RedPoint
07.01.2008, 11:47
Dupa apelul nostru catre cei de la compania/site-ul www.componente.net de a sterge adresa noastra eMail din baza acestora de date folosita la SPAM, primim urmatoarea *confirmare* din acestora:
Ati solicitat sa va eliminam din baza noastra de date pentru a NU mai primi
ofertele noastre prin e-mail.
Din motive de uz intern am luat decizia de a va mentine totusi in baza
noastra de date. Dorim sa va rugam ca, in caz ca aveti anumite rezerve
fata de aceasta decizie, sa luati legatura cu administratorul
sistemului de transmisie de e-mail-uri pentru a cadea de acord cu privire
la modul in care sa se rezolve aceasta situatie.
Va rog sa trimiteti un e-mail la adresa:
oferte@componente.net
Ne cerem scuze in caz ca v-am provocat anumite neplaceri si dorim sa
va asiguram ca aceasta masura a fost luata pentru a proteja interesele Dvs.
in fata unor eventuale abuzuri.
Acum nu mai pot spune decat:
...bai tampitilor, eu nu m-am inregistrat in prostia voastra de baza de date pentru oferte sau newsletter, in schimb primesc de la voi magariile voastre de reclame.
Ati cumparat sau adunat din Internet adrese eMail carora acum le trimiteti reclame fara acordul explicit al detinatorului acestor adrese. Pentru voi nu exista legislatie in Romania sau sunteti o firma sustinuta de vre-un politician corupt?
Personal v-am implementat la Blacklist si tot personal am sa va sesizez serverul ca trimitator de SPAM la institutiile acreditate care detin BL's atat in Romania cat si peste hotare.
*Din motive de uz intern*
...stimabili *aaa* voi sunteti chiar niste retardati?!
Ce uz intern al mami voastre, daca eu cer sa-mi radiati adresa email din rahatul vostru de baza de date si sa nu mai primesc SPAM componente.net (http://www.componente.net) ce uzul saraciei impingeti aici?
Uite asa aveti un nou BL pentru site-ul vostru, unul care va listeaza acum la keywordul: SPAM componente.net :wink:
...sa traiti cat va doresc eu si sa va floreasca afacerile postmortem
Cu stima adecvata pentru SPAM-eri
Ati solicitat sa va eliminam din baza noastra de date pentru a NU mai primi
ofertele noastre prin e-mail.
Din motive de uz intern am luat decizia de a va mentine totusi in baza
noastra de date. Dorim sa va rugam ca, in caz ca aveti anumite rezerve
fata de aceasta decizie, sa luati legatura cu administratorul
sistemului de transmisie de e-mail-uri pentru a cadea de acord cu privire
la modul in care sa se rezolve aceasta situatie.
Va rog sa trimiteti un e-mail la adresa:
oferte@componente.net
Ne cerem scuze in caz ca v-am provocat anumite neplaceri si dorim sa
va asiguram ca aceasta masura a fost luata pentru a proteja interesele Dvs.
in fata unor eventuale abuzuri.
Acum nu mai pot spune decat:
...bai tampitilor, eu nu m-am inregistrat in prostia voastra de baza de date pentru oferte sau newsletter, in schimb primesc de la voi magariile voastre de reclame.
Ati cumparat sau adunat din Internet adrese eMail carora acum le trimiteti reclame fara acordul explicit al detinatorului acestor adrese. Pentru voi nu exista legislatie in Romania sau sunteti o firma sustinuta de vre-un politician corupt?
Personal v-am implementat la Blacklist si tot personal am sa va sesizez serverul ca trimitator de SPAM la institutiile acreditate care detin BL's atat in Romania cat si peste hotare.
*Din motive de uz intern*
...stimabili *aaa* voi sunteti chiar niste retardati?!
Ce uz intern al mami voastre, daca eu cer sa-mi radiati adresa email din rahatul vostru de baza de date si sa nu mai primesc SPAM componente.net (http://www.componente.net) ce uzul saraciei impingeti aici?
Uite asa aveti un nou BL pentru site-ul vostru, unul care va listeaza acum la keywordul: SPAM componente.net :wink:
...sa traiti cat va doresc eu si sa va floreasca afacerile postmortem
Cu stima adecvata pentru SPAM-eri