Arată versiune īntreagă : Sfaturi?
VapDesigns
25.06.2007, 09:32
Ce sfaturi sau mai bine spus, care sunt primii pasi pe care trebuie sa ii faci, in incercarea de a-ti scoate din anonimat proiectul?
E o intrebare cam generala pusa. Dar voi incerca sa-ti raspund sperand sa te dumiresc.
In primul rand, in promovarea unui site, trebuie sa se tina cont de domeniul SEO. Inscrierea in directoarele web, stabilirea unor keyworduri bine definite, optimizarea paginilor sunt esentiale daca doresti evaluari SEO care sa te avantajeze in obtinerea traficului. O alternativa ar mai fi si inscrierea manuala in motoarele de cautare cum ar fi MSN Live Search, Yahoo, Ask Jeeves, insa aceasta are 2 laturi. Mereu e mai bine ca acestea sa te indexeze fara sa te obosesti tu sa-ti inscrii site-ul in ele, iar acest lucru se face cu un content bine dezvoltat. Daca vezi ca nici gand de bagare de seama din partea motoarelor, inscrii tu site-ul manual.
Link exchange pe alte site-uri, reciprocal sau nu, cumparari de linkuri, si tot ce inseamna trade-ul acesta cu linkurile e foarte eficient, atat pentru SEO, cat si pentru traficul direct. Incearca sa colaborezi cu cat mai multa lume si sa creezi pagini ce merita linkate de catre altii pe site-urile lor. Am scris multe articole cu privire la diverite modalitati de promovare a site-urilor.
Mult succes!
Ce as putea eu sa imi promovez site-ul stiu ca nu e foarte bun deoarece nu am asa multa experienta in acest domeniu dar incerc si eu :) . Ce as putea sa fac , am google adsense si nu stiu cum sa fac link exchange pls help me . :(
Eu dau cateva exemple pentru exprimatiile "admin"-ului.
DECI:
numele directoarelor >>>
smarty.ro
bestlink.ro
boxlinks.ro
mydirectory.ro
trafix.eu
smartnetbook.ro
top.exchange.ro
xweb.ro
director-web.info
roportal.ro
adsmarty.ro
...acestea sunt numai cateva din milioane de directoare ce sunt pe net.
O lista facuta de mine gasesti aici (http://www.banionline.phpnet.us/soft/link-directory-list-by-daSSad.htm), este o lista cu linkuri directe catre pagina de inregistrare - asa ca nu-i greu.
Linkexchange.
cauta in google dupa "linkexchange" si o sa ai cateva mii de rezultate.
Bafta...
...pentru cei care vor calitate si siguranta in inregistrarea in directoarele web importante recomandam oferta aceasta (http://www.inmotion.ro/inregistrare.html)
Paralel va pot invita sa va inregistrati site-uri si in Arhivarul.ro (http://www.arhivarul.ro)
Am scris cateva directoare dar sa incepem de la inceput nu din mijloc.
Daca optimizezi siteul tau (SEO), chiar daca faci numai cateva mici modificari pe siteul tau o sa vezi ca ajungi pe locuri mai fruntase in Google.
Daca vrei, pune aici URL-ul site-ului si te ajut cu placere.
Iar daca vrei tu sa-l optimizezi si asa sa inveti ce si cum (ce este si mai bine) si stii putina engleza, pot sa-ti dau eu un eBook foarte bun pentru incepatori. Citeste-l, invata si asteapta vizitatorii... :D
balazs_szabi
03.11.2007, 23:14
am gasit si eu un "link collection" cu directoare. are multe directoare incluse (nu lam numarat dak are mai mult decat a lui dassad sau nu), categorizate (gaming, gambling, free, pay 4 incl., ...), apare si PRul siteului respectiv. fac si update cu directoarele nou aparute.
puteti descarca de pe adresa: hxxp://info.vilesilencer.com/seo-friendly-list.xls
iar site-ul pe care lam gasit: hxxp://info.vilesilencer.com
activezone
12.11.2007, 17:01
Am si eu o nelamurire aici! Am si eu aceasi problema optimizarea site-ului! cum se indexeaza manual pe google si alte motoare de cautare ?adica de exemplu am pe cineva in lista de messenger care isi ia domeni si face optimizarea asa de repede un site de 3 zile al lui are mai multi decat am eu cu site-ul de 3 luni! Please HELP!
Fiecare webmaster are 'trucurile' lui pentru optimizarea unui site si acestea sunt pazite ca o comoara.
...nu inteleg la ce te referi cand spui "...are mai multi decat am eu cu site-ul de 3 luni"
Te referi la vizitatori?
Esti sigur ca acesti vizitatori vin prin motoarele de cautare?
Ai vazut statistica acelui site?
Si noi putem livra, zilnic sute de utilizatori pe oricare site, daca esti interesat trimite mesaj prin PM
...nu uita sa trimiti si url-ul site-ului ca sa vedem despre ce vorbim.
Multa bafta
Manual?
Fii atent... O sa-ti spun un mare secret... Am eu un blog unde testez regurile de SEO ca care e adevarat si care nu.
Cel mai usor, cel mai rapid la indexare e sa pui ... In PM daca te intereseaza :D:D
balazs_szabi
16.11.2007, 01:52
"dassad has chosen not to receive private messages or may not be allowed to receive private messages. Therefore you may not send your message to him/her."
cum sa-ti trimit un PM??? si pe mine ma intereseaza cum sa fac ca siteul sa fie indexat cat mai repede...
e greu cand esti la inceput...cand am inceput eu nici nu stiam ce sa fac...am terminat siteul si credeam ca sunt gata, dupa aia vine un coleg de la faculta si ma intreaba pe ce loc sunt in google..."aham...bine....crezi ca verific toate siteurile pana la 100de milioane?" si dupa aia mi-a dat el cateva sfaturi...am inceput sa caut articole, forumuri despre seo, si incet-incet stiu si eu cate ceva, dar daca ai un secret pe care imparti cu noi vom fi bucurosi :D
...am tradus acel text in limba romana!
Problema la acest script este ca toate traducerile au fost facute de mine, nu exista aceatsa versiune in limba romana ;-)
Daca mai gasiti ceva in engleza, copiati va rog textul respectiv si trimite unPM la admin.
Mersi mult
ce fel de proiect ........ ???
...pentru cei care vor calitate si siguranta in inregistrarea in directoarele web importante recomandam oferta aceasta (http://www.inmotion.ro/inregistrare.html)
Paralel va pot invita sa va inregistrati site-uri si in Arhivarul.ro (http://www.arhivarul.ro)
Vezi ca primul link din mesajul tau returneaza 404 in antet!