PDA

Arată versiune īntreagă : Noi facilitati pentru adsense

Cristi T
10.04.2009, 08:23
dupa cum ati observat deja pagina de adsense nu functioneaza de cateva ore bune . daca de obicei cand modificau ceva acest mesaj aparea dupa ce incercai sa te loghezi , de aceasta data esti anuntat inca dinainte . se zvoneste ca google lucreaza la implementarea reclamelor de tip overlay ( acele reclame care se deschid peste continutul paginii , scot sunete si alte nebunii ) care pentru a disparea trebuie sa cauti acel " X " -ulet .

paco1991
10.04.2009, 19:37
da am observat ca nu merge pagina de adsense, cine stie ce surprize ne mai pregateste ;))

roscabgdn
10.04.2009, 20:00
acum merge pagina de adsense ... o sa arunc o privire la adsuri :P si revin cu un post
;)

LE : eu nu am vazut nici o diferenta sincer sa fiu :( probabil au fost alte chestii la sistem :P nu la adsuri

Cristi T
11.04.2009, 13:06
acum merge pagina de adsense ... o sa arunc o privire la adsuri :P si revin cu un post
;)

LE : eu nu am vazut nici o diferenta sincer sa fiu :( probabil au fost alte chestii la sistem :P nu la adsuri

intr-adevar , dupa o verificare facuta si din partea mea se pare ca a ramas doar la stadiul de zvon . era chiar interesant sa se materializeze deoarece astfel de reclame ar fi fost bine platite cu adevarat deoarece era un trafic cat se poate de targetat .

Slash
11.04.2009, 13:17
Nu am observat nici o schimbare , voi?

andreifan
11.04.2009, 15:45
Nici eu nu am observat nicio schimbare .. insa daca va fi una .. nu ne va ajuta prea mult pe noi publisherii .. tot in interesul lor o vor face..

dorikut
11.04.2009, 15:49
Din cate stiu acesta lucrare de mentenenta vizeaza cateva imbunatatiri ale securitatii si functiei DART.

Dennis
11.04.2009, 16:43
Au mama Dorikut, daca mai baga google multa securitate pe AdSense, sute de site-uri din Romania au sa se rezume sa-si afiseze bannnere proprii cu inscriptia "Aici poate fi bannerul tau"
...le zboara aia din AdSense ca pe avioane - nu sunt rautacios, dar ma bucur putin :)

Cu stima

papickads
11.04.2009, 16:47
acum se v-a lasa cu multe conturi sterse