Arată versiune īntreagă : Google Adsense
Multi dintre noi folosim aceasta metoda de advertising in scopul de a scoate ceva profit de pe urma site-urilor noastre. Google Adsense este un serviciu Google foarte bine pus la punct, mai ales dupa imprumutul algoritmului DoubleClick, in urma achizitiei lui DoubleClick de catre Google (http://www.cwr.ro/articole-41-google-cumpara-doubleclick.html). In viitor se planuiesc multe alte facilitati suplimentare spre ex transformarea reclamelor in flash.
Ce de serviciul actual AdSense, si de ce va deveni el in viitor?
Si eu folosesc Adsense la site-ul meu , sunt la inceput si de aceea nu prea imi aduce un venit foarte mare 5$ pe luna cam asa :( . Ce e in dezavantaj ar fi ca cecul cu cei 100$ vine abia cand atingi cota de 100, iar acest lucru este mai greu de atins mai ales ca utilizatori ca mine. :)
Parerea mea despre Google AdSense este ca in Romania e foarte bun ca o metoda de publicitate dar ca sursa de venit nu prea. Si inca una parerea mea este ca Google AdSense anu a fost conceput/facut pentru romania. la noi e bun 1level sau textads dar asta e numai parerea mea. :lol:
lovelife
11.12.2007, 08:59
Este bun adsense, eu mai caut inca si altceva pe langa adsense din Romania dar inca nu prea am gasit eu cu adsense fac peste 10$ luna asa ca nu e o problema
Parerea mea este ca Google AdSense este foarte bun si in Romania. Am facut cu el pe un singur site peste 250$ intr-un timp destul de bun.
Nu cred! poate ai tras de utilizatori si ai stat pe capul lor ...imi este f greu sa cred ca ai facut 250$ intr`un timp scurt! si la banii astea esti si mai mult luat in ochi
glockynstein
09.09.2008, 19:53
Destul de bun timp ar putea sa insemne si 6 luni - 1-2 ani. Fiecare isi stie limitele :biggrin:
lovelife
09.09.2008, 20:20
se scoate bine cu adsense, dar conteaza de traficul site-ului, de tematica, daca ai site de 2 dolari, 2 dolari vei scoate pe luna. daca ai site valoros ... stiu pe cineva care scaote de la adsense peste 50.000 luna
artistul87
15.12.2008, 16:24
e bine sa pui adsense pe siteul tau. e o sursa de venit in plus si poti sa il pui in asa fel incat sa nu deranjeze prea mult
imp3rial21
21.12.2008, 08:16
sunt bune adsens-urile de la google...da nu prea se castiga bine ..daca ai un site de 2 lei cum zice @lovelife da.. cu un trafic bun, interesat de ceea ce ai pe site..iti poate aduce venituri chiar mari...
Eu recomand tuturor Google Adsense. Se catiga eva ceva . Merita atat pentru incepatori cat si pentru avansati.
nu se castiga bine, orcum este bunicel