Arată versiune īntreagă : S-a facut PR update
S-a facut PR update, cred ca astazi de curand, eu abia am observat.
Inca nu mi-am verificat site-urile, sper ca au crescut. :D
Cristi T
02.04.2009, 19:34
din partea mea mai bine nu se facea ... nimic bun
In ciuda faptului ca mi`au crescut link-urile si pozitia in serp e mai buna, m`a retrogradat la PR3..sper sa fie doar o eroare ..desi nu cred.
Eu am crescut de la 0 la 3 cu cel mai nou, pe cele vechi nu le-am verificat inca, sper sa nu fi scazut
PhoeniXman
02.04.2009, 19:58
Si la mine toate siturile au saltat :D
cristian
02.04.2009, 19:58
Eu am capatat un pr 1 la directorul web, inainte aveam pr 0.
Si la blog am pr 2.
Eu am page rank 1, dar la mine tot timpul oscileaza, am avut in ianuarie pr1, in februarie si martie pr2.
Din cate stiu eu PR`ul isi face update non stop, dar odata la 3 luni este update-ul final pentru acea perioada de timp :rolleyes:
probabil, cert e ca ma enerveaza ma asteptam la un pr 5 :D dar asta e ma resemnez si mai incep o campanie seo.. si tot asa
Cert este ca la toate siteurile cu joculete online astea , mai mult de pr 1 - 2 acum la updateul acesta numai da de acum in colo , iar cele pr 3-4 au scazut la 2. Eu ma asteptam la pr 3-4 , am facut link building 5 luni , si mia dat decat pr 1 la 2 siteuri.
Si la mine a crescut :) doar la un site,la celelelte au ramas la fel :|
roscabgdn
02.04.2009, 21:04
la mine au ramas la fel :-w
sau au crescut la pr 0 :)) =)) de la not available :P
pentru mine a picat destul de nasol acest update... ma lasat de la PR 2 la 1 :| si de la 1 la 0 :(( :rolleyes:
mie mia scazut pr ul de la 3 la 1 :( .... dar sper sa creasca :)
Cu stima
NarcoticuL
02.04.2009, 22:42
Mda am pus noul site exact cand au facut astia update si am scazut de la 4 la 2... :((
Observ ca mai toate siteurile au cazut in pr , sau de la 0 au luat foarte putin 1-2 , (google is a bittch these days:D , si la castigurile adsense , si la adwords...si la pr din pacate)
Si mie mi-or crescut la ambele site-uri .. :X
Mai, am citit undeva azi la scoala impreuna cu profesorul meu de informatica, cum ca Google nu ar fi terminat de calculat PR. In concluzie nu va panicati inca, poate v-a creste la loc, sau poate nu :(. Acum totul depinde de Google. Speram ca va iesi cum ati vrut voi toti :)
pixel3cs
03.04.2009, 13:20
am crescut de la 0 la 2
tip: daca faceti update la site (schimbati scriptul, puneti alt content adica alt site pe acelasi domeniu, adaugati functionalitati noi adica widgets si alte chestii) riscati sa schimbati drastic toate statisticile site-ului.
din pacate noi nu detinem informatii extrem de importante: cum functioneaza google.
mai marii webmasteri stiu cum si se folosesc din plin de asta.
ma refer la marile companii, fosti angajati google, webmasteri profesionalisti.
am vazut un site care in cateva luni a crescut mare cat un ocean: photofunia.com
roscabgdn
03.04.2009, 13:23
sper sa ai gura aurita in legatura cu " terminarea update-ului" :P dar putine sanse
din cate stiu eu toate datacentere-le au facut deja update:P
Cam in seara asta , miine dimineata se termina pr update, de obicei tine 2-3 zile.
andreifan
11.04.2009, 15:50
mda.. jocuri-jetix.com de la pr 2 la pr0 si filme-jocuri.ro de la pr0 abia la pr1 .. :|
mda.. jocuri-jetix.com de la pr 2 la pr0 si filme-jocuri.ro de la pr0 abia la pr1 .. :|
Asta se numeste autoselectie - se triaza piata, si in favoarea altor site-uri, informative, ...si cum se spune in Romania: "mai rarut ca'i mai dragut' voi ati facut toti sute de mii de site-uri cu muzica, joculete banale si wallpaper'e.
Fara suparare, dar sa saturat lumea de astfel de site-uri - pana si google sa saturat si este doar un script :D
Nu mai stiti sa faceti si altceva? Ceva folositor? ...it's time to change baieti - treceti pe altfel de site-uri, mai inteligente, informatii, etc.
Nu mai veniti cu argumente copiate din 'Catavencu' ...pai daca asta se cere!
Si daca asta se cere, voi va copiati unul pe altul ca bezmeticii - daca vecinu' vinde prune, mergi si tu sa vinzi prune - unde va este imaginatia, creativitatea?
Cu stima
vladuionut
15.04.2009, 12:48
nici o modificare la page rank a ramas 2 :(
Google is a bici this days :D
grizzlyro
15.04.2009, 14:26
Eu cu sanecitim.ro am urcat de la 0 la 3, iar pe vechiul blog am ramas la 3. Cum verifici pozitia in SERPs?
Google is a bici this days :D
Super - asta da engleza de balta - cum se scrie 'bici' :D
...de cand am auzit ca unii au murit de la cat au citit, am renuntat sa deschid o carte :O
Nu vreau sa te "flamez" dar ma gindeam ca cuvintul bitch este pe acel badlist si am ales sa scriu bici , chiar la tine nu ma asteptam sa crezi asta. Miine poimiine ai sa rizi ca scriu cu i din i in interiorul cuvintului.
la mine au scazut :((
e ciudat mai ales ca am mai adaugat prin directoare, pus niste reclame pe niste site-uri...