Arată versiune īntreagă : Oferim Link exchange sau banner exchange
Cel mai nou portal pentru romanii de pretutindeni iti da posibilitatea de a face un schimb de bannere sau linkuri.
Site-ul se numeste www.strainatate.xwsnet.org si este cel mai nou portal pentru romanii plecati pe afara si nu numai.
Cei interesati de oferta sa ma contacteze prin PM
Noi cei de la Strainatate avem forte multe vizite unice pe zi zilnic intre 2000--3000 asa ca nu ezitati.
La Revedere
Echipa Strainatate.
...ai pentru noi o statistica a vizitatorilor site-ului incl. referer?
Multumest anticipat!
Deci asta chiar nu pot sa dovedim pentru ca site-ul nu este intr-un nici un top inregistrat.Toate statisticile le vede doar administratori site-ului..... Cum am putea altfel sa va dovedim cati vizitatori avem pe zi unici?
Noapte Buna
...incearca cu Google Analytics si uita de topuri gen Trafic sau Neogen daca vrei sa ai o statistica corecta a site-ului ;-)
Buna, dar cine a spus ca noi nu avem o statistica corecta a site-ului,va rog sa imi aratati si mie unde am spus eu asta.
salut,
...ai citit poate in totalitate gresit ce ti-am scris?!
Nu a spus nimeni ca statistica voastra nu este corecta, ci dupa ce tu ai afirmat ca nu sunteti inregistrati cu site-ul in niciun top, ti-am recomandat ceva.
Reciteste textul si nu mai sari asa repede la 180° - aici nu-ti vrea nimeni raul.
Daca vrei un schimb de link este legitim ca cel care este interesat sa-ti ceara o statistica si este irelevant daca o vad doar administratorii sau nu - faci un screen si gata, un lucru care cere 1-2 minute ;-)
Mult succes
pad_vlad
03.01.2009, 12:28
daca doresti sa faci cu: www.pkgzone.com banner exchange am cam 600 de vizite PR 3 sa-mi dai PM de doresti !
doom4ubaby
21.01.2009, 23:44
daca vreti cu www.4pu.ro pm me :)
roscabgdn
23.01.2009, 01:03
link xchange cu unusibun.info promovare.cn si promovare-site.cn sunt directoare web pm mai am si alte siteuri...putem vb
artistul87
27.01.2009, 15:03
daca vrei banner exchange sau link exchange cu www.razipenet.net :) desi eu sunt la inceput...
roscabgdn
27.01.2009, 15:43
se pare ca nimeni nimik pana la urma ....:P s-a deschis topicul degeaba ?sau...doar pentru reclama la site ?
Cel mai nou portal pentru romanii de pretutindeni iti da posibilitatea de a face un schimb de bannere sau linkuri.
Site-ul se numeste www.strainatate.xwsnet.org si este cel mai nou portal pentru romanii plecati pe afara si nu numai.
Cei interesati de oferta sa ma contacteze prin PM
Noi cei de la Strainatate avem forte multe vizite unice pe zi zilnic intre 2000--3000 asa ca nu ezitati.
La Revedere
Echipa Strainatate.
vreau yo sa fac ... http://pitzy.bleu.ro .... id meu de mess editat (Fabius)
Buna seara tuturor.
In primul rand site-ul se numeste de un an strainatate.org si nu mai avem acel subdomeniu. Am incercat sa modific primul meu mesaj dar nu imi apare butuonul de "edit".
Multumesc pentru raspunsurile date, dar tin sa va anunt ca nu fac link sau banner exchange cu site-uri gen: www.yyy.ucoz.com sau cu site-uri dedicate cs-ului sau alte jocuri
Un minim de 500 de vizitatori ar trebuii sa aiba site-ul dvs. pentru a putea discuta mai departe.
O seara placuta.
P.S. In caz de mai sunt si alte intrebari un PM. O sa va raspund duminica viitoare deoarece eu voi fii plecat o saptamana.
Buna seara tuturor.
In primul rand site-ul se numeste de un an strainatate.org si nu mai avem acel subdomeniu. Am incercat sa modific primul meu mesaj dar nu imi apare butuonul de "edit".
Multumesc pentru raspunsurile date, dar tin sa va anunt ca nu fac link sau banner exchange cu site-uri gen: www.yyy.ucoz.com sau cu site-uri dedicate cs-ului sau alte jocuri
Un minim de 500 de vizitatori ar trebuii sa aiba site-ul dvs. pentru a putea discuta mai departe.
O seara placuta.
P.S. In caz de mai sunt si alte intrebari un PM. O sa va raspund duminica viitoare deoarece eu voi fii plecat o saptamana.
Salut,
eu as fi interesat sa facem link exchange.
Blogul meu este muzica.be (http://muzica.be)
Da-mi si mie niste detalii despre vizitatori Fabius.
Blogul are mai putin de o luna si vizitatorii sunt in continua crestere, numarul lor creste cam cu 50 vizitatori pe saptamana. Momentan are in jur de 200 unici pe zi.
roscabgdn
23.02.2009, 17:07
si eu as fi tentat sa fac
blogul meu este fan-fotbal.com
cristipm
28.03.2009, 14:52
Daca sunteti de acord pentru site-ul www.roeconomist.net , este pe profil economic , se adreseaza in special celor care se pregatesc in domeniu, si ofer spatiu pe pagina de parteneri ( link sau banner exchange) cu preluarea codului din acea pagina.
Buna cristipm
Cati vizitatori ai pe zi?
cristipm
28.03.2009, 15:33
pai undeva la 20-30 pe zi,dar e online de la 01.03.2009 , si urmeaza sa i ifac o camapnie de promovare.
Imi pare rau, dar sunt prea putini deocamdata...
cu site-ul din semnatura, astept pm.
hawaiior
16.05.2010, 23:36
statusurimessenger.com daca ma poti ajuta sunt chiar la inceput cu el :) Mersi mult Aniticipat!
LiviutzuAs
17.05.2010, 22:28
Ori am sarit eu vreun post ori sunt nebun... Voi ziceti ca aveti 2000 de vizitatori dar nu ne aratati nimic ? Pai am si eu un site pe care intru numai eu... Ma crezi pe cuvant ca intra 1 mil de vizitatori pe ora ?