PDA

Arată versiune întreagă : Oficial: Nokia va produce PC-uri

cristian
27.02.2009, 11:01
Cel mai mare producator de telefoane mobile din lume a anuntat oficial ca planuieste sa activeze si pe piata de PC-uri si laptopuri, intentie pe care se pare ca si-a exprimat-o inca de la sfarsitul anului trecut.

Anuntul Nokia vine la numai trei saptamani de cand Acer, brandul aflat pe pozitia a treia in topul producatorilor de PC-uri, s-a lansat in segmentul de telefoane mobile cu opt modele de celulare. Astfel, Acer s-a alaturat companiilor HP si Lenovo in zona mobila, cu cea mai mare crestere la nivel mondial.

E foarte posibil ca Nokia sa intampine destule greutati in piata de PC-uri, din cauza faptului ca aceasta se apropie putin cate putin de saturatie si nu mai inregistreaza profituri atat de mari precum o facea acum cativa ani, sustin analistii. Totusi, multi dintre operatorii si producatorii de telefonie mobila isi largesc portofoliile de produse cu laptopuri si netbook-uri, astfel ca anuntul Nokia nu este o surpriza prea mare pentru companiile care activeaza in ambele industrii.

Industria globala de PC-uri a fost destul de activa anul trecut, in comparatie cu alte sectoare ale tehnologiei care au avut de suferit, insa si ea a fost prinsa in “daramaturile” crizei economice globale.

Cosmin
27.02.2009, 16:14
Ar fii interesant :) sa vedem un pc nokia

diamondnetwork
27.02.2009, 18:22
LOL...

Tare ar fi sa fie Procesor Nokia 4000 Mhz , RAM Nokia 4 GB DDR3 , Placa video Nokia 2200 ST 1 GB RAM , Placa de retea Connecting People , Carcasa ... NOKIA

=)) :))

Fantezii intradevar... :-@ :))

Cosmin
27.02.2009, 18:55
sau un nokia pc 3310 :))

Black
05.03.2009, 08:56
super tare tinand cont ca nokia este cea mai renumita firma care produce telefoane din toata lumea

pixel3cs
05.03.2009, 09:11
Ar fi misto sa apara si un Symbian OS pentru PC

razvan162
06.03.2009, 09:20
Avand in vedere preturile piperate de la telefoane..inseamna ca si pc-urile vor fi scumpe..dar bune

Dennis
06.03.2009, 09:25
Avand in vedere preturile piperate de la telefoane..inseamna ca si pc-urile vor fi scumpe..dar bune

Ai perfecta dreptate - daca Nokia face PC-urile la fel de bune ca si telefoanele mobile, inseamna ca au sa coste un ban mai mult dar vin cu o calitate ridicata.
Cred ca fiecare dintre noi este (cand este vorba de PC) pregatit sa investeasca cu 100 Euro mai mult dar sa stie ca are ceva de durata ;-)

Asteptam cu nerabdare sa vedem rezultatul acestor informatii - poate la urmatorul Targ de Electronice gen CeBit, etc.

Cu stima

M1Nu
07.03.2009, 09:49
Sa o vedem si pe asta sa scoata nokia PC-uri :))

Marius
08.03.2009, 20:57
Ce tare :)). O sa sune fain "ba mi-am luat un pc nokia " :)

shd
14.03.2009, 16:10
Astept cu nerabdare sa vad de ce sunt in stare la PC - uri. La telefoane ne-au lamurit si tin sa cred ca Nokia poate bate tot in orice domeniu IT :)

xtremlaur
14.03.2009, 16:50
Am auzit ca va avea o iplementare inedita. un sistem dual sim( cu 2 cartele telefonice)si vei putea suna de pe PC
si inca o implementare inedita o agenda exact ca cea de telefon so un sistemde SMS