PDA

Arată versiune īntreagă : Domeniul IT - Suprematia discutiilor in internet?

Dennis
26.06.2007, 16:19
In ultimii ani, piata IT s-a dezvoltat foarte solid in romania, si implicit pasionatii domeniului au inceput sa se raspandeasca prin toate culturile tarii. Fara indoiala ca acest lucru afecteaza si discutiile -tematicile forumurilor , blogurilor, stirilor in cadrul internetului. Oare in momentul de fata IT-ul reprezinta domeniul cu cele mai mari controverse, comentarii, interese in viziunea utilizatorilor din internet?

In cadrul domeniului IT am acoperit si toate subramurile sale: depanari, tehnologie, soft - hard, internetics si celelalte foarte variate si insemnate ca numar.

vudu84
27.06.2007, 03:28
[quote:594e1]Oare in momentul de fata IT-ul reprezinta domeniul cu cele mai mari controverse, comentarii, interese in viziunea utilizatorilor din internet?[/quote:594e1]

cel putin la noi in romania DA !

NDY
06.07.2007, 16:12
Este posibil, avand in vedere numarul mare de persoane care ajung sa posteze pe forum intrebari legate chiar si de cum se instaleaza Windows, cum se personalizeaza un blog, sau eterna intrebare: "Cum aflu parola de mess al lui X?".

Dennis
07.07.2007, 05:20
Cea din urma reprezinta chiar o dovada de neprofesionalism din partea intrebatorilor, acestia fiind intr-un numar destul de mic.

NDY
07.07.2007, 18:05
Cea din urma reprezinta chiar o dovada de neprofesionalism din partea intrebatorilor, acestia fiind intr-un numar destul de mic.

Neprofesionalism? Ar fi bine daca ar fi asta...(pun pariu ca jumatate din cei care pun aceasta intrebare nici macar nu stiu semnificatia completa a cuvantului :)) ).
Eu as numi-o prostie, pentru ca "hotul neprins e negustor cinstit"...daca vor sa faca o prostie, macar sa nu arate lumii intregi de ce sunt ei in stare. Insa, sa nu uitam....We live in Romania! :?