Arată versiune īntreagă : Reclama siteului propriu
XtrimVerSuS
22.04.2009, 03:50
A fost scoasa rubrica? Nu o mai vad pe forum... si am si cautat o tema care era inscrisa la acea categorie si nu o gasesc... ce s-a intamplat? :?
Pai daca nu o vezi inseamna ca a fost scoasa, nu ?
Ai mai intrebat si ieri in chat, si ti-am raspuns ca nu mai este. Nu esti singurul care nu o vede, nu ai pb de vedere, nu o mai vede nimeni pt ca nu mai este :))
Banuiesc ca se vrea limitarea linkurilor externe de pe forum.
pixel3cs
22.04.2009, 07:09
O idee proasta, era singura sectiune care atragea userii.
Ce e mai placut decat sa arati site-ul tau celorlalti si sa primesti pareri, fie ele bune sau rele.
Doar asa inveti, din critica, pareri si greseli.
Daca rubrica a disparut am o presimtire ca ceilalti au sa gaseasca alte cai de a-si face site-ul cunoscut:
- dau anunt ca il vand, de fapt e reclama
- cer link exchange si specifica site-ul, de fapt e tot reclama
- cer un cod mic pentru o sectiune din site si dau un link la site, iarasi reclama
@pixel3cs - si acestea vor fi reduse.
Asa cum specifica si Fabius, se doreste reducerea drastica a linkurilor externe de pe forum.
Ca utilizator al cwr.ro ai posibilitatea de a-ti inscrie site-ul in semnatura si asta sub forma de link extern, cu asta ajunge. Mii de forumuri au interzis chiar si linkurile externe din semnaturi.
Motivul este 'tragerea' in jos a unei comunitati de catre astfel de mesaje gen Review sau Arata site-ul sa vedem ce poti/stii, aceste nu sunt folosite de catre toti utilizatorii cu gandul de a primi un review ci doar pentru a-si plasa reclama (incl. link extern) pe un site - adevarate 'focare de reclama'.
Pentru review, fiecare utilizator poate sa-si inscrie gratuit link-ul in directorul web al cwr.ro - tot acolo se poate primi un review, un feedback din partea celorlalti utilizatori.
Da, la versiunile amintite de tine, ne-am gandit si noi - din acest motiv, au fost interzise linkurile externe (asanumite click&go) in toate rubricile cwr.ro
Mesajele care contin linkuri externe (cu posibilitate de click&go) sunt categoric radiate.
Linkurile pot fi plasate doar sub forma de text - este indeajuns pentru a oferi unui alt utilizator posibilitatea de a afla pe care domeniu poate gasi xyz.
Cu stima