PDA

Arată versiune īntreagă : Coduri pentru teste, chestionare, statistici

Kilipir
17.11.2007, 20:02
Va rog sa ma ajutati, daca se poate, am mare nevoie de un cod care sa insumeze niste rezultate intr-o baza de date.
Am un chestionar cu niste intrebari la care sunt atasate o serie de raspunsuri si am nevoie de acest cod pentru a insuma aceste raspunsuri undeva intr-un loc, pe o pagina separata sau pe cea existenta, de unde sa le pot lucra separat pentru a finaliza rezultatul chestionarului sau testului respectiv.
Va cer scuze daca explicatiile mele nu sunt suficiente si va multumesc anticipat !

Dennis
17.11.2007, 20:07
de ce nu te folosesti de un script pentru chestionare, sunt o multime gata facute.
...sau cumpara unul, nu sunt chiar asa de scumpe!

Kilipir
17.11.2007, 21:35
de ce nu te folosesti de un script pentru chestionare, sunt o multime gata facute.
...sau cumpara unul, nu sunt chiar asa de scumpe!

Stiu...asta caut...un script pentru chestionare sau/si pentru teste !
De unde sa-l iau ?
De cumparat... nu m-am gandit. La ce pret poate ajunge un astfel de script si de unde il pot achizitiona ?

Kilipir
17.11.2007, 21:42
Dac este cineva binevoitor si ma poate ajuta doar sa-mi trimita un exemplu de script pentru exemplul urmator:

Intrebarea x ? RASPUNS:....raspunsul a.....raspul b (bun)......raspunsul c....raspunsul d (bun)
Scriptul respectiv, vreau sa adune doar raspunsurile care sunt semnate ca fiind bune.
Nu stiu daca m-am facut inteles dar sper sa fie asa si sa gasesc ajutor pe acest forum.

Mii de multumiri anticipate !

Dennis
18.11.2007, 12:47
ai pm din partea mea
...poate te ajuta!