Arată versiune īntreagă : Help ! Va Rog Frumos
untouchable
25.01.2008, 19:58
Salutare . CIne ma poate ajuta si pe mine cu un motor de cautare gen : www.2r.ro . Va rog eu frumos imi trebuie urgent . Va multumesc ! :redface:
untouchable
29.01.2008, 12:02
scuze linku era : http://search.2r.ro/ ... Are cineva asa ceva ?
Sper sa fie ceea ce cauti tu...
XIMMY PLATESTE PENTRU LINKURILE INSCRISE (http://www.cwr.ro)
O cale mai buna pentru cautari
Online, credem că fiecare legătură are o poveste. Ximmy este o comunitate condusa sociale netoworking site-ul bazat pe faptul că ideea.Ximmy este un motor de căutare sustinut de Google si Yahoo deci veţi găsi exact ceea ce caută. Doar căutare pentru orice site-uri sau link-uri care v-ar plăcea să īmpartă şi spune-ne povestea ta. Acesta este momentul de a īmpărţi bun şi nu atāt de bună experienţă cu alţii. Este un mod minunat de a spune "Multumesc" a celor care aţi furnizat cu serviciile excelente. Dacă sunteţi nesatisfăcute, este, de asemenea, pentru a lasa timp de lume stiu. Fiecare poveste a spus vor fi anexate la acest link specific sau URL-ul. Data viitoare cānd o altă persoană face o căutare şi descoperiţi că URL-ul, povestea ta va fi prezentat la ele. Bazat pe povestea ta, va ajuta utilizatorii să facă mai bune decizii atunci cānd vizitānd adresa URL.
Scopul nostru este de a crea un loc central īn cazul īn care oamenii se pot exprima opiniile cu privire la anumite aspecte sunt pasionat de ele. Deveniti un membru al comunitatii noastre de astăzi; īnregistrare este gratuit!
Page rank 4
@pinteax
...gasesti ca mesajul tau l-a ajuta pe utilizatorul untouchable sa gaseasca ce cauta prin inscrierea acestei teme?
Te rog sa raspunzi la subiect unei teme. Daca vrei sa ne prezinti un site, deschide in forumul adecvat o noua tema si gata. ...nu toleram aici reclama si mai ales plasata peste tot fara rost.
Cu stima
Hetzenauer
06.06.2008, 22:29
eu suspectez ca "motorul ala cautare" e de fapt doar un director web cu functie de cautare. nu te lasa pacalit de "cauta pe web" ;)
Va rog sa primiti scuzele mele de rigoare.
Cu respect
...scuzele acceptate.
De parera ta sunt si eu Hetzenauer. Pare a fi un director web.
...si pa langa asta mai are si un virus/troian in codul sursa (cel putin asa zice softul meu antivirus).
@untouchable
Un astfel de script nu am (acum la indemana) dar pot sa-ti ofer un script pt. cautare fisiere.
Trimite un PM daca esti interesat.
Ciao
...scuzele acceptate.
De parera ta sunt si eu Hetzenauer. Pare a fi un director web.
...si pa langa asta mai are si un virus/troian in codul sursa (cel putin asa zice softul meu antivirus).
@untouchable
Un astfel de script nu am (acum la indemana) dar pot sa-ti ofer un script pt. cautare fisiere.
Trimite un PM daca esti interesat.
Ciao
Salut Scuze pentru intrebarea naiva,dar sunt un pic mai novice .Ce inseamna PM???
Dar poti sa-mi recomanzi de unde as putea sa-l cumpar sau de unde as putea sa-l iau (de preferat gratis)acel script (ceea ce cred ca o sa fie greu).
Oricum sunteti niste domni.
Cu respectele mele
RedPoint
08.06.2008, 07:30
@Pinteax
PM = Mesaj personal (private message)
...fiecare utilizator inregistrat aici, poate primi si trimite mesaje personale catre alti utilizatori de aici.
Acestea nu trebuie sa incalce regulamentul de utilizare (nu spam, reclame, calomnie, samd. - in astfel de cazuri, poti trece utilizatorul respectiv in lista ta pt. utilizatori ignorati si nu mai poate sa-ti trimita mesaje ;-) )
Testeaza aceasta functiune: click pe numele meu de utilizator aici si citeste ce scrie in fereastra care se deschide ;-)
Poti chiar testa functiune de mesaj personal, nu ma deranjeaza!
Cu stima
Scriptul respectiv poate fi cumparat direct de la mine.
...gratuit nu cred ca ai sa gasesti decat ceva ce nu functioneaza bine sau este plin de greseli in script.
Pret si ev. demo poti primi prin PM daca esti interesat.
Cu stima