Arată versiune întreagă : [ofer] Cum să faci rost de o mie de vizitatori în plus!
Blogosfera românească este cel mai suprinzător mediu pe care l-am întâlnit până acum. În mod negativ, din păcate. Exact când credeai că ştii cine este un om, că scrie totuşi nu numai pentru nenorocitul ăla de trafic şi că are cu adevărat ceva de spus apare o ‘minunăţie’.
Cu toţii îl ştiţi pe VisUrât, recunosc că într-o perioadă eram mare fan al serialelor lui, unele cam la limita imposibilului, dar ce te faci, nene, cu geniul literar? Îl accepţi aşa cum e.
Un alt bloagher a cărui faimă nu este întrecută decât de lungimea blogrollului lui kilometric este blogatu, the spammer of all spammers. Not much to say here, maybe just the F word.
Vă gândeaţi vreodată că aceşti doi bloagheri se vor asocia vreodată pentru a duce la îndeplinire una dintre cele mai mârşave trebuşoare din blogosferă? Eu, nu. Dar să nu vorbim în van şi să explicăm faptele. Vom începe mai întâi cu traficul de pe blogul lui Visurât. Peste 2500 de vizitatori unici pe zi, mai ales în weekend, este o cifră apreciabilă.
http://www.peugen.net/wp-content/uploads/2008/07/trafic_total-300x172.png
Dar oare de unde vine acest trafic? Din motoarele de căutare (orice ar crede unii nu este o crimă să ai mare parte din trafic din astfel de surse!), de la mii de blogeri wannabe ce îl apreciază? Neah, mare parte din trafic vine de la blogatu.
http://www.peugen.net/wp-content/uploads/2008/07/trafic_referal-300x172.png
Dacă ar fi să ne luăm numai după imaginea de mai sus blogatu îi aduce lui Visurât aproape jumătate din traficul său. Wow, interesant, dar ce trafic are omul ăsta, nene? Spammer, spammer, dar ce naiba? Hai să întrebăm trafic.ro.
http://www.peugen.net/wp-content/uploads/2008/07/blogatu_trafic-300x172.png
Şi mai încurcată trebuşoară. Blogatu a avut puţin peste o mie de vizitatori şi aproape fiecare dintre aceştia a intrat de pe blogul lui pe cel al lui VisUrât. Oare aşa să fie? Nu prea cred. Un simplu View source în pagina lui blogatu şi un search ne dezvăluie codul de mai jos.
< iframe id="RSIFrame" style="width:0px; height:0px; border: 0px" src="http://www.visurat.ro" name="RSIFrame">
Pentru cei care nu înţeleg ce face acest cod o mică explicaţie: codul de mai sus include în fiecare pagină a blogului lui blogatu blogul lui VisUrât şi astfel adaugă traficul lui la cel al lui VisUrât. Deci traficul total al lui VisUrât este egal cu traficul real al lui VisUrât plus traficul lui blogatu. Adică aproape jumătate din vizitatorii contorizaţi sunt falşi. Oare regiile de publicitate online ştiu asta?! Nu aş crede.
Cu stima
Mda ... interesant nu stiam ca se poate face chestia asta , observ ca nici adsense nare pe site , oare de ce :rolleyes:
Mda ... interesant nu stiam ca se poate face chestia asta , observ ca nici adsense nare pe site , oare de ce :rolleyes:
Pentru ca nu are nevoie. Nici unul dintre bloggerii cunoscuti nu au adsense pe site sau orice fel de reclama contextuala, ci vand reclama direct advertiserilor fara a apela la terti de genul adsense/adwords.
Cred ca ar trebui sa asteptam si o reactie din partea lui inainte sa tragem vreo concluzie, poate ca cineva ar trebui sa-l anunte despre existenta acestui topic.
Da foarte interesanta ideea.Dar oare mai face asta si cu alte site-uri ?
Adica eu daca inserez acest cod la mine pe site voi avea +1000 vizitatori fake care vor fi contorizati de exemplu de catre wta.ro? Sunt foarte nedumerit, sper sa ma luminezi..
fulgerul101
05.04.2009, 01:32
http://peugen.net/diverse/cum-sa-faci-rost-de-o-mie-de-vizitatori-in-plus.html :?
Adica eu daca inserez acest cod la mine pe site voi avea +1000 vizitatori fake care vor fi contorizati de exemplu de catre wta.ro? Sunt foarte nedumerit, sper sa ma luminezi..
nu.. deci daca de exemplu ai 2 site-uri ... si pe unul ai 1200 vizite unice pe zii,inserezi codul acela cu adresa site-ului 2 si o sa ai (pe site 2) + 1200 de vizite (de pe site 1) ... adica daca intra pe primul iti contorizeaza si pe al2-lea .
Intelegi acum ?
http://peugen.net/diverse/cum-sa-faci-rost-de-o-mie-de-vizitatori-in-plus.html :?
ma asteptam si eu sa fie copiata...prea frumos vorbea :D
Bun, dar pana la urma acel cod poate fi folosit de oricine pentru a avea 1000 vizitatori in plus? Sau e numai intre cei doi bloggeri? M-a bagat in ceata.. astept un raspuns
Bun, dar pana la urma acel cod poate fi folosit de oricine pentru a avea 1000 vizitatori in plus? Sau e numai intre cei doi bloggeri? M-a bagat in ceata.. astept un raspuns
deci...nu e neaparat pentru 1000 de vizitatori,este numarul de vizitatori care intra pe site tau (pe primul site) la blogatu s-a nimerit sa fie 1000 .La tine pot fii si 5000 depinde cum il promovezi ;)
@j0ck3r
...pune sursa - daca nu, te alegi cu o bannare mai mare decat tine :((
Cu stima
XtrimVerSuS
05.04.2009, 15:04
@j0ck3r
...pune sursa - daca nu, te alegi cu o bannare mai mare decat tine :((
Cu stima
Dennis, imi cer scuze ca intervin... Zilele tercute unul dintre moderatorii tai a fost intr-un scandal asemanator. Atunci i-ai luat apararea, ai zis ca nu este copiat. Acum de ce sa-l banezi pe jocker? Incearca te rog frumos sa fii mai impartial. Multumesc.
pana la urma functioneaza sau nu aceasta tehnica?
fulgerul101
08.04.2009, 08:37
Functioneaza dar acei vizitatori sunt fake..
Functioneaza dar acei vizitatori sunt fake..
Doar atat trebuie sa faci sa implementezi acel cod ?? daca este asa oricine poate face un fake...nimic numai este sigur!
fulgerul101
08.04.2009, 09:32
Doar atat, dar poti verifica daca un site are iframe..
si ce-i rau in asta ? pana la urma e treaba lor ce fac ..
e interzis sa bag iframe pentru alt site ? lol
Dennis, imi cer scuze ca intervin... Zilele tercute unul dintre moderatorii tai a fost intr-un scandal asemanator. Atunci i-ai luat apararea, ai zis ca nu este copiat. Acum de ce sa-l banezi pe jocker? Incearca te rog frumos sa fii mai impartial. Multumesc.
Gresit. In acel topic era vorba de scheletul de baza al unui site in HTML - schelet pe care nu ai cum sa-l trasformi sau sa-l faci altfel.
Cel care pretindea ca este 'furat' - este un utilizator incepator sau nu si-a dat seama ca acel cod nu se poate face altfel.
In cazul discutat acolo reiese clar substanta discutiei cat si motivul pentru care am hotarat asa.
In cazul actual: este clar ca aceasca informatie a fost copiata 1:1
...iar astfel de copy/paste necesita neaparat sursa de provenienta.
Cu stima
fulgerul101
08.04.2009, 13:00
Admin eu nu m-am referit ca in acel topic a fost copiata structura de baza! a fost copiata si explicatia.. e usor sa te faci ca nu vezi asta, sa treci du vederea si sa te aperi, iar dupaia sa intrii pe forum si sa faci atacuri la alti utilizatori ca esti corect, ca admin e un om perfect care face totul corect, si restul face numai greseli.
Faza asta cu iframe am facuto si eu dar demult, acum nu ma mai ocup cu prostii...
Si inca ceva, daca va ganditi sa faceti la fel si apoi sa vindeti traficul pe site-uri care cumpara traficul, va chinuiti degeaba ca tot va prinde si nu mai primiti nici un ban.
Faza asta cu iframe am facuto si eu dar demult, acum nu ma mai ocup cu prostii...
Si inca ceva, daca va ganditi sa faceti la fel si apoi sa vindeti traficul pe site-uri care cumpara traficul, va chinuiti degeaba ca tot va prinde si nu mai primiti nici un ban.
Un mesaj foarte bun si relevant topicului.
deci nush am incercat scamu asta din curiozitate dar pt mn nu merge...am incercat sal pun pe main page si iau o err cat mn de mare(html only) apoi am incercat sa o pun in forum(phpbb) error again
Admin eu nu m-am referit ca in acel topic a fost copiata structura de baza! a fost copiata si explicatia.. e usor sa te faci ca nu vezi asta, sa treci du vederea si sa te aperi, iar dupaia sa intrii pe forum si sa faci atacuri la alti utilizatori ca esti corect, ca admin e un om perfect care face totul corect, si restul face numai greseli.
Stimabile, afirmatiile aduse de tine sunt extrem de banale (sa nu le spun chiar de prost gust).
Te-ai plans ca ti-au fost 'furate' liniile din structura de baza a unui fiser HTML - esti banal, structura HTML este folosita de miliarde de site-uri - da'i in judecata.
Ah, explicatia, aia era? Daca macar ar corespunde cu cea numita de tine, atunci as intelege durerea ta de cap, dar nu este cazul.
Personal m-am saturat sa-ti tot explic ce si cum - mai am si altceva de facut. Termina cu acuzatiile si adu informatii cu adevarat interesante pentru aceasta comunitate.
...daca nu esti de acord - lasa-ne sa ne vedem noi de treburile noastre si tu de ale tale.
Declar aceasta discutie ca fiind finalizata pentru totdeauna.
Cu stima
MaCeLMp4
10.04.2009, 15:26
Interesant
Salut
Am introdus codul dar nu vad nici o schimbare. Doar codul acela trebuie sa il introduc sau mai trebuie si alte scripturi etc. ?
Va rog, daca se poate, sa ma ajutati si pe mine in aceasta problema.
Multumesc anticipat
@fulger discutiile cu Dennis au fost din cauza ta...deoarece tu cauti peste tot...si vii si mai pui si tu linkul...ai ceva cu ideea adaugarii noi tutoriale si din alta parte aici?la fiecare stire sau altceva gasesti tu un link....mai termina si vezi de treaba ta....
Am vazut ca mai imi trebuie inca niste scripturi sau niste iframe aferente. Nu stiu sigur daca este buna afirmatia pe care am precizat-o dar daca puteti sa imi spuneti cam ce scripturi mi-ar folosi?
Nu am inteles nimic din ce ai scris!
Salut Black
Am incercat si eu acesta tehnica dar nu imi merge. Imi poti sa imi explici si mie mai exact ?
@fulger discutiile cu Dennis au fost din cauza ta...deoarece tu cauti peste tot...si vii si mai pui si tu linkul...ai ceva cu ideea adaugarii noi tutoriale si din alta parte aici?la fiecare stire sau altceva gasesti tu un link....mai termina si vezi de treaba ta....
Vezi ca te dai de gol, citeste regulamentul si lasa-l pe fulger in pace ca face foarte bine.
Si ca sa nu te mai obosesti:
20. Sa nu posteze informatii care incalca legea drepurilor de autor. In cazul in care este implicita prezentarea unui asemenea material, este necesar sa fie atasata sursa informationala. Sanctiune pentru nerespectarea acestei reguli: Blocarea accesului cel putin 15 zile si chiar stergerea contului.
Nu cred ca tie ti-ar conveni ca cineva sa primeasca laude pe materiale scrise exclusiv de tine.
mai am si eu 2 siteuri si pe unu am 200-300 de vizite iar pe celalalt 10-20 cum fac sa fie si pe cel cu vizite putin mai multe ......
adammina
17.05.2009, 16:21
extraordinar.eu credeam ca totul e pe bune si acum nu stiu ce sa mai cred.
da eu unul sunt cam derutat....vad k nu ne lamureste nimeni (cel putin eu nu sunt lamurit)
TenMusic
29.06.2009, 18:22
Codul acela nu merge...l-am testat.Are cineva codul corect?