Arată versiune īntreagă : Cadou 14 februarie
Cristi T
10.02.2009, 22:24
Bai baieti , ce dracului ne facem ? Ce cadouri luam la "printese" ?
Am fost azi la Sala Dales in speranta ca se tine si anul acesta targul de Sf. Valentin dar mi-am luat o mare teapa . Sunt in renovare si nu se mai tine , asadar am ramas in pom . Care ce luati ? idei ,sfaturi, ponturi, preturi :D orice e binevenit
Cristi T
11.02.2009, 09:32
haideti mei baieti ... ce faceti ? voi nu aveti prietene ? eu ma gandeam ca scap cu o cutie de ciocolata de firma si vre-o 3 trandafiri . urmeaza 1-8 martie , 22 martie ( 1an ) , 4 mai face 20 de ani asa ca ma cam rupe ...
eu am scapat de luat cadouri anul acesta :)) :X
Cristi T
11.02.2009, 12:27
e de bine sau e de rau ca numi dau seama :)))
uite ceva interesant ;) http://www.cadourihaioase.ro
ia si u o bratara alaturi de o floare ceva acolo:tongue:gestul conteaza:smile:daca te iubeste:rolleyes:
radiofan
11.02.2009, 19:07
Si eu!!:smile::smile::smile::smile::rolleyes:
si eu si eu...dar nu stiu daca sa ma bucur sau nu...:((
Cristi T
11.02.2009, 20:08
ma la voi e cu schema , va despartiti acu sa scapati de cadouri si va impacat pe 15:rolleyes:
nimic ca pe 14 e ziua mea :redface::redface:
Cristi T
11.02.2009, 21:47
bun da eu ce ii iau :)) ajutooooooooooor
ketaddict
11.02.2009, 21:51
Off si eu credeam ca am scapat,dar ne-am impacat chiar azi...Si chiar ma bucur ca ne-am impacat:biggrin:.Nu stiu eu ma gandeam sa ii iau o perna in forma de inima cu poza noastra pe ea si o chestie de plus sau niste trandafiri :confused: