Arată versiune īntreagă : Cum aflu parola :(
Cum pot sa imi aflu parola la idurile mele de mess:( cineva mia blokat din ele si aveam foarte mare nevoie de ele:(( da mia schimbat si datele ca sa pot afla de la forgot password:( cine am poate ajuta:((:(( va rog:(
kokomycool
05.03.2009, 05:46
dai la "forgot your password?" iti intra pe o pagina de net dai next dat tre sa iti stii datele pe care le-ai scris la inceput anul data ziua nasterii codul postal intrebarea secreta asta e singura metoda :-?? asa cred :) daca te ajuta la ceva na asa imi recuperz yo pass-ul:P bafta
bogdantheone
30.03.2009, 13:58
Cum pot sa imi aflu parola la idurile mele de ****:( cineva mia blokat din ele si aveam foarte mare nevoie de ele. da mia schimbat si datele ca sa pot afla de la forgot password cine am poate ajuta:((:(( va rog:(
spune mai bine ca vrei sa aflii parola cuiva.. :)
Cea mai mare vrajeala posibila asta cu ***** :). Ma rog din "vasta" mea experienta pe net stiu ca nu poti sa iti afli parola decat daca iti stii data de nastere si raspunsul la intrebarea secreta. Stiu ca mai circula pe net o faza cu trimiti mail la x@x.com cu ***** si parola si iti spargem noi pe cine vrei tu, aia a fost lovitura de gratie pentru toti pustanii "hackeri wannabe" :).