PDA

Arată versiune īntreagă : Seo

clement108
01.12.2007, 02:31
Salut

Am optimizat un site pentru cuvantul fitness.
Problema e ca la cautarea pe google dupa acest cuvant, site-ul nu apare deloc.
Pe alte grupuri de cuvinte cum ar fi "fitness aparate" apare in primele 3 pagini.
Nu am gasit nici o explicatie de ce acest site nu este listat absolut deloc la cuvantul fitness.
Dumneavoastra ce parere aveti?

Dennis
01.12.2007, 22:53
...daca ne oferi si adresa domeniului putem arunca o privire (sau mai multe) in codul sursa.
Asa putem analiza mai indeaproape situatia si cine stie poate gasim si o solutie ;-)

Ciao

clement108
02.12.2007, 08:41
Adresa site-ului este http://www.larkoti.ro/

Multumesc

Dennis
02.12.2007, 11:49
Am analizat putin site-ul tau.
...ce am gasit eu ca fiind o potentiala problema generala a site-ului in legatura cu SEO

- prea mult flash
# frumos dar inefectiv pentru seo

- tagurile meta sunt catastrofale
# tu folosesti doar keywords peste tot,
# nu ai descriere adecvata sincer sa fie este o arta de HTML SPAM asa cum arata in moment
# tagul revisit=100 days? intentie sau greseala?

<meta content="100 days" name="revisit-after">
...tagul este gresit - asa citeste un robot acum: *merg la gara eu* si nu *eu merg la gara*

Si asa vede un robot site-ul tau:

Title: fitness aerobic spa sala sport bucuresti
Description: fitness aerobic spa sala sport bazin inot sala forta cardio masaj sunt numai cateva din facilitatile care le ofera larkoti fitness wellness center bucuresti
Keywords:

...cum spuneam, folosesti doar keywords, nu ai un titlu, o descriere adecvata!

Keywords:

The Top 10 Keyword(s) acum:
fitness (23)
larkoti (13)
wellness (9)
fitness wellness (8)
este (8)
pentru (8)
din (7)
larkoti fitness (5)
web (4)
care (4)

Single Keyword Ratings: (bazat pe numarul acestora pe site)
84 fitness
63 sport
63 aerobic
63 spa
63 sala
42 bucuresti
24 wellness
14 din
12 larkoti
12 center

Rezultat:
Foloseste generatorul de Meta si robots.txt puse aici la dispozitie, foloseste ce se cere (daca este titlu atunci scrie un titlu nu o adunatura de keywords, samd.) crede-ma in scurt timp ai sa vezi diferenta.

Plaseaza site-ul pe prima treapta (acum ai siteul in fisierul 'site') astfel link-ul tau are o mai mare importanta decat cu o plasare intr-un fisier separat.

Mult succes in continuare

clement108
06.12.2007, 15:22
Ti-am urmat sfatul si am obtinut rezultate.

Multumesc pentru altruismul de care dai dovada.

Dennis
06.12.2007, 17:37
Ma bucur sa vad ca am putut ajuta.
...desi este loc de mai mult dupa cum vad ;-)

Dupa cum am observat, site-ul tau are la subsite-uri (noutati, joburi, samd.) care nu 'lucreaza' cu un Header comun.
...implementeaza in fiecare subsite un date Meta corespunzatoare acelui subsite asa reusesti sa postezi si subsite-urile pe locuri fruntase.
...lucreaza, de ex. la forumul tau, cu fisiere care sa detina un nume adecvat profilului site-ului respectiv.
Personal pot afirma ca plasarea forumului tau intr-un folder cu numele fitness-forum sau ceva de acest gen va aduce un rezultat mai ridicat decat phpbb2, cel putin la clientela cautata de tine prin acest site.

Vad ca lucrezi cu sitemap, perfect!
...creeaza subsite-uri cu un continut explicativ al exercitiilor, al nutritiei, samd., circa 20-30 de fisiere, fiecare cu Meta-Tag-uri adecvate, rezultatul va fi exploziv.
...implementaza la imagini cuvinte alternative pentru tag-ul alt (alt="2-3 cuvinte cheie") iar link-urile cu tag-ul title (title="2-3 cuvinte cheie")
Bine inteles cuvintele cheie sa stea in legatura directa cu continutul subsite-ului respectiiv.

Bine inteles, optimizarea este doar inceputul succesului unui site, urmeaza promovarea...

Cu stima

cyoby
14.11.2008, 18:18
As vrea si eu daca se poate sa ma ajute cineva sa optimizez si eu siteul

Fabius
14.11.2008, 23:00
Cum i s-a spus si baiatului care a deschis threadul, daca postezi url-ul cine poate iti va da ceva sfaturi.
bafta

Dennis
15.11.2008, 10:06
Corect spus Fabius.
Cyoby - lasa-ne un URL si asa te putem ajuta mai bine