Arată versiune īntreagă : Sfat // idee
XtrimVerSuS
18.03.2009, 13:07
Lucrez la un site de publicitate (gen AdWords - AdSense). Cu scriptul ma descurc bine, evolueaza repede si se vede munca... dar nu stiu ce preturi sa practic... Ma gandeam la ceva ieftin, din care o mare parte sa ofer publisherilor. Ceva de genul Advertiser 1,5 centi pe click, Publisher 1 cent pe click... numai ca la alte tarife... recomandati-mi si voi ceva...
Lucrez la un site de publicitate (gen AdWords - AdSense). Cu scriptul ma descurc bine, evolueaza repede si se vede munca... dar nu stiu ce preturi sa practic... Ma gandeam la ceva ieftin, din care o mare parte sa ofer publisherilor. Ceva de genul Advertiser 1,5 centi pe click, Publisher 1 cent pe click... numai ca la alte tarife... recomandati-mi si voi ceva...
la 1 cent pe click 100% nu m-as baga ca publisher ... ca advertiser m-as baga categoric :)... incearca sa cresti cu minim 2 centi :)
XtrimVerSuS
18.03.2009, 13:20
eu am dat un exemplu sa vedeti raportul pe care il ofer intre advertiser si publisher...
oricum, o sa ofer plata in functie de tipul reclamei, in functie de site-ul pe care e pozitionata... de exemplu reclamele pe warez sunt ceva mai scumpe pt ca sunt mai multe vizite pe site. la fel si reclamele pt warez.
oricum, ms empty de sfat... mai astept si altele
Eu zic sa oferi mai mult publisherilor si sa ceri mai putin advertiserilor la inceput, sa faci o oferta de start sau ceva de genul. Mergi in pierdere la inceput pana iti castigi ceva clienti dupa care o sa iesi pe profit.
XtrimVerSuS
18.03.2009, 14:44
e buna ideea... dar vreau sa pastrez tarifele de la inceput cel putin un an de zile... de aceea nu merge ce ai zis tu, nu vreau sa modific tarifele zilnic cum face google... vreau ca advertiserul sa stie cat are de plata. de asemenea publisherul cat castiga...
in schimb pentru ideea ta, m-am gandit deja la o oferta de inceput, dar e inca secreta pana la lansarea site-ului :D
daca sunteti interesati de publicitate astept pm-uri (atat advertiseri cat si publisheri) in aproximativ o saptamana lansez site-ul daca nu apar probleme
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Intrebare...
e destul de convenabila (pentru advertiseri) o reclama de tip text la 1 leu(aproximativ 25 eurocenti)?
in acelasi timp pentru publisheri un pret de 0.75 lei pe click e bine?
astept cateva pareri pro sau contra si de asemenea cateva idei de preturi
XtrimVerSuS
24.03.2009, 18:02
Am stabilit tarifele... sunt valabile pana in luna septembrie 2009. Astazi inca mai puteti sa comentati pe seama lor si sa ma faceti sa-mi schimb parerea... maine dau drumu la site. tarifele sunt:
*advertiser / publisher
reclama text (momentan doar tabel 468x90, 4 reclame): 0.8 lei pe click / 0.6 lei pe click
banner imagine 234x60: 1,6 lei pe click / 1.2 lei pe click
banner imagine 468x60: 1,6 lei pe click / 1.2 lei pe click
banner imagine 728x90: 2.4 lei pe click / 1.8 lei pe click
banner imagine 120x600: 3.2 lei pe click / 2.4 lei pe click
banner imagine 160x600: 4 lei pe click / 3 lei pe click
banner imagine 125x125: 1.6 lei pe click/ 1.2 lei pe click
In curand, daca are succes serviciul, voi mai adauga si reclame text la alte dimensiuni, pretul pe click, fiind acelasi cu cel actual...
Maine veti vedea si promotia expusa pe site...
ATENTIE!!! pentru cei ce se vor inscrie pe link-ul pus de mine in acest topic voi oferi 30 de click-uri gratis pentru reclamele text.(ca advertiser).
Nu sunteti obligati sa completati contul bancar insa momentan e singura metoda de plata... in curand voi adauga si altele...
XtrimVerSuS
25.03.2009, 00:41
Vad ca nimeni nu e interesat sa comenteze... dupa ce dau drumu la site sa vedeti cati or sa comenteze ca-i prea mult sau prea putin :)) in fine... rog un moder sa inchida topicul... in cateva minute dau drumu la site si fac un topic nou pe forumul reclama...
eu m-as baga..:) :> u ai zis in LEI NOI tarifele ?:> :D ca asa imd ridic un website cu muzica si il fac vizitat :> sa nu fi inteles gresit ;) !:>
Iti urez mult succes, asteptam lansarea :D
L-am inchis.
XtrimVerSuS
25.03.2009, 16:53
lansarea a fost efectuata deja... clienti ioc... nici macar pentru gratuitati nu se inghesuie :D si ne mai miram de criza... nu ca nu avem... nu vrem sa avem... romani... asta spune totul... cat despre topic nu prea e inchis :|
indesign
26.03.2009, 11:59
Iti spun eu de ce nu vin clientii.
Ne cerem scuze utilizatorilor care intampina erori pe site-ul nostru. Acest serviciu este proaspat lansat si se afla inca in perioada de testare. Este posibil sa existe anumite scapari in sistem. De aceea ne cerem scuze si va rugam sa ne informati in privinta oricarei erori aparute pe site. Va multumim!
1) Tu te ai inscrie intr-un site care intampina erori? Eu personal nu.
2) Al doilea lucru este ca nu ai facut un design atragator, cine il vede fuge de acolo. Imi cer scuze, dar un site de genul acesta trebuie sa-ti sugereze profesionalism.
3) Ai cumva o strategie de promovare? Prima data trebuie sa investesti si dupa aceea o sa-ti vina banii.
Daca vrei ai ID ul meu si putem discuta mai pe larg, si cu cateva schimbari poate faci ceva frumos si bun.