Arată versiune īntreagă : Statistics.ro
Statistics.ro mi se pare unul din cele mai bine definite sisteme de gestioanre din Romania. Cu o interfata user-friendly, statistici detaliate si bine puse la punct, statistics mi se pare un oponent serios pentru trafic.ro, cel mai folosit sistem de statistici web din Romania.
Avand un grad de complexicitate ridicat, atat in design cat si in facilitati si detalii, aceasta solutie de monitorizare web mi se pare foarte inspirata si demna de folosit. Deocamdata nu am gasit niciun lucru care sa fie foarte deranjant, poate cunoasteti voi. ;)
In concluzie, ce parere aveti de sistemul de gestionare Statistics.ro?
balazs_szabi
03.11.2007, 22:08
...si eu folosesc statistics.ro dar in ultima vreme are niste probleme din cauza ca lucreaza la imbunatatirea siteului (dar este o problema acceptabila)
folosesc si un alt site pentru statistici: http://statcounter.com (http://statcounter.com/)
este mai bun decat statistics.ro dar are un mare dezavantaj...doar 500 vizitatori iti afiseaza versiunea gratuita, pentru restul trebuie sa platesti dak vrei sa le vezi, adika trebuie sa ai un pachet platit
edit: in unele cazuri am vazut ca statcounter.com afiseaza si cateva vizitatori pe care statistics.ro nu-i afiseaza
statistics.ro mi-se pare departe de a fi relevant
au mici probleme dar e ok ... oricum nu se compara cu trafic.ro:rolleyes:
eu folosesc doar wta si e ok..
eu folosesc doar wta si e ok..
wta si statistics.ro e unu si acelasi lucru
cristian
03.01.2009, 21:04
si eu folosesc wta, dar folosesc si trafic si google analytics
si eu cred ca WTA e cel mai bun, dar folosesc mai multe servicii(WTA, trafic.ro, gtop si google analytics)
radiofan
04.01.2009, 07:11
eu folosesc best-top.ro si imi place k nu merge k meclu
mr_andrey2000
11.02.2009, 11:13
eu folosesc TOP66 :X
eu folosesc TOP66 :X
top66 e cu totul altceva:))
kenvello
11.02.2009, 12:39
cel mai bine sa nu folositi nimic...folositi statistica din hostul vostru e cea mai buna...nu are cum sa greseasca mai ales daca aveti trafic FIX