Arată versiune īntreagă : Ati plati pentru servici de design?
Deci.Ati da bani pe servicii de design?Ati dat vreodata bani pentru bannere , tamplets , logo etc...?
Categoric DA - fara doar si poate!
Clar, cine stie design nu ar plati, este logic - dar eu mai prefer sa dau bani la cei care stiu cu adevarat design,
nu ma refer la acei utilizatori web care stiu sa taie un design din net in PhotoShop, pun un render si-l numesc design facut de ei. Asta este *vraja marii spulberate* nu design.
De ce as plati?
Pentru ca in timpul cat ma chinui eu sa fac un design, fac altceva, ceva la ce ma pricep cu adevarat, castig o suma X si din suma respectiva dau design-erului o parte sau chiar toata - asa stiu ca l-a facut cine se pricepe si cu talent.
Noi romanii suntem de parere ca stim si putem totul - avem gust la design ca si porcul la haine de Armani
...dar ne umflam in pene cand ne spune cineva ca suntem fara talent - nu acceptam deloc critica, chiar daca este adevarul pur.
In fine, asta este. Acum sa aflam parerea altor webmasteri de aici.
Cu stima
XtrimVerSuS
24.03.2009, 20:20
sunt 100% de acord cu dennis... eu unul chiar am si cerut pe un topic daca este vre-un designer interesat sa lucreze cu mine contra-cost... in final am gasit pe cineva... dar vad ca nu mai dau de el :p ... cu toate ca eu am oferit bani pentru servicii, se pare ca nu se prea ofera lumea... posibil pe aici sa lucreze toti pe gratis :D
eu sunt pe messenger ...te astept sa vorbim:D
eu sunt pe messenger ...te astept sa vorbim:D
Uite, de asta este aici comunitatea cwr.ro - pentru a discuta, a schimba idei, etc. si nu pentru a intra pe messengerul-lui-peste
Tu crezi ca suntem nebuni de legat, copilasi nazdravani sau ne plictisim in viata de zi cu zi, venim pe cwr.ro ca sa te contactam pe tine si alti messenger-isti infocati pe chatul lui peste-yahoo :((
Daca vrei sa 'vorbesca' cineva cu tine pe chatul-yahoo, cauta-ti o prietena si mutativa pe messenger
Cu stima
daca aveti nevoie de ceva pot sa va ajut eu :) gratis :D
ok scuza-ma...nu o sa se mai intample...
roscabgdn
25.03.2009, 19:34
si eu as plati pentru servicii de design.movite sunt multe....
probabil as plati din simplul motiv ca eu nu ma pricep asa de bine si doresc ca site-ul meu sa fie mult mai atractiv...si atunci cu siguranta apelezi la un designer.
chestia asta e valabila pentru orice domeniu.
Daca vrei ca o treaba sa iasa super ok...atunci apelezi la un profesionist
indesign
26.03.2009, 11:42
off:
Si asa nu murim noi designerii de foame. :) Sincer eu am mai facut la cineva o lucrare pe cwr, si dupa ce am dat lucrarea a disparut :( normal fara sa plateasca sau macar sa stea de vorba.
Dar asta e, nu este prima persoana care m-a tras pe sfoara, sau nu isi asuma responsabilitatea pentru faptele lui.
On: Nu ajunge in ziua de astazi sa ai un site functional si cu informatii bune, daca nu are aspect pierde din credibilitate. In momentul in care inforlmatiile sunt sustinute si de un aspect profesional si placut, oamenii care il utilizeaza vor veni mai cu drag pe siteul respectiv. Este o greseala sa creada cineva ca un site frumos este incarcat cu foarte multe imagini etc. Frumos este ceva placut ochiului, in armonie cu culori sau nuante de griuri, folosind albul sau culoarea ca un contrast. Todeauna cand vorbim de armonie trebuie sa tinem cont de natura, care este cel mai mare designer, omul nu face altceva in estetica decat sa copieze legile naturii referitoare la armonie.
Fara sa mai vorbesc mult spun ca oamenii in general sunt atrasi de un mediu placut, in momentul in care siteul pe care il faceti creaza um mediu placut ati facut jumatatea muncii pentru a avea vizitatori fideli.