PDA

Arată versiune īntreagă : Reclame bine platite

iordache4991
22.02.2009, 13:05
Ce tip de reclame sunt mai bine platite? Am auzit ca cele mai platite (cu peste 5-6 centi / click) sunt cele din domeniul IT, financiar, si telefonie mobila. Este adevarat? sunt acestea cele mai bune? Daca sunt si altele.. spuneti-le! Multumesc
PS: Daca aveti tip, spuneti-mi, daca e bine structurat site-ul: http://codrutier.wikiforum.ro

Un utilizator (scuzati-ma ca nu va stiu numele) mi-a zis sa ma inscriu in directoare web. Are sens? Sau ii mai mult o pierdere de vreme? In afara de link echange ce as mai putea faci pt. vizitatori? Specific am numa 8-10 spec/zi (inscriindu-ma la vreo 50-60 directoare.

imp3rial21
22.02.2009, 13:48
poi in directoarele alea 50-60..in cat timp te-ai inscris?? intr-o zi??
si daca te-ai inscris, ce PR aveau ??

iordache4991
22.02.2009, 14:11
poi in directoarele alea 50-60..in cat timp te-ai inscris?? intr-o zi??
si daca te-ai inscris, ce PR aveau ??

PR aveau 4 si 5. In vreo 2 zile.

Fabius
22.02.2009, 14:34
Probabil ca ai fost penalizat daca te-ai inscris in 2 zile

iordache4991
22.02.2009, 14:50
Probabil ca ai fost penalizat daca te-ai inscris in 2 zile

Adica, ce ii deranjeaza pe aia de la ..... nu dau nume ale site-urior, ca m-am inscris in zile diferite??

imp3rial21
22.02.2009, 15:06
nu vb de siturile alea, e vb ca te-ai inregistrat in 50-60 de direct in 2 zile.. si asta e prea mult. Trebuie sa te inregistrezi in cel mult 10-15 direct pe zii ca sa faci ceva bine...

iordache4991
22.02.2009, 15:09
nu vb de siturile alea, e vb ca te-ai inregistrat in 50-60 de direct in 2 zile.. si asta e prea mult. Trebuie sa te inregistrezi in cel mult 10-15 direct pe zii ca sa faci ceva bine...

Am inteles, dupa parerea ta, are rost? Eu am vazut ca la categoria mea sunt peste 1000 de siteuri, ce sanse sunt ca cineva sa intre pe al meu? Daca are rost, imi poti da niste site-uri asa mai ,,bine,, vizionate?

imp3rial21
22.02.2009, 15:24
Tu nu intelegi un lucru cu directoarele web. Intr-un director web nu te inregistrezi doar ca lumea sa intre neaparat pe situl tau. Cu ajutorul directorului web, lumea stie ca site-ul tau exista. Inscrierea in Directoare web iti mareste sansele indexarii in motoarele de cautare, ceea ce poate aduce si vizitatori.

Inscrierea in directoare web nu e acelasi lucru cu link-ul sponsorizat/link ex , adica, tu nu pui link-ul in dorector ca lumea sa intre pe tine. Cum am zis, il inscrii pentru ca lumea sa stie ca existi!

Thanks!

windcs
22.02.2009, 15:42
Cel mai bine te duci la TextAd sau cum este la tine la google ads se plateste la fel in acelasi domeniu.

imp3rial21
22.02.2009, 15:44
Sau asa, cum zice "windcs" si asta e o metoda de a castiga vizitatori da contra-cost.

iordache4991
22.02.2009, 15:45
Scuzati-ma ca v-am creat dureri de cap, dar se vede ca-s Varza! Am inteles: deci eu ma inscriu in directoarele web pentru ca oamenii sa vada ca exista site-ul meu, nu neaparat sa si intre pe el. Deci ce m-ati sfatui sa fac este sa ma inscriu in cel mult 10 directoare pe zi? nu mai mult? Ce as mai putea face, (fara sa platesc bani - deoarece risc sa nu-i mai castig inapoi prin adsense), pt. vizitatori? Link echange-ul?

Mi frica, ca investesc sa zic 100-200 de euro, pt. vizitatori, si nu-i mai ,,recastig,, niciodata. Nu ca ar fi 100 de euro ceva, dar mnoah is bani.
Asa doresc(pana ma reabilitez cu adsense-ul), ceva gratuit, dupa care am ganduri mai mari (domenii, publicitate, etc)

imp3rial21
22.02.2009, 15:55
Pai pentru vizitatori, trebuie sa ai site-ul unic, sa ai informatie mereu noua, sa faci link ex cu alte site-uri, inscrerea in direct...10/zi,

iordache4991
22.02.2009, 15:57
Pai pentru vizitatori, trebuie sa ai site-ul unic, sa ai informatie mereu noua, sa faci link ex cu alte site-uri, inscrerea in direct...10/zi,

Le notez :D ... informatie mereu noua, in cazul meu am, (forum despre codul rutier - legislatia din 2008) ,link ex (acuma am de gandit) si la inscrierea in directoare (astazi e de ajuns) Multumesc frumos!! sper sa-mi aduca ceva oameni:P

Dennis
22.02.2009, 17:42
iordache, promovarea unui site incepe imediat dupa ce ai site-ul online (incl. continut) si se termina ...niciodata

Important este sa 'ramai la minge' - sa aduci zilnic imbunatatiri site-ului, continut nou de cel putin 3 ori pe saptamana, inregistrarea in directoare web, max. 10 linkexchange si bine inteles nelipsitele link-uri sponsorizate, etc.

De ce max. 10 linkexchanges?
...simplu, un site care detine mai mult de 10 outlinks este considerat de catre spideri director web si aici sunt criteriile de oferire PR altele decat la site-uri informative ;-)
...paralel exista si un aspect comercial la linkexchanges - uitate pe site-uri, in footer este o jungla de link-uri - cu ce te ajuta pe tine un astfel de partener?
Cu numic - un utilizator se simte de astfel de paduri de link-uri 'amenintat' si nu le da importanta.
Cauta parteneri care plaseaza link-urile in prima parte a site-ului si nu mai mult de 10 cum spuneam.
Ideal este daca partenerul face o mica prezentare a site-ului tau de cca. 200 caractere si pune un link catre site-ul tau - asa primeste acest exchande o alta nuanta ;-)

De ce link-uri sponsorizate?
...deoarece asa ai link-uri care directeaza catre site-ul tau si asta inseamna pt. spideri ca site-ul tau este important deoarece alte site-uri pun link catre tine ;-)
Logic, si aici intra regula de max. 10 outlink-uri in vigoare.

Vizitatorii pe site-ul tau au sa vina incet, dar nu te speria, urmareste situatiea de la luna la luna, are sa urce, si daca urmezi sfaturile oferite aici in forum, ai sa vezi ca functioneaza.
Nu te astepta la salturi enorme de la inceput, nici nu este de assteptat, ce este de durata vine incet, treptat ;-)

Cu stima si mult succes

iordache4991
22.02.2009, 19:27
iordache, promovarea unui site incepe imediat dupa ce ai site-ul online (incl. continut) si se termina ...niciodata

Important este sa 'ramai la minge' - sa aduci zilnic imbunatatiri site-ului, continut nou de cel putin 3 ori pe saptamana, inregistrarea in directoare web, max. 10 linkexchange si bine inteles nelipsitele link-uri sponsorizate, etc.

De ce max. 10 linkexchanges?
...simplu, un site care detine mai mult de 10 outlinks este considerat de catre spideri director web si aici sunt criteriile de oferire PR altele decat la site-uri informative ;-)
...paralel exista si un aspect comercial la linkexchanges - uitate pe site-uri, in footer este o jungla de link-uri - cu ce te ajuta pe tine un astfel de partener?
Cu numic - un utilizator se simte de astfel de paduri de link-uri 'amenintat' si nu le da importanta.
Cauta parteneri care plaseaza link-urile in prima parte a site-ului si nu mai mult de 10 cum spuneam.
Ideal este daca partenerul face o mica prezentare a site-ului tau de cca. 200 caractere si pune un link catre site-ul tau - asa primeste acest exchande o alta nuanta ;-)

De ce link-uri sponsorizate?
...deoarece asa ai link-uri care directeaza catre site-ul tau si asta inseamna pt. spideri ca site-ul tau este important deoarece alte site-uri pun link catre tine ;-)
Logic, si aici intra regula de max. 10 outlink-uri in vigoare.

Vizitatorii pe site-ul tau au sa vina incet, dar nu te speria, urmareste situatiea de la luna la luna, are sa urce, si daca urmezi sfaturile oferite aici in forum, ai sa vezi ca functioneaza.
Nu te astepta la salturi enorme de la inceput, nici nu este de assteptat, ce este de durata vine incet, treptat ;-)

Cu stima si mult succes

Denis, in primul rand iti multumesc foarte frumos pt. informatiile aduse ( si in general echipe cwr.ro, care raspuns la orice mesaj)

In legatura cu update-ul (minim 3/ saptamana). O intrebare: Ce as putea aduce nou, la un site despre legislatia codului rutier/forum? Nimeni nu s-o inregistrat pe acest forum(in afara de mine-care sunt admin), si de obicei cand oamenii vad ca un site ,,nu este populat,, pleaca. Ca problema este la inceput...... pana se inregistreaza 5-6 persoane, sa vada, (vizitatori), ca ,,cineva,, se mai uita la site-ul meu.

PS: Merita sa platesc 10$ la trafic.ro si sa ma inregistrez la ei pt. trafic?

Scuzati-ma pt. gramatica mea, dar imi esti foarte somn

Dennis
22.02.2009, 20:08
Banuiesc ca esti inca la inceput de drum si nu este nimic gresit, fiecare dintre noi a fost (chiar mai este) un incepator.

Forumurile bazate pe aceasta tematica sunt implementate ca si componenta la un site, in acel moment ai posibilitatea ca pe pagina principala sa postezi informatii generale despre situatia rutiera, zapada la Brasov, atentie la radar in Bucuresti pe Aviatorilor, aduci noutati din legislatia inregistrarilor auto, schimbari d/in legislatia rutiera, etc. ...ca si completare oferi posibiliatatea de a participa la discutii cu focus de scandal in forumul tau :wink:

Temele sau titlurile trebuie sa fie explozive, scandaloase, fara perdea - provoaca cititorul sa-si spuna parerea.
...asa ai sa-ti populezi, urmand sfaturile oferite in celelalte mesaje din topicul tau, forumul fara probleme, dar doar treptat poti avea succes.

Si cwr.ro a fost anul trecut la inceput, numarul utilizatorilor creste de la zi la zi, totul se poate popula daca ai rabdare si esti pregatit sa inveti, sa inveti si iar sa inveti:smile:

In legatura cu:

PS: Merita sa platesc 10$ la trafic.ro si sa ma inregistrez la ei pt. trafic?
Categoric nu - trafic.ro nu-ti aduce trafic ci masoara traficul site-ului tau ;-)

Daca esti interesat, pot sa-ti pun la dispozitie un domeniu cu terminatia .ro
...pe domeniul principal poti plasa un CMS iar pe un subdomeniu un forum de discutii
Poti dezvolta site-ul dupa bunul plac - tu esti seful. Domeniul are deja un PR3 si este inregistrat binisor in motoarele de cautare ;-)

Cu stima

iordache4991
23.02.2009, 12:39
Banuiesc ca esti inca la inceput de drum si nu este nimic gresit, fiecare dintre noi a fost (chiar mai este) un incepator.

Forumurile bazate pe aceasta tematica sunt implementate ca si componenta la un site, in acel moment ai posibilitatea ca pe pagina principala sa postezi informatii generale despre situatia rutiera, zapada la Brasov, atentie la radar in Bucuresti pe Aviatorilor, aduci noutati din legislatia inregistrarilor auto, schimbari d/in legislatia rutiera, etc. ...ca si completare oferi posibiliatatea de a participa la discutii cu focus de scandal in forumul tau :wink:

Temele sau titlurile trebuie sa fie explozive, scandaloase, fara perdea - provoaca cititorul sa-si spuna parerea.
...asa ai sa-ti populezi, urmand sfaturile oferite in celelalte mesaje din topicul tau, forumul fara probleme, dar doar treptat poti avea succes.

Si cwr.ro a fost anul trecut la inceput, numarul utilizatorilor creste de la zi la zi, totul se poate popula daca ai rabdare si esti pregatit sa inveti, sa inveti si iar sa inveti:smile:

In legatura cu:

Categoric nu - trafic.ro nu-ti aduce trafic ci masoara traficul site-ului tau ;-)

Daca esti interesat, pot sa-ti pun la dispozitie un domeniu cu terminatia .ro
...pe domeniul principal poti plasa un CMS iar pe un subdomeniu un forum de discutii
Poti dezvolta site-ul dupa bunul plac - tu esti seful. Domeniul are deja un PR3 si este inregistrat binisor in motoarele de cautare ;-)

Cu stima

Multumesc inca o data pt. sfaturi: Eu am spus ca nu doresc sa platesc ceva/cineva pana cand nu-mi fac eu ceva (banuti) din forum. Daca ma reabilitez cu bani (castig primele sute de dolari), o sa am de gand sa fiu de acord cu ce mi-ai da tu (domeniul .ro) pana as avea ceva bani cu care sa te platesc:D Pana atunci, incerc eu singurel sa ma descruc (si cu ajutorul tau de pe forum/observatii/idei), dupa care, as fi interesat de oferta ta.

Multa sanatate
Raul

dorikut
28.02.2009, 20:09
Domeniul meu principal de activitate este SEO, totusi tinand cont ca bila de cristal e in service si tu nu ne-ai spus care este adresa siteului despre care se face vorbire nu pot decat sa spun ca este posibil sa fi picat in sandbox.

xtremlaur
12.03.2009, 20:54
Cele mai bine platite sunt reclamele text. am verificat eu pe acelasi site cu tipuri diferite de reclame .odata imag odata text iar cele cu text au iest cu aproape jumatate de cent pe click peste cele cu imagine

shd
13.03.2009, 17:36
@iordache4991

Ai putea foarte bine sa folosesti WebSite Submiters.

Pe mine pot spune ca m-au ajutat foarte mult.

Uite aici un site FREE: http://www.freewebsubmission.com