PDA

Arată versiune īntreagă : Paypal

xtremlaur
16.03.2009, 17:31
Am si eu o intrebare refiritoare la paypal
Daca nu am nici un card inscris acolo nu pot folosi banii?

ciorax
16.03.2009, 17:44
Ba da poti. Dar existe limite .. si la anumite sume (Tranzactii) banii care ii ai in cont tii ingheata si ti poti debloca doar pana adaugi cardul.

+ unele site-uri cere ca userul de paypal sa fie verfica (adica sa aiba card adaugat contullui).

Daca ai alte nelamuriri ask!

xtremlaur
16.03.2009, 18:16
dami mai multe detalii
De exmplu suma maxima de transfer
Daca ingheata banii pierd ceva din ei ...Cat iau comision?

ciorax
17.03.2009, 05:30
Nu iti ia nici un ban cand iti ingheata banii. Nu mai poti face transferuri. Si iti ia comision destul de mare.. Uite mie cel putin cat mi-a luat.
http://img.clubbingx.com/images/651_capture1.jpg (http://img.clubbingx.com/view-651_capture1.jpg)

Fee = comision

xtremlaur
17.03.2009, 07:26
ms ciorax
mi-ai fost de folos dar astia cred ca incheatza zilnic conturi ca sa le iasa si lor comison calumea

Dennis
17.03.2009, 08:23
ms ciorax
mi-ai fost de folos dar astia cred ca incheatza zilnic conturi ca sa le iasa si lor comison calumea

Nu vorbi pe langa - am cont verificat la PayPal de cca. 7 ani, la inceput nu l-am verificat nici eu, asa ca l-au restrictionat (nu banat cum scrieti voi pe aici - ganditi inainte de a vorbi).
Am facut verificarea (asa cum se cere cu acte in regula nu falsuri sau copii de pe actele lui taticu) si de atunci nu am mai avut niciodata probleme si asta de ani de zile:p

Acum stati si ganditi - cine'i vinovatul daca un cont este restrictionat? Paypal asa'i - niciodata voi:P
...bine face ca restrictioneaza conturile - invatati sa respectati regulamentele si conditiile de utilizare

Am toata stima fata de Paypal - nu se tocmeste cu tine ca'n talcion - ai calcat pe bec - te'a ars:D

Cu stima

cristian
17.03.2009, 14:16
@Dennis
Unde trebuie sa adaug si eu actele pentru verificare complecta
Ca am tot cautat dar nu am gasit sau nu am cautat bine
Multumesc

ciorax
17.03.2009, 15:11
Dennis nu vorbeam de banat conturile.. eu spunea ca daca nu ai card, ti se limiteaza tranzactiile ... si la o anumita suma (primita sau trimisa) ti se ingheata contul pana vii cu un card!

Dennis
17.03.2009, 23:02
@ciorax
...nu vorbeam de tine - vezi acolo

Citat xtremlaur

Cu stima