PDA

Arată versiune īntreagă : Treaba nasoala

iGraphiX
30.10.2007, 11:27
Salut!

Stie cineva o metoda sa pot importa o baza de date de pe un cont http://www.freeforums.org intr-un phpBB pe serverul meu. Ma intereseaza in principiu, categoriile, forumurile si user-ii.
In admin panel-ul oferit de freeforums.org ai optiunea de exportare/backup a forumului dar e numai cu plata, apare unavailable. Suma e mica, vreo 5 EUR/luna, dar se cere plata pe un an in avans, si nu prea cred ca merita.
Imi dau ca ceea ce intreb eu aici e destul de greu de facut.

Am incercat cu o jucarie desteapta phpbbimport, dar e nevoie s-o uploadezi in root-ul forumului pe care vrei sa-l importi, asa ca, ioc, ca pe freeforums.org ai access FTP numai daca platesti, la fel, pe un an inainte.
Am intrebat un tip care se mai descurca la PHP si mi-a zis ca o solutie exista sigur, dar nu stie care e. M-a lamurit :confused:

Vreau sa stiu doar daca exista vreo posibilitate, un script, un "artificiu" ceva... pentru ca FreeForums nu-mi mai este de folos, le pica serverele la fiecare 24 de ore... si de aici, intelegeti ce urmeaza sa se-ntample: fuge useru'.

Sunt convins ca e dificil ceea ce cer, dar inainte sa renunt la acel forum definitiv, vreau s adorm linistit ca am incercat toate posibilitatile.
Multam pentru orice raspuns, fie el si: "Sorry, nu se poate!" :)

Va urez o zi asa cum vreti voi!

Dennis
30.10.2007, 17:17
Salut,

...ma documentez si te anunt.

ciao

iGraphiX
30.10.2007, 17:30
Salut,

...ma documentez si te anunt.

ciao

Hehe, salutare, tocmai voiam sa-ti raspund ;) Da, am incercat sa fac exact cum scrie in articolul ala, e metoda caracteristica de back-up a phpBB, dar e inactiva la mine pe freeforums.org. DB migration e cu plata in avans pe-un an, si chiar nu dau, chit ca adaug eu userii manual si postez in numele lor cu copy-paste tot ce e pe forum :)) Dar nu dau peste 100 EUR pentru un back-up.

Oricum, multam mult de tot, ma mai interesez si eu, mai dau niste telefoane. E buna si documentatia in germana, ma mai descurc.

Oricum, oricine gaseste o solutie pentru asta, are de la mine un domeniu .com gratis platit pe un an, facem concurs! Dar, dar o sa fie folositor pentru toata lumea si merita.

O seara placuta tuturor!

Dennis
30.10.2007, 18:15
Daca vrei sa faci un concurs din asta, atunci te rog sa descrii toate detaliile, ce ceri, cat dureaza concursul si ce oferi castigatorului.
...au am sa-l pun intr-o pozitie pe primele locuri si incerc o mica promovare a threadului tau pe domeniile mele, poate reusim ceva asa.

Ciao

iGraphiX
30.10.2007, 18:26
Daca vrei sa faci un concurs din asta, atunci te rog sa descrii toate detaliile, ce ceri, cat dureaza concursul si ce oferi castigatorului.
...

Iti dau un PM acum cu toate detaliile. S-a facut :)

Dennis
30.10.2007, 18:29
ok, cu placere
...sper sa avem succes pe deplin, dar 'Incercarea moarte n-are'

elya88
12.09.2008, 09:00
Un back up la baza de date si apoi o repui pe serverul tau,sau ai scriptul forumului,si dupa ce uploadezi fisierele,creezi o baza de date,in care adaugi tabelele dib database pe care ai avut-o

elya88
12.09.2008, 09:03
EXEMPLU-Table structure for table `ibwf_nicks`
--

CREATE TABLE `ibwf_nicks` (
`id` int(10) NOT NULL auto_increment,
`name` varchar(30) NOT NULL default '',
`nicklvl` char(1) NOT NULL default '0',
PRIMARY KEY (`id`)
) TYPE=MyISAM AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Dumping data for table `ibwf_nicks`