Arată versiune īntreagă : siturile din ziua de astazi.
In ziua de astazi ce site se mai merita sa iti faci? Ca se gasesc situri de orice gen ...........ma mir cum de mai sunt domeni libere:)
Parerea mea este ca se merita sa iti faci un site personal (despre tine , portofoliu etc)
As vrea sa va aud parerea.
Realtuning
26.02.2009, 21:28
o parere vine de la mine,nu prea sunt de acord cu asta, si nu cred ca o sa ai trafic pe acel site. ce sa scri pe siteul personalizat? pe unde lucri,ce faci? sau cine mai stie ce...eu unu nu sunt de acord si nu prea cred ca aceste siteuri au trafic..maxim 5 pe zi.
sa ma contrazica cineva daca are alta parere.Multumesc
PS: nu conteaza daca sunt enorm de mult siteuri,daca ai continut si ti-l faci cunoscut, o sa ai si trafic si o sa fie si rentabil.
Cristi T
26.02.2009, 21:31
raspuns scurt si cuprinzator BLOG
daca ai materie cenusie si putina personalitate incat sa judeci si sa interpretezi corect anumite aspecte cotidiene iti poti face un blog de succes
raspuns scurt si cuprinzator BLOG
daca ai materie cenusie si putina personalitate incat sa judeci si sa interpretezi corect anumite aspecte cotidiene iti poti face un blog de succes
da. destul de bun si BLOG..... dar conteaza continutul :)
InSe55ion
26.02.2009, 22:21
Presupun ca te referi la faptul ca sa faci un ban cu site-ul nu ?? pai sa stii ca orice site care ajuta un vizitator fie el ca vrea "jumatatea" (matrimoniale ) sau ca vrea sa se joace , sau ca vrea sa citeasca(presa ) or sa aibe succes ..
Blogul Ok il faci personal il facio pentru ca vrei ...daca il faci personal nu or sa existe prea multi care sa se intereseze de viata ta decat daca nu esti cumva vreun vip ....
Blogul "zin ziua de azi" on iti faci blog .. te axezi pe ce zice Diaconescu la otv , te axezi pe ce zice Morar la Zu ,te axezi pe ce scrie in cancan , blitz , libertatea , contact ... si vei avea succes de obicei o tema buna e tinuta ca la tv vreo 2 saptamani timp in care vei putea fii indexat de motoare de cautare si ai putea ajuge undeva sus.
Bloguri de nisa ... sa iau domeniu IT .. ar trebui sa fii un mic director pe la Microsoft ca sa aflii toate noutatile .. asa ai putea ca blogul tau sa fie vizitat de multi oameni ..
Original = indexare = vizitatori = trafic mare = bani
Tot ce am zis mai sus este valabil daca articolelel sunt unice (nu copy/paste) !!!