Arată versiune īntreagă : Reclama cu plata la mia (CPM Basis) de afisari!
Ai multi vizitatori pe site-ul tau? ...cautam webmasteri care vor sa participe la reteaua noastra de promovare online.
Oferim plata pe 1000 de afisari ale bannerelor, fara targetare!
...asta insemnand ca nu ne intereseaza de unde provin vizitatorii respectivi.
Preturi si alte detalii prin PM. ...trimite URL-ul site-ului si o statistica a site-ului respectiv si te contactam in cel mai scurt timp!
Cu stima
Ps.: Acceptam domenii cu terminatia .ro ! Nu subdomenii sau subdomenii gratuite!
viorelmiki
18.10.2007, 08:18
buna,am si eu un forum si un sait daca le gasesti potrivite ,poate imi explici si mie cum sta cu treaba celor o mie de afisari ,mersi si astept un raspuns
...ai raspuns prin PM
Mult succes in continuare
neicu cristian
20.10.2007, 08:06
Ma intereseaza si pe mine aceasta metoda. Ceva detali...
Detalii primesti cu placere prin PM, dar te rog trimite-mi un PM cu site-ul tau si ceva statistici.
mersi
Deci sa fiti lamuriti despre ce e vorba aici...>>>
Daca aveti un site cu multe vizitatori sa vorbiti cu admin-ul ca el stie o metoda de a pune o reclama pe site care te plateste pentru afisare.
Credeti-ma merita 100%.
Si eu am pus una pe un blog si am si facut ban cu el.
E mai bun dacat Google AdSense.
Poate ca Google Adsense e mai bun in USA dar in romania merge perfect ceva ce e DIN romania.
Deci PM pentru admin pentru detalii...
lovelife
11.12.2007, 09:05
Si cat se plateste la 1000 de afisari? ma intereseaza
...reciteste te rog primul post pentru detalii.
Multumesc pentru intelegere.
InSe55ion
05.07.2008, 12:56
vreau si eu cateva detalii daca se poate , marime banner , pret ...
Oferta nu mai este actuala.
...pentru cei interesati de PPC va recomand First Level Ads (http://www.1level.eu) - in limba romana ;-)