Arată versiune īntreagă : Help me.....
anntidot
09.12.2007, 01:15
am o intrebare in legatura cu copyrightu la situri.......daca copii anumite informatii de pe anumite situri si scrii si sursa de unde ai luat, poti fi dat in judecata, este legal, va rog sa imi da ti mai multe informatii....va multumesc
salut,
nu exista o legislatie care prevede cat poti sau nu copia de pe un site, chiar daca scrii si sursa respectiva
...furtul de content, design, script, samd. se pedepseste ca atare chiar si in Romania.
Legislatia la massmedia prevede ceva de acest gen - la copierea de stiri samd.
Cinstit este sa contactezi webmasterul respectiv si sa-i explici ce doresti sa faci.
...mai mult de Nu sau Da nu poate zice nici acesta, iar in cazul unui raspuns negativ va trebui sa cauti pe cineva care-ti ofera ce doresti contra cost, logic.
Dar tu ce doresti sa faci?
...poate te putem noi ajuta cu ceva.
Ciao
anntidot
09.12.2007, 11:57
ok si daca in prealabil ar fi de acord ar trebui sa am de la el ceva scris sau ajunge un mail prin care sa imi confirme acest lucru...?
...in UE ajunge in general si un email prin care reiese acordul acestuia.
Dar atentie, in Romania este posibil sa ai probleme cu acest demers ;-)
deci este posibil ca instantele sa-ti recunoasca doar un contract, semnat si parafat.
Ciao