PDA

Arată versiune īntreagă : Din greseala pe serverele NASA?!

Dennis
19.10.2007, 22:58
Hackerul din Arad, acuzat de patrunderea ilegala in serverele a mai multor institutii din SUA, a afirmat, joi, in fata instantei, ca accesul lui a fost intamplator, informeaza AMOS News.
Aradeanul Victor Faur (23 ani) a mai spus ca informatiile cu ajutorul carora a patruns in serverele apartinand NASA le-a primit de la cineva cu care a dialogat pe Internet. Faur a sustinut ca potrivit IP-ului, acest internaut ar fi din Constanta.
Faur a mai afirmat ca nu a interceptat niciodata date de la NASA si nu a produs prejudicii institutiilor care l-au acuzat de patrundere ilegala in serverele lor. El a spus ca nu este de acord sa despagubeasca NASA cu peste 1,5 milioane dolari, suma pretinsa de americani ca si daune.
Urmatorul termen de judecata in cazul lui Victor Faur s-a stabilit pentru data de 22 noiembrie cand vor fi audiati doi martori adusi din SUA.

dorikut
03.07.2008, 08:26
Pot sa zic ca a fost unpic cam fraier................el nu a castigat nimic din asta........a intrat si a iesit:tongue::biggrin:

darkston3e
03.07.2008, 09:20
Mai concret:

A intrat, a furat 'date' , si dupa aceea a iesit si a 'vandut' acel remote/root.
Asa se procedeaza intre hackeri/hexori sa zic asa.
In orice caz, am aflat astfel de informatii de pe un blog mai vechi.
Nu stiu cat sunt de reale, dar imi suna destul de..
Cu bine.