PDA

Arată versiune ξntreagă : Spam-uri primite de mine

voisms
27.02.2008, 19:28
Eu am una bucata adresa de messenger. Il utilizez doar ca sa explic celor care nu inteleg, de ce nu il folosesc si pentru altii – care refuza orice alta posibilitate de comunicare /pe net/ altceva de catr “mess”. :tongue:
Am primit in bulk folder asa:

From: "CMS director web" <director.cros@gmail.com> Add Mobile Alert
Subject: buna ziua
Date: Tue, 26 Feb 2008 10:20:51 +0200

Buna ziua si scuze pentru eventualul deranj,

Va retinem atentia asupra directorului web (colectie online de pagini web).
www.director.crosmedia.ro

Mii de siteuri grupate pe categorii va asteapta sa fiti la curent cu ce mai e nou!
Veti gasi ultimele pagini web din:
afaceri, matrimoniale, imobiliare, sport, jocuri, divertisment,
distractie online, bancuri, femei, religie, arta, cultura, organizati samd

Daca si dvs. sunteti proprietarul unui site va asteptam sa il inscrieti GRATUIT in catalogul nostru.
Noi va ajutam sa iesiti din anonimat sau sa va imbunatatiti PR-ul sau SEO-ul.

Cu speranta ca nu v-am deranjat prea mult
Va asteptam!

Site-uri partenere:
www.crosmedia.ro - tipar, tipografie, media, design, grafica DTP.
www. director.crosmedia.ro/bancuri/ - SUPER BANCURI
www.neiubim.ro - human comunity

~*~*~ Alte detalii ~*~*~
Return-Path: <director.cros@gmail.com>
Authentication-Results: mta246.mail.mud.yahoo.com from=gmail.com; domainkeys=neutral (no sig)
Reply-to: <director.cros@yahoo.com>
From: "CMS director web" <director.cros@gmail.com> Add Mobile Alert

Subject: buna ziua
Date: Tue, 26 Feb 2008 10:20:51 +0200
MIME-Version: 1.0
Content-Type: text/html; charset="Windows-1251"
Content-Transfer-Encoding: 7bit
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Mailer: Microsoft Outlook Express 5.50.4522.1200
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4522.1200
Content-Length: 2083

voisms
03.06.2008, 15:43
Si sa continui .....
Deschid din an in pasti si eu casuta de email de pe yahoo, ca noah (!) nu toti stiu ca exista si altceva decat mess. Da, asta e alta poveste - cum ca unii nu stiu ca daca detin "mass" detin si o casuta postala. Ilar si trist, totodata.
Si gasesc un mesaj asa:

From: "probanner" <pro_banner_ro@yahoo.com>
Subject: Promoveaza-ti site-ul prin Banner Exchange
Date: Tue, 3 Jun 2008 03:30:05 +0300

Buna ziua,

Va retinem atentia pentru a va anunta lansarea site-ului de BANNER EXCHANGE:
www.probanner.ro

Daca detineti un site, probabil v-ati intrebat de multe ori ce trebuie sa faceti pentru a va creste numarul de vizitatori sau pentru a va imbunatati traficul.
www.probanner.ro este solutia.
TOTUL ESTE GRATUIT SI NU VA IMPLICA SUB NICI O FORMA FINANCIAR!

Nu mai trebui sa va obositi cautand pe internet alte site-uri cu care sa incepeti colaborari de genul schimb de bannere, schimb de linkuri s.a.m.d.
Accesati www.probanner.ro, inscrieti-va in sistem, adaugati un cod HTML in site-ul dvs, apoi va puteti adauga propriile bannere si sistemul va face autoamat totul de la sine.
Bannerele dvs. vor fi afisate pe sute de alte pagini web, veti dispune de multe bonusuri, veti avea control total asupra propriei campanii de promovare si veti putea accesa oricand statistica noastra realizata in timp real.

Pentru mai multe detalii si/sau asistenta accesati: www.probanner.ro/asistenta1.html

Va multumim pentru timpul acordat si ne cerem scuze pentru eventualul deranj.
Echipa www.probanner.ro

~*~
Asaaaa....
Eu nu`sh cum au ajuns astia la mine.
Am eu o memorie vizuala buna, dar ....dupa cum arata pagina lor de web ... eu nu am pasit pe la ei.
In prezent si trecutul apropiat nu am avut site de promovat asa ca nici motiv nu am avut.
Or fi ei buni ....dar de ce trebuie sa treaca si prin "casutza" mea, daca nu i-am invitat ?! :mad:

Dennis
04.06.2008, 23:21
...i-am gasit si eu dupa relatarile tale aici ca la mine nu au ajuns inca sa ma anunte de mega-starul lor. Nu se prea straduiesc sa schimbe designul scriptului de la cel original, vezi aici (http://demo.scripts-gate.com/EasyBannerPro)

Mda, ce sa zicem, au gasit adresa pe undeva prin internet sau au cumparat vreo baza de date de la un alt retardat pentru a-si face 'reclama' trimitand SPAM :)
...oare acesti domni chiar nu-si dau seama ca ofera un serviciu de 2 lei si incearca ca disperatii sa-si faca reclama trimitant SPAM-uri?! Mai dar acesti 'webmasteri' nu au auzit de reclama platita, legala si cu randament ridicat? Cat sunt de primitivi?

Pe astia daca'i duci la gara, este chiar posibil sa se urce si'n tren! Se prind repede baietii. Minti dezghetate nu gluma :)

...si daca ne gandim bine, ca si acestia mai sunt cativa 'webmasteri' prin tara asta numita Romania

Mersi pt. relatare

voisms
05.09.2008, 14:56
Mda, ce sa zicem, au gasit adresa pe undeva prin internet sau au cumparat vreo baza de date de la un alt retardat pentru a-si face 'reclama' trimitand SPAM

Scriu doua mesaje intr-unul.
Raspund la mesajul tau printr-o "noua" (pentru mine) informatie.
Cum ajung spamurile la mine ....cica:
M-am trezit cu o gramada de contacte noi. Am intrebat persoanele de unde au adresa mea de mail?
Daca tot te inscrii pe lista cuiva si nu se intampla la scurt timp dupa ce ati stabilit de comun acord sa faceti schimb de adrese....spune macar "cine esti si de unde vii".
Poate ca am obiceiuri vechi....dar...
Logic pentru mine este sa ceri un numar de telefon, adresa cuiva sau un email. Daca ti-l da e ok, daca nu ... este alegerea persoanei respective.
S-a intamplat sa scriu si eu personelor de la care nu cerusem in prealabil adresa de mail. Dar, am specificat cine sunt, ce doresc si de la cine si in ce conditii am facut rost de email.
Buuuun! Sa revin. Intreband ce si cum ...mi se raspunde asa: ti-am luat adresa de pe un cont de HI5. Doainggg! :confused:
M-a mirat raspunsul pentru ca eu nu am facut nici un profil pe acel site.
Mi se spune ca pricep greu si ....ca nu conteaza daca am sau nu cont, cineva mi-a facut invitatie, astfel, adresa mea de mail figureaza pe acolo.
S-ar putea sa fie asa. Nu pot sa spun nimic pro-sigur, neavand cont si neputand sa verific cele spuse... dar ....daca cineva ar verifica asta, cel putin pentru mine ar fi util.
Multumesc!
~*~
Sa mentionez si al doilea subiect legat de tema topicului.
Uite, ca s-a mai gasit vreunul care sa-mi dea de stire ca am castigat o suma enorma.:eek:
http://img155.imageshack.us/my.php?image=spamyd9.png
Sa lesini de ras, nu alta. :biggrin:

skater
12.09.2008, 22:51
mail-uri de genul sunt multimiliardar de maine am primit nu odata ... ci de 10 000 de ori ... ba am primit mostenire ... ba am castigat la loto italia ... ba nu stiu ce cadou mi-a facut o firma la aniversarea a nu stiu cati ani de la infiintare ... ce lume nebuna ... dar si cati prosti ce-si iau teapa ... si din cauza lor acea lume nebuna devine bogata peste noapte!!!

voisms
02.11.2008, 07:07
(primul mesaj)
From LibertyReserve.com Sat Oct 25 04:22:58 2008
Return-Path: <nobody@ls1132.lucidityhosting.com>
Authentication-Results: mta213.mail.re4.yahoo.com from=libertyreserve.com; domainkeys=neutral (no sig)
Received: from 72.9.241.42 (EHLO ls1132.lucidityhosting.com) (72.9.241.42) by mta213.mail.re4.yahoo.com with SMTP; Sat, 25 Oct 2008 04:23:04 -0700
Received: from nobody by ls1132.lucidityhosting.com with local (Exim 4.69) (envelope-from <nobody@ls1132.lucidityhosting.com>) id 1KthEQ-0001Cg-TW; Sat, 25 Oct 2008 07:22:59 -0400
To: "block-notice@libertyreserve.com" <block-notice@libertyreserve.com>
Subject: Account Block Notice
From: "LibertyReserve.com" <administration@libertyreserve.com>
Content-Type: text/html;
Message-Id: <N49JF392JF91B@libertyreserve.com>
Date: Sat, 25 Oct 2008 07:22:58 -0400
Content-Length: 1713

Mesajul suna asa:

Account Block Notice
** Liberty Reserve Account Block Notice **
Your account has been blocked due to numerous invalid login attempts. You will be unable to send and receive funds until your account has been activated.
Click here to remove block from your account:
http://www.libertyreserve.com/en/customer/unblock.aspx?id=4781028172&s=HF30B23N4237&verify=1&action=unblock
Failing to unblock your account will result temporary account suspension.
Sincerely,
Liberty Reserve Customer Service
………………………………………………………………………………………………………………….
(explicati-mi ce trebuie sa “remove” yo ….de pe un site despre care nu stiu nimic….)
……………………………………………………………..

(al doilea mesaj...de la altii)
Afla cum se fac bani online
Saturday, November 1, 2008 7:04 AM
From Bursa Online Sat Nov 1 05:04:42 2008
Return-Path: <dcb1t@yahoo.com>
Authentication-Results: mta585.mail.mud.yahoo.com from=yahoo.com; domainkeys=neutral (no sig)
Received: from 89.47.153.141 (HELO mail.com) (89.47.153.141) by mta585.mail.mud.yahoo.com with SMTP; Sat, 01 Nov 2008 05:04:46 -0700
Reply-To: <dcb1t@yahoo.com>
From: "Bursa Online" <dcb1t@yahoo.com>
Subject: Afla cum se fac bani online
Date: Sat, 1 Nov 2008 14:04:42 +0200
Content-Type: text/html; charset="Windows-1251"
Content-Transfer-Encoding: 7bit
Content-Length: 1275

Bani online

www.money380.8k.ro

Afla cum poti sa castigi bani online
Bursa ,Tranzactii , curs valutar, cotatii agricole si metale pretioase, cotatii fonduri mutuale,
informatii financiare diverse.numai aici

www.money380.8k.ro

dorikut
31.01.2009, 19:09
...si daca ne gandim bine, ca si acestia mai sunt cativa 'webmasteri' prin tara asta numita Romania
E o vorba: "Romane, fi bre mai neamt!"

Cosmin
06.02.2009, 07:16
Congratulations!
Friday, February 6, 2009 8:52 AM
From:
This sender is DomainKeys verified
"GLOBAL MEGA LOTTERY" <wajimsss@earthlink.net>
Add sender to Contacts
To:
undisclosed-recipients

GLOBAL MEGA LOTTERY
Universal Buildiing, 132 - 133 Park Hurst
Balfour - Unite 1440
Johannesburg, Gauteng 2001
SOUTH AFRICA
GLOBAL MEGA LOTTERY.
TEL:+27 738065 381,
EMAIL:globamegalotto2@gmail.com
FAX 27 86666 9895

Congratulations!
The Global Mega Lottery Promotion team is proud to inform you that you have won USD 850,000.00 Why you have won Your E-mail address is one of 200 lucky Addresses who have won in the weekly Promotion.
See below how to claim your prize.

Details on the Winnings
Your Winning Reference Number is: FLS-ZR39-825P- Batch Number: 74-263-BBN.
TICKET NUMBER:100-309-7482
SERAIL NUMBER:513-10
WINNING NUMBERS:02,09,22,23,24,30(05)
Just contact our processing manager below for claiming of your prize and remember to quote your reference and Batch Number for easy processing of your prize. That's it!
Processing Manager: Mr. Richard Baloyi

EMAIL:glosalotery222@hotmail.co.uk
globamegalotto1@gmail.com
TEL:+27 738065 381

Congratulations again and have a lot of fun. The International Mega Promotion team.you are therefore advised to include all this details.

1)Bank account information where you want the fund to be transfer.
2)Telephone number and Fax number
3)your Residence address
4)Date of Birth
5)place of employment and position

Mesaje de acest gen primesc eu ... cate 3-4 pe zii daca e sa ma iau dupa ele cred ca sunt peste Bill Gates la avere :)) la cat am castigat ...

leo2004
09.02.2009, 19:33
spam se trimite prin yahoo mess

voisms
09.02.2009, 20:08
spam se trimite prin yahoo mess

Nu doar prin yahoo mess. ;)
Spam inseamna orice mesaj nesolicitat. Aici se include orice fel de mesaj. Teoretic, chiar si acel mesaj prin care o terta persoana te roaga sa-i votezi catelul, a carui poza a fost inscrisa pe nu’sh care site.
Stii cum se spune: indiferent cat de “mica” ar fi o infractiune, tot ilegala este.
Asta e valabil si pentru spam. Cel mai obisnuit motiv pentru spaming este castigul de bani, obtinerea de venituri sau numar de utilizatori care sa cumpere ceva. Nimeni nu-ti va trimite un mesaj nesolicitat prin care sa iti dea gratuit “buna ziua!”, fara sa si doreasca ceva de la tine. ;)

Daca ne referim la acel “click pentru catelu’ ala”, posesorul animalului castiga o punga cu alimente, eventual.
Cu toate acestea eu le consider daunatoare pe cele care-ti promit sume de bani enorme sau alte castiguri fictive. Nu iti trebuie experienta bogata in webmastering ca sa nu dai curs acestor invitatii. (desi, probabil, mai sunt cativa, din motiv ce trimiterea lor continua) Mai mult ca sigur ca nu vor cadea multi in plasa.
Ceea ce imi displace total este acel gen de site care are nevoie de utilizatori pentru reclama, pentru a vinde niste produse, de care tu poate nu ai nevoie.
In loc sa-si promoveze site-ul (si/sau ceea ce contine acesta) contra unei sume de bani (asa ar fi cinstit) … iti trimite tie hodoronc-tronc un mesaj nesolicitat.

Mai pe romaneste. Tu, spre exemplu, platesti afisarea unui anunt in ziar pentru a vinde ceva. O alta persoana, imprima pe cateva coli un anunt – ca si un fel de fituica – pe care le plaseaza in casutele postale aflate la parterul unui anumit numar de blocurilor. (hartia si imprimanta sigur sunt ale firmei unde lucreaza / deci, nici pe alea nu a cheltuit nimic)

Cel care cumpara ziarul alege liber sa citeasca rubrica de reclame, daca il intereseaza.
Cel care-si va deschide cutia postala, va citi oricum ce e scris pe fituica, deoarece e necesar sa-si sorteze corespondenta. Nu arunci o hartie, un plic pana nu vezi ce are inscris.

E drept ca a doua varianta pare mai eficienta, dar … nu e corect fata de cel care a platit serviciul de publicitate; in comparatie cu celalalt care, dupa ce ca le-a umplut casuta postala cu gunoaie, le-a si ocupat timpul citind (vrand-nevrand) fituica sa.

ddada
11.02.2009, 21:19
eu m-ai primeam de pe simpatie.ro sau ceva de gen

voisms
11.02.2009, 21:36
eu m-ai primeam de pe simpatie.ro sau ceva de gen

Se zicea intr-o vreme ca unele site-uri, cu numar mare de utilizatori, isi vand baza de date. Mai mult ca sigur ca se procedeaza asa pentru "companii mari". Insa, cei care sunt la inceput (promovare de site, blog etc.) au o modalitate mai simpla.
......
Nu chiar asa de demult cautasem ceva melodie pe net. De fapt, am dat cautare dupa interpret si titlu, in speranta sa apara vreo dovada ca acea piesa exista si e interpretata de cutare.
Bun, pana aici!
Din multele linkuri oferite de google am ajuns pe un blog. Eu nu-l mai tin minte, asa ca am dat un simplu search dupa: liste cu id de mess.
Iata:
(Rezultatele 1 - 10 din aproximativ 2.510.000 pentru liste cu id de mess.) :frown:
http://www.google.ro/search?hl=ro&q=liste+cu+id+de+mess&meta=
Daca dai click pe primul link ... vei observa despre ce vorbesc.
:(

dominic
03.03.2009, 09:58
un serviciu filtrare email ( antispam ) este cel oferit de cei de la MessageLabs.
http://www.messagelabs.com.ro/produse/email/anti-spam
Serviciul a fost implementat la un prieten la birou in urma cu 2 saptamani iar din 100 spam-uri cate primea zilnic acum nu mai primeste nici macar unul
Intrebarea mea a fost daca nu cumva sunt oprite si email-urile importante cele ce nu fac parte din categoria SPAM si se pare ca astia folosesc o tehnologie speciala Skeptic
si nu au probleme de genul asta.
Pe site-ul lor apar foarte multe servicii foarte interesante din punct de vedere al securitatii pe internet.
Foarte intresat este serviciul de criptare date: e cam asa cica ai un certificat instalat pe o statie si un alt certificat pe alta statie poti comunica in
siguranta intre cele 2 statii dar totodata cele 2 statii isi pot trimite si virusi intre ele si atunci cei de la MessageLabs au conceput o criptare canal-date intre statii si totodata si scanarea datelor trimise de la o statie la alta, super tare.
Acum nu stiu exact daca e disponibil si pentru persoane fizice dar as fi curios ce pret are.
Mai foloseste cineva acest serviciu?
Ce parere aveti despre aceste servicii denumite SAAS.
Multumesc

voisms
04.03.2009, 16:41
Delivered-To: (la mine in casuta postala) :rolleyes:
Received: by 10.210.129.20 with SMTP id b20cs77878ebd;
Wed, 4 Mar 2009 08:23:39 -0800 (PST)
Received: by 10.86.80.17 with SMTP id d17mr227552fgb.50.1236183819317;
Wed, 04 Mar 2009 08:23:39 -0800 (PST)
Return-Path: <onlinewinners@powerball.co.uk>
Received: from mailout1.surf-town.net (mailout1.surf-town.net [212.97.132.190])
by mx.google.com with ESMTP id 7si3268228fxm.58.2009.03.04.08.23.37;
Wed, 04 Mar 2009 08:23:39 -0800 (PST)
Received-SPF: neutral (google.com: 212.97.132.190 is neither permitted nor denied by best guess record for domain of onlinewinners@powerball.co.uk) client-ip=212.97.132.190;
Authentication-Results: mx.google.com; spf=neutral (google.com: 212.97.132.190 is neither permitted nor denied by best guess record for domain of onlinewinners@powerball.co.uk) smtp.mail=onlinewinners@powerball.co.uk
Received: from localhost (mailout1 [127.0.0.1])
by mailout1.surf-town.net (Postfix) with ESMTP id 76517F002380;
Wed, 4 Mar 2009 17:23:37 +0100 (CET)
Received: from squirrel-webmail.surftown.com (unknown [212.97.133.1])
by mailout1.surf-town.net (Postfix) with ESMTP id 5F854F001F1E;
Wed, 4 Mar 2009 17:23:26 +0100 (CET)
Received: from 41.220.75.3
(SquirrelMail authenticated user idare@idare.dk)
by squirrel-webmail.surftown.com with HTTP;
Wed, 4 Mar 2009 17:23:26 +0100 (CET)
Message-ID: <32649.41.220.75.3.1236183806.squirrel@squirrel-webmail.surftown.com>
Date: Wed, 4 Mar 2009 17:23:26 +0100 (CET)
Subject:
From: "Powerball Online Int'l Jackpot Lottery" <onlinewinners@powerball.co.uk>
Reply-To: inquiringofice.pwb@live.com
User-Agent: SquirrelMail/1.4.13
Content-Type: text/plain;charset=iso-8859-1
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Priority: 3 (Normal)
Importance: Normal
To: undisclosed-recipients:;

Ref No: PBLUK/67C-563MJ/K
Batch: 5694KI/WINFREE

We announce to you the winners of the POWER BALL MEGA JACKPOT LOTTO
WINNINGS PROGRAMS held on 28th, Febuary 2009. your personal e-mail
address,attached to winning number 3 16 20 42 58 7, With serial number
647489,consequently won you £850,000.00 POUNDS in the Tenth lottery
category. REF;NO:PBLUK/67C-563MJ/K and winning number,3 16 20 42 58 7,all
participants were selected through our Power Ball computer ballot system
drawn form 42,000,Names,6,000 names from each continent, to claim your
winning Price, you must first contact the claims department by email for
Processing and remittance of your Price money to you.The claims process
information's are listed below:

(CONTACT EVENT MANAGER)
Contact Name : Sir Williams Upson
Tel : ( +4470359 65770 )
E-mail: inquiringofice.pwb@live.com
Claims Requirements:
1.Full Name..............
2.Address:...............
3.Sex....................
4.Age:...................
5.Occupation:............
6.Phone:.................
7.State: ................
8.Country:...............
9. Batch No:.............
10. Ref No ..............
11 .Winning No:..........

Sincerely,
Mrs. Maurine Diane H.
Online Coordinator.

(p.s. daca cineva se ofera sa ridice premiul in locul meu; ii cedez banii :biggrin: )

djkipry
05.03.2009, 05:37
am primit si eu cateva msj de genu lu Dyshka*:smile::smile:da sunt cea mai mare tzeapa posibila trebe sa fi dus rau ca sa faci ce iti zic acolo....tzepa cat vezi cu ochi asa ca nu ai ce sa te complici cu "Lotery" :biggrin::biggrin::biggrin: