca tot ai pus scriptul la gratuitati oferite puteai sa il oferi si celor care au sub 20 de posturi
cyborgbogdan
20.06.2009, 10:45
Stiu scriptul , dar nu merge foarte bine...
am avut si eu scriptul , nu functioneaza tot timpu,,
stiu ca e vechi topicul, dar acest script nu mai functioneaza corect deoarece cei de la yahoo au schimbat protocolul.
DarkAngelBv
15.10.2009, 15:59
Yahoo nu a schimbat nimic la protocol si nici protocolul.
Au renuntat din 15 august la YMSG12, YMSG102, YMSG13 si YMSG14 in rest totul e la fel.
Ca siturile de la care preluau scripturile de genul nu mai functioneaza este partea a 2-a :)
are cumva cineva un alt script editat sau stiu eu facut de la 0 care sa fie functional?
DarkAngelBv
15.10.2009, 23:42
am uploadat eu unul, vezi ca am facut si topic cu el.
Se bazeaza pe un serviciu furnizat de mine, deci este 100% functional.
puteti sa puneti alt link pentru demo ? ca nu merge nici unu vreau sa vad si eu scriptul. Am descarcat pachetul da imi cere parola.
@enoz i-a scriptul lui DarkAngelBv de la rubrica download este functional si foarte folositor design frumos:D Multumec DarkAngelBv pentru script! (pentru link exista functia cauta!)
Cu stima D-Zel.
am uploadat eu unul, vezi ca am facut si topic cu el.
Se bazeaza pe un serviciu furnizat de mine, deci este 100% functional.
de unde pot sa'l iau si eu? am incercat sa dau de cel pe care spui ca l'ai uploadat, dar nu am reusit. si daca se poate un link de unde pot sa'l descarc 100% ca am inteles ca de pe acest forum e mai greu. trebuie un anumit numar de posturi. multumesc
boy from hell
15.01.2010, 18:57
multumesc mult
in loc sa postati un raspuns de genu: 'cauta pe site' , mai bine ati incerca sa ajutati utilizatorul cu un link catre acel script! Asa ajuti omu', si primesti si un multumesc! ;)