Arată versiune īntreagă : Noi facilitati pentru adsense
Cristi T
10.04.2009, 08:23
dupa cum ati observat deja pagina de adsense nu functioneaza de cateva ore bune . daca de obicei cand modificau ceva acest mesaj aparea dupa ce incercai sa te loghezi , de aceasta data esti anuntat inca dinainte . se zvoneste ca google lucreaza la implementarea reclamelor de tip overlay ( acele reclame care se deschid peste continutul paginii , scot sunete si alte nebunii ) care pentru a disparea trebuie sa cauti acel " X " -ulet .
paco1991
10.04.2009, 19:37
da am observat ca nu merge pagina de adsense, cine stie ce surprize ne mai pregateste ;))
roscabgdn
10.04.2009, 20:00
acum merge pagina de adsense ... o sa arunc o privire la adsuri :P si revin cu un post
;)
LE : eu nu am vazut nici o diferenta sincer sa fiu :( probabil au fost alte chestii la sistem :P nu la adsuri
Cristi T
11.04.2009, 13:06
acum merge pagina de adsense ... o sa arunc o privire la adsuri :P si revin cu un post
;)
LE : eu nu am vazut nici o diferenta sincer sa fiu :( probabil au fost alte chestii la sistem :P nu la adsuri
intr-adevar , dupa o verificare facuta si din partea mea se pare ca a ramas doar la stadiul de zvon . era chiar interesant sa se materializeze deoarece astfel de reclame ar fi fost bine platite cu adevarat deoarece era un trafic cat se poate de targetat .
Nu am observat nici o schimbare , voi?
andreifan
11.04.2009, 15:45
Nici eu nu am observat nicio schimbare .. insa daca va fi una .. nu ne va ajuta prea mult pe noi publisherii .. tot in interesul lor o vor face..
Din cate stiu acesta lucrare de mentenenta vizeaza cateva imbunatatiri ale securitatii si functiei DART.
Au mama Dorikut, daca mai baga google multa securitate pe AdSense, sute de site-uri din Romania au sa se rezume sa-si afiseze bannnere proprii cu inscriptia "Aici poate fi bannerul tau"
...le zboara aia din AdSense ca pe avioane - nu sunt rautacios, dar ma bucur putin :)
Cu stima
papickads
11.04.2009, 16:47
acum se v-a lasa cu multe conturi sterse